آلودگی هوا دست از سر مشهدی‌ها برنمی‌دارد | هوای امروز شهر ناسالم برای گروه‌های حساس (سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) نگاهی به بازار مجد، جاذبه گردشگری مشهد | جهانی از جنس تور و گیپور و دکمه... کنکاشی تاریخی درباره پیشینه و دلایل نام‌گذاری محله قدیمی «قبر میر»در مشهد | نامی سرگردان بین «میر علیمون» و «میرتقی‌الدین» فرماندار مشهد: آماده میزبانی از دومین همایش دیپلماسی منطقه‌ای هستیم ادامه روند عملیات اجرایی بوستان شهربانو آفتاب در مشهد هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۸ مهر ۱۴۰۴) کاهش نسبی آلودگی هوای مشهد از فردا (سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) | گروه‌های حساس بااحتیاط نفس بکشند سخنگوی هیئت رئیسه مجلس: هیچ مصوبه‌ای درباره ازدواج موقت اتباع خارجی با زنان ایرانی برای اخذ تابعیت وجود ندارد یعقوبی: شهرداری در مدیریت بحران‌ها همواره پیشگام بوده است ۷ پروژه بزرگ ترافیکی مشهد با اعتبار ۴ هزار میلیارد تومان تا پایان ۱۴۰۵ تکمیل می‌شود سلیمی: دستورالعمل‌های اجرایی آیین‌نامه «مشهدِ دوستدار سالمند» در حال تدوین است «آیین‌نامه جامع بازآفرینی شهری» برای نخستین‌بار در کشور به‌صورت آزمایشی در مشهد اجرا می‌شود مقابله با آلودگی هوای مشهد، نیازمند عزم ملی و برنامه‌ریزی منسجم افزایش فرونشست در مشهد با برداشت‌های بی‌رویه آب از چاه‌ها | شیب تند فرونشست در بافت مرکزی شهر چشم انداز نوین برای ورزش وجوانان خراسان رضوی نقش شورای اسلامی شهر مشهد در توسعه فضا‌های ورزشی رئیس‌جمهور، فردا (۲۸ مهر ۱۴۰۴) به دانشگاه تربیت مدرس می‌رود همه چیز درباره جشنواره عطر و طعم پاییزی ۱۴۰۴ در مشهد + زمان و محل برگزاری دستور دادستان مشهد برای شناسایی عوامل هنجارشکنی فرهنگی در سطح شهر
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: در صورت نیاز تعطیلی‌ها تمدید خواهد شد

  • کد خبر: ۲۳۳۳۴
  • ۲۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۶
استاندار خراسان رضوی: در صورت نیاز تعطیلی‌ها تمدید خواهد شد
در صورت نیاز تعطیلی‌ها تمدید خواهد شد.
به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا رزم حسینی استاندار خراسان رضوی گفت: شرایط بسیار سختی را طی ۵۰ روز اخیر در این استان به خصوص کلانشهر مشهد برای حفظ سلامت مردم طی کردیم و در صورت نیاز تعطیلی‌ها تمدید خواهد شد.

وی در نشست ویدئوکنفرانسی با روسا و معاونان بهداشتی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی خراسان رضوی به مناسبت روز جهانی بهداشت افزود: اتحاد و همدلی خوبی میان تمامی مسوولان استان در زمینه کنترل و مقابله با بیماری کرونا وجود دارد و جا دارد از نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی، تولیت آستان قدس رضوی، فرمانداران و ائمه جمعه استان و تمامی مدیران استانی و شهرستانی و عموم مردم قدردانی شود.

وی ادامه داد: بودجه مورد نیاز هر شهرستان در حوزه سلامت و درمان بیماران مبتلا به کرونا به صورت کامل اختصاص می‌یابد تا نمایندگان شهرستان‌های استان در حوزه بهداشت و درمان هیچگونه دغدغه‌ای در این خصوص نداشته باشند.

وی گفت: مشکلی بابت ماسک و محلول‌های ضدعفونی کننده در خراسان رضوی دیده نمی‌شود و در قالب طرح حمایت از بیماران خاص با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و بسیج جامعه پزشکی استان، اقلام حفاظتی و بهداشتی به صورت رایگان در اختیار این بیماران قرار داده می‌شود.

رزم حسینی افزود: بسته‌های معیشتی با دستور رییس جمهوری در حال توزیع بوده و تاکنون بیش از ۳۰۰ هزار بسته در این استان توزیع شده است.

وی ادامه داد: نقش مردم در پیشگیری از بیماری‌ها از اهمیت بسزایی برخوردار است، از این رو خواستار ادامه همکاری‌های مردمی تا زمان ریشه‌کنی ویروس کرونا در استان خراسان رضوی هستیم، بطوریکه اثرپذیری‌ها و نقش‌آفرینی مردم در روز طبیعت امسال برای شکست چرخه انتقال ویروس کووید ۱۹ ستودنی بود.

وی گفت: قطارشهری و اتوبوس در مشهد به خاطر تامین سلامت مردم تعطیل شد و تا پایان فروردین ماه عدم فعالیت‌ها ادامه دارد.

استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه ایران بهترین عملکرد را در مقابله با ویروس کووید ۱۹ داشته است افزود: خدمات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه‌های علوم پزشکی در ارتقای سلامت جامعه و بهبود شاخص‌های بهداشتی ارزنده و قابل تقدیر است.

وی ادامه داد: ویروس کرونا مشکلات بسیار برای کشور‌های مختلف از جمله ایران ایجاد کرده است، اما اقدامات انجام شده در کنترل و مقابله با این بیماری در ایران قابل تحسین است، بطوریکه کشور‌هایی همچون آمریکا، اسپانیا و ایتالیا با بهترین امکانات در مهار این بیماری عاجز مانده‌اند.


منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->