یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟
سرخط خبرها

رزم حسینی: محدویت‌های ورود به خراسان‌ رضوی پابرجاست

  • کد خبر: ۲۳۱۸۷
  • ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۰
رزم حسینی: محدویت‌های ورود به خراسان‌ رضوی پابرجاست
استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه در راستای مبارزه با کرونا، سیاست‌های محدود کننده از جمله محدودیت‌های ورود به این استان پابرجاست گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد در زمینه فعالیت واحد‌های صنفی کم ریسک از روز‌های آینده، پروتکل‌های بهداشتی تهیه می‌کند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا رزم‎حسینی در نشست ستاد پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا، ضمن قدردانی از کادر درمانی و مدیران دانشگاه‌های علوم پزشکی افزود: با توجه به گزارش‌های رسیده خراسان رضوی همچنان در وضعیت قرمز قرار دارد.

وی با تاکید بر اینکه سیاست‌های محدودکننده در راستای پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا در این استان ادامه خواهد داشت گفت: براساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، محدودیت‌های خارج از استانی نیز همچنان به قوت خود باقی است.
استاندار خراسان رضوی ادامه داد: بر اساس نظر پزشکان، کاهش تجمعات و قطع زنجیره انتقال کرونا در پیشگیری از مبتلا به این ویروس تاثیرگذار است.
وی در باره توزیع بسته‌های معیشتی نیز گفت: ۳۰۰ هزار بسته معیشتی در این استان پیش‌بینی شده که بخشی از آن در اختیار جامعه هدف قرار گرفته و مابقی هم توزیع خواهد شد.
وی افزود: بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، مشاغل کم ریسک می‌توانند فعالیت خود را آغاز کنند که در این راستا دانشگاه علوم پزشکی مشهد پروتکل‌های بهداشتی مربوط به نحوه فعالیت این واحد‌ها را با جزئیات مشخص می‌کند.
استاندار خراسان رضوی ادامه داد: نظارت بر اصناف برای اجرای پروتکل‌های ابلاغی از سوی دانشگاه علوم پزشکی، بر عهده اداره تعزیرات حکومتی، اصناف و پلیس نظارت بر اماکن خواهد بود.
رزم‌حسینی با تشکر از مردم استان برای رعایت طرح فاصله‌گذاری اجتماعی به‌ویژه در روز طبیعت گفت: فرهنگ مربوط به رفتار اجتماعی باید توسط رسانه‌ها تبلیغ شود تا مردم در خانه بمانند.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->