بیانیه گام دوم انقلاب نقشه راه بسیج دانش‌آموزی است یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان ماجرای بازگرداندن بانک آینده به علی انصاری از زبان نماینده مشهد پزشکیان: به دنبال راه‌حل‌های جامع برای مقابله با کم‌آبی هستیم فاز جدید عملیات مقاومت در کرانه باختری | مختصات دقیق مراکز فرماندهی و کنترل در عملیات جدید سرایا القدس ایران، تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد قالیباف: در جریان جنگ ۱۲روزه شدیدترین ضربات نظامی و روانی به اسرائیل وارد شد وزارت امور خارجه، تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه را شدیدا محکوم کرد حملات مجدد رژیم صهیونیستی به غزه | آتش‌بس مجدد اسرائیل، فقط هفت ساعت دوام آورد (۷ آبان ۱۴۰۴) استقبال فرماندار مشهد از وزیر امور داخلی کشور ترکمنستان ادامه یورش نظامیان صهیونیست به قنیطره سوریه (۷ آبان ۱۴۰۴) تعطیلی دولت ترامپ، ۱۴ میلیارد دلار خسارت به اقتصاد آمریکا می‌زند عراقچی: موشک‌های ما بزرگ‌ترین عامل بازدارندگی و اقتدار ما بودند وزیر کشور: سیاست قطعی ایران، توسعه روابط با همسایگان است گروسی: افزایش غنی‌سازی اورانیوم در ایران مشاهده نشده است درخواست مجدد آمریکا از ارتش لبنان برای خلع سلاح حزب الله قطر: مذاکرات جدی میان آمریکا و ایران می‌تواند به توافقی بهتر منجر شود آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد (۷ آبان ۱۴۰۴) نظامیان اسرائیلی به سمت ارتش لبنان آتش گشودند انتخابات سراسری در هلند برگزار شد (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

یک دیپلمات انگلیسی از نقش ویرانگر غرب در بی‌ثباتی سیاسی افغانستان و منطقه پرده برداشت

  • کد خبر: ۲۳۱۶۸۴
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۷
یک دیپلمات انگلیسی از نقش ویرانگر غرب در بی‌ثباتی سیاسی افغانستان و منطقه پرده برداشت
سفیر سابق انگلیس در ایران از نقش مخرب غرب در بی‌ثباتی‌های منطقه پرده برداشت. او معتقد است که دخالت غرب در منطقه پیامد‌های منفی قابل توجهی داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ریچارد دالتون، سفیر سابق انگلیس در ایران در مورد نقش منفی غرب در بی‌ثباتی منطقه گفت: «می‌شنوید که ایران یک نیروی بی‌ثبات کننده است، انگار حملات غرب در قرن بیست و یکم و حمایت‌های ما از حمله عربستان و امارت به یمن ثبات بخش بوده است. بلکه این حمایت‌ها منجر به بی‌ثباتی و رنج بزرگ شده است.»

این دیپلمات سابق انگلیسی مطرح کرد که دخالت غرب در منطقه در مواردی مانند موضوع اسرائیل و فلسطین تغییر حکومت در عراق، تغییر حکومت یمن و تغییر حکومت در افغانستان دخالت‌های منفی داشته است.

او افزود این ایده که اجازه دادن به ایران برای دسترسی به پول خودش به نوعی یک هدیه بلاعوض بوده که نباید انجام می‌شد، کاملاً غلط است.

دیپلمات انگلیسی درحالی این اظهارات را بیان می‌کند که خاورمیانه همواره از مناطق حیاتی مهم غرب بوده است. این منطقه همواره دارای اولویت استراتژیک بالا برای غرب بوده است. نام این منطقه هفت بار در مقاله فرماندهی دفاعی بریتانیا در سال ۲۰۲۳ ذکر شده است. برای کشور‌های غربی حضور فیزیکی و استفاده از آن در این منطقه همیشه مهم بوده است.

موقعیت ژئوپلتیک این منطقه به دلیل دارا بودن سه سه تنگه هرمز، باب المندب و کانال سوئز که دارای اهمیت نظامی بوده، یکی از دلایل نفوذ غرب در این منطقه است؛ که منجر به حضور طولانی مدت به از روش مختلف به ویژه ایجاد جنگ‌های نیابتی بوده است.

منبع: ایراف

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->