سامانه ملی حمایت از گزارشگران فساد رونمایی شد زاکانی: ساخت ۱۸۰ هزار واحد مسکونی در تعهد شهرداری نیست | مشکلی برای تأمین آب شرب در تهران نداریم بیشتر از ۵۰ درصد سطح خراسان رضوی درگیر خشکسالی بسیار شدید است تصادف بسیار شدید در بزرگراه شهید چراغچی مشهد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس مراقب سکته گرمایی باشید بیمه مسافرتی چیست؟ انواع، پوشش ها، نحوه خرید و دریافت خسارت پنج مرکز تولید بستنی غیر بهداشتی در نیشابور تعطیل شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) پانسمان‌های تخصصی بیماران پروانه‌ای تحویل شد نکات تغذیه‌ای برای کاهش آثار مخرب ریزگرد‌ها شکستن صفحه سنگ فرز موجب مرگ کارگر مشهدی شد برنامه‌های مجازی و حضوری آموزش‌وپرورش برای اوقات فراغت دانش‌آموزان سقف بیمه عمر بازنشستگان تامین اجتماعی در ۱۴۰۴ چقدر است؟ آخرین مهلت ویرایش محل آزمون ورودی مدارس سمپاد، امروز (۱۷ تیر ۱۴۰۴) میانگین سن ازدواج در کشور اعلام شد یک نماینده مجلس: آلودگی هوا به موضوعی عادی تبدیل شده است! بازگشت آثار تاریخی ایران از چین اعلام شرایط خروج از کشور مشمولان متولد ۱۳۸۶ برای اربعین ۱۴۰۴ ارتباط دوسویه مدیران شهرستان‌های خراسان رضوی با اعضای انجمن‌های میراث فرهنگی، بر رونق گردشگری تأثیرگذار است مروری بر کلاهبرداری رایج فروش بلیت جعلی | سفر ناتمام، روایتی از یک اعتماد نابجا! تشکیل کمیته‌های مشاوره‌ای برای دانش‌آموزان و فرهنگیان آسیب‌دیده آغاز فرایند اصلاح روش‌های آموزش و یادگیری در مدارس ابتدایی ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت اوقات فراغت دانش‌آموزان در زیباسازی فضاهای آموزشی فراخوان دانشگاه شهید بهشتی برای ارسال یادداشت اساتید در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۷ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا فردا رئیس سازمان مدارس غیردولتی: محاسبه ۳۰ روز بیمه برای معلمان اجباری است اسامی فرآورده‌های غذایی غیرمجاز اعلام شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) لیست دانشگاه‌های خارجی مورد اعتماد وزارت علوم در سال ۲۰۲۶ نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۵ بیمار نیازمند عضو زندگی بخشید (۱۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

با قرنطینه در جهان؛ زمین آرام گرفت

  • کد خبر: ۲۳۲۰۳
  • ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۰
با قرنطینه در جهان؛ زمین آرام گرفت
یافته‌های زلزله‌شناسان نشان می‌دهد کاهش چشمگیری فعالیت انسان در جهان به دلیل شیوع بیماری کووید-۱۹ باعث شده که زمین نوسانات کمتری داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، بیش از دو میلیون نفر در سراسر جهان در قرنطینه بسر می‌برند، در منازل خود هستند و به مقررات فاصله گذاری اجتماعی که دولت‌ها برای مقابله با گسترش ویروس کرونا وضع کرده‌اند پایبند هستند.

 

تحقیقات مرکز تحقیقات زمین شناسی بریتانیا (BGS) نشان می‌دهد که در بحبوحه اجرای قرنطینه در جهان دستگاه‌های لرزه نگار آنها کمتر تکان‌های ناگهانی را نشان می‌دهند.

 

خبرگزاری اسپوتنیک در گزارشی در این زمینه نوشت: «برایان باپتای» کارشناس زلزله شناسی در این مرکز در ادینبورگ توضیح داد که این حسگرها «نوسانات زمین و نوساناتی را که ما می‌خواهیم از زلزله‌ها ثبت شوند، اندازه گیری می‌کنند.»

 

وی افزود، حسگرهای این مرکز نوسانات کمتری را در زمین در هفته گذشته و با تداوم قرنطینه ثبت کرده است.

 

باپتای افزود در رصد اطلاعات برخی از ایستگاه‌های لرزه نگاری در سراسر بریتانیا شاهد تاثیر قرنطینه بوده اند… کاهش سر و صدای ناشی از تردد انسان‌ها و خودروها به این معنا است که می‌تواند زلزله‌های بیشتری را در انگلیس، اروپا و سراسر جهان کشف و شناسایی کرد.

 

مرکز رصدخانه سلطنتی بلژیک نیز این اظهارات را تایید کرده اند. این مرکز نیز اعلام کرد که نوسانات ناشی از فعالیت انسان از زمان اجرای برنامه‌های دولت‌ها در ایجاد محدودیت در شهرها کاهش یافته است.

 

دستکم ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون نفر در جهان به دنبال هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره جدیت شیوع کرونا در قرنطینه بسر می‌برند. بر اساس تازه‌ترین آمار این سازمان کرونا در جهان یک میلیون و ۲۱۰ هزار و ۹۵۶ نفر را مبتلا کرده که از این تعداد ۶۷ هزار و ۵۹۴ نفر جان باخته اند.

 

به نوشته بلومبرگ، کارکنان رصدخانه بلژیک کاهش سرو صدا در بروکسل را از ۳۰ تا ۵۰ درصد ثبت کرده اند. درست بعد از آنکه در اواسط ماه مارس در کشور مدرسه‌ها، دانشگاه‌ها، رستوران‌ها و مغازه‌ها بسته شدند، به شهروندان نیز توصیه شد که در صورت نیاز از خانه خارج شوند.


محققین مرکز فیزیک آکادمی علوم روسیه نیز کاهش نوسانات را در مسکو ثبت کرده اند. در هفتهٔ تعطیل که از ۱۱ فروردین (۳۰مارس) آغاز شد، سروصدا هم در روز و هم در شب کاهش داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->