رضاامیرخانی: فهم صنعت نشر شرط لازم برای موفقیت نویسنده است صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳ نقش آفرینی حسین مهری در فیلم کال مارجین ماجرای دستمزدهای میلیاردی بازیگران برنامه مافیا سارا بهرامی با فیلم خاتی در راه جشنواره فیلم فجر + پوستر درگذشت برتران بلیه، کارگردان پیشروی سینمای فرانسه معرفی نامزد‌های تمشک طلایی + اسامی استقلالی‌ها در برنامه ۱۰۰۱ محسن کیایی (۳ بهمن ۱۴۰۳) آزادی ۳۰ زندانی در کرمانشاه با حمایت محسن چاوشی دلیل زخم‌های روی صورت پارسا پیروزفر چیست؟ + عکس رایان گاسلینگ بازیگر قسمت جدید جنگ ستارگان شد رونمایی از کتاب «بسازنفروش‌ها» محمد خسروی‌راد در مشهد + فیلم انتشار نماهنگی دوزبانه به یاد سید حسن نصرالله + فیلم آغاز چهل‌وسومین جشنواره تئاتر فجر با یادمان زنده‌یاد آتیلا پسیانی دبیرعلمی جایزه ادبی جلال آل‌احمد: تنوع آثار ادبی در این دوره نسبت به قبل بیشتر است فیلم کوتاه مورچه نامزد جشنواره پریدریشیا هندوستان شد سریال حضرت اجل، اثر جدید سعید سلطانی
سرخط خبرها

ساخت مستندی از زندگی همفری بوگارت

  • کد خبر: ۲۳۱۹۶۷
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۶
ساخت مستندی از زندگی همفری بوگارت
نخستین مستند درباره همفری بوگارت، اسطوره بازیگری ساخته می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نخستین مستند درباره همفری بوگارت، اسطوره بازیگری، با عنوان «بوگارت: زندگی در فلش‌ها» ساخته می‌شود. در معرفی فیلم آمده است: این فیلم بر نماد عصر طلایی هالیوود، همفری بوگارت، تمرکز دارد و روابط او با پنج زن مهم زندگی‌اش (مادر و چهار همسرش) از جمله لورن باکال را بررسی می‌کند.

 دسترسی بی‌سابقه به فیلم‌های کمیابی که بنیاد وی در اختیار فیلم‌ساز قرار داده، موجب می‌شود این فیلم به صورتی انحصاری و از زبان خود بوگارت نشان دهد که وی چه مسیری را طی کرد تا به ستاره کلاسیک‌های جاودانه «کازابلانکا» و «شاهین مالت» بدل شود.

کاترین فرگوسن، کارگردان معروف که ساخت این فیلم را به عهده دارد، ابراز امیدواری کرد که با این مستند بتواند نگاهی تازه به یکی از محترم‌ترین بازیگران هالیوود بیندازد و مهم‌تر از همه، روایتی صادقانه و ظریف از یک مرد پیچیده را به‌درستی ادا کند.

همفری بوگارت، بازیگر پرآوازه و باصلابت آمریکایی، به واسطه نقش‌آفرینی‌های درخشانش در اواخر دهه ۱۹۳۰تا ۴۰ و ۵۰ جایگاهی افسانه‌ای در تاریخ سینما دارد و به عنوان یکی از بهترین بازیگران تاریخ سینما به یاد آورده می‌شود. وی سال ۱۹۵۱برای بازی در «ملکه آفریقایی» برنده جایزه اسکار و در سال‌های ۱۹۴۲ و ۱۹۵۴ برای فیلم‌های «کازابلانکا» و «شورش کین» نامزد این جایزه شد.

منبع: دنیای اقتصاد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->