کمتر از یک درصد، سهم خراسان‌ رضوی از شبکه آزادراهی کشور| فقط پنج درصد منابع بانکی کشور در اختیار استان است آیین افتتاحیه نمایشگاه تخصصی بورس، بانک، بیمه و خصوصی‌سازی برگزار شد| رونمایی از کتاب ۵۲۰ فرصت سرمایه‌گذاری در خراسان رضوی یکی از چالش‌های پارک علم و فناوری خراسان رضوی برای ایجاد نیروگاه خورشیدی، کمبود زمین است پایان خرداد ۱۴۰۴، پایان مشکلات کارگاه خط ۲  قطار شهری مشهد | پاسخ به مطالبات ساکنان طبرسی شمالی ۵۸ سه کیلوگرم تریاک از معده سه قاچاقچی در تربت‌حیدریه کشف شد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) عارف: خط قرمز نظام جمهوری اسلامی ایران غنی سازی در خاک ایران است عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید از‌ ام‌القری اسلام و حرمی که شهید سلیمانی به‌درستی نام گذاشت، صیانت کنیم از سردیس شهید امیرعبداللهیان در وزارت خارجه رونمایی شد + فیلم بوستان‌های کرامت و اسماعیل‌آباد مشهد آماده افتتاح هستند (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: احداث ۷ کیلومتر مترو در دوره ششم معادل ۲۰ درصد اقدامات ۲۵ سال گذشته است افتتاح ۹۴ پروژه فضای سبز در ۷ منطقه مشهد تا پایان تابستان ۱۴۰۴ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: شهید رئیسی فتح‌الفتوح امام(ره) در تربیت مردم ازخودگذشته و کارآمد بود + فیلم دبیر شورای‌عالی انقلاب فرهنگی از طراحی الگوی حکمرانی شهید رئیسی با مشارکت بیش از ۸۰۰ اندیشمند خبر داد + فیلم برای اولین‌بار در کشور و با مشارکت مدیریت شهری مشهد املاک قولنامه‌ای سامان‌دهی می‌شود محسن رضایی در مشهد: حکمرانی سیدابراهیم رئیسی، عبور از تردید در روابط بین‌الملل بود هوای مشهد همچنان آلوده است (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: سال پایانی دوره ششم مدیریت شهری، زمان خدمات ویژه و تلاش شبانه‌روزی است اکران گسترده شهری در مشهد به مناسبت نخستین سالگرد شهادت آیت‌الله رئیسی و شهدای خدمت بازگشایی ورودی ایستگاه شهدای خط۳ متروی مشهد از ساختمان هدایت شهرداری مشهد، برترین دستگاه استان در اجرای قانون تبدیل وضعیت فرزندان شاهد و ایثارگر نگاهی به نخستین سرشماری دقیق در مشهد | احوالات نفوس ارض اقدس
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: در صورت نیاز تعطیلی‌ها تمدید خواهد شد

  • کد خبر: ۲۳۳۳۴
  • ۲۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۶
استاندار خراسان رضوی: در صورت نیاز تعطیلی‌ها تمدید خواهد شد
در صورت نیاز تعطیلی‌ها تمدید خواهد شد.
به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا رزم حسینی استاندار خراسان رضوی گفت: شرایط بسیار سختی را طی ۵۰ روز اخیر در این استان به خصوص کلانشهر مشهد برای حفظ سلامت مردم طی کردیم و در صورت نیاز تعطیلی‌ها تمدید خواهد شد.

وی در نشست ویدئوکنفرانسی با روسا و معاونان بهداشتی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی خراسان رضوی به مناسبت روز جهانی بهداشت افزود: اتحاد و همدلی خوبی میان تمامی مسوولان استان در زمینه کنترل و مقابله با بیماری کرونا وجود دارد و جا دارد از نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی، تولیت آستان قدس رضوی، فرمانداران و ائمه جمعه استان و تمامی مدیران استانی و شهرستانی و عموم مردم قدردانی شود.

وی ادامه داد: بودجه مورد نیاز هر شهرستان در حوزه سلامت و درمان بیماران مبتلا به کرونا به صورت کامل اختصاص می‌یابد تا نمایندگان شهرستان‌های استان در حوزه بهداشت و درمان هیچگونه دغدغه‌ای در این خصوص نداشته باشند.

وی گفت: مشکلی بابت ماسک و محلول‌های ضدعفونی کننده در خراسان رضوی دیده نمی‌شود و در قالب طرح حمایت از بیماران خاص با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و بسیج جامعه پزشکی استان، اقلام حفاظتی و بهداشتی به صورت رایگان در اختیار این بیماران قرار داده می‌شود.

رزم حسینی افزود: بسته‌های معیشتی با دستور رییس جمهوری در حال توزیع بوده و تاکنون بیش از ۳۰۰ هزار بسته در این استان توزیع شده است.

وی ادامه داد: نقش مردم در پیشگیری از بیماری‌ها از اهمیت بسزایی برخوردار است، از این رو خواستار ادامه همکاری‌های مردمی تا زمان ریشه‌کنی ویروس کرونا در استان خراسان رضوی هستیم، بطوریکه اثرپذیری‌ها و نقش‌آفرینی مردم در روز طبیعت امسال برای شکست چرخه انتقال ویروس کووید ۱۹ ستودنی بود.

وی گفت: قطارشهری و اتوبوس در مشهد به خاطر تامین سلامت مردم تعطیل شد و تا پایان فروردین ماه عدم فعالیت‌ها ادامه دارد.

استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه ایران بهترین عملکرد را در مقابله با ویروس کووید ۱۹ داشته است افزود: خدمات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه‌های علوم پزشکی در ارتقای سلامت جامعه و بهبود شاخص‌های بهداشتی ارزنده و قابل تقدیر است.

وی ادامه داد: ویروس کرونا مشکلات بسیار برای کشور‌های مختلف از جمله ایران ایجاد کرده است، اما اقدامات انجام شده در کنترل و مقابله با این بیماری در ایران قابل تحسین است، بطوریکه کشور‌هایی همچون آمریکا، اسپانیا و ایتالیا با بهترین امکانات در مهار این بیماری عاجز مانده‌اند.


منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->