ایرلاین‌های خارجی با گرانفروشی باعث هزاران دلار ارزبری از ایران می‌شوند بیش از ٢٧٣ هزار خودروی فرسوده امسال اسقاط شد واژگونی سواری سمند در محور سبزوار -نیشابور ۶ مصدوم برجای گذاشت ثبت تردد بیش از یک میلیون و ۹۰۰ هزار وسیله نقلیه در مبادی ورودی و خروجی خراسان رضوی در آذرماه ۱۴۰۳ آیا مدارس ابتدایی البرز فردا چهارشنبه (۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ آیا مدارس اصفهان فردا چهارشنبه (۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ مصرف «ریتالین» توسط دانشجویان و دانش‌آموزان چه عوارضی دارد؟ درخواست بازنشستگان از مدیرعامل تأمین اجتماعی: معوقات ۷ماهه متناسب‌سازی پرداخت شود تلاش برای تأمین پایدار دارو‌های حیاتی بیماران خاص مصرف دخانیات، مهم‌ترین عامل تسریع‌کننده بروز سرطان ریه  کشف بیش از ۱۰۰۰ دُز قرص تقلبی در مشهد (۴ دی ۱۴۰۳) اقدام بی شرمانه تعمیرکار آبگرمکن در منزل مشتری همراهی مردم، راه‌حل عبور از ناترازی انرژی متلاشی شدن چند باند سرقت در روز‌های اخیر توسط پلیس مشهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی سه‌شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) | تداوم روند آلودگی هوا تا پایان هفته جاری  ۱۳ مرکز درمانی جدید در مشهد مجوز گردشگری سلامت دریافت کردند اسراف برق در سطح شهر مشهد در روزهای بحران ناترازی | لامپ اضافه خاموش! تصمیم مسئولان پس از ۲ روز آلودگی هوا در مشهد: مدارس تعطیل، ادارات باز، اما در خانه بمانید! آغاز طرح تشدید نظارت بر ناوگان مسافربری در جاده‌های خراسان رضوی (۴ دی ۱۴۰۳) راهکار‌های درمان بیماری‌های ویروسی: نوشیدن مایعات گرم و دمنوش عسل و آویشن کاهش احتمال ابتلا به سرطان‌ سر و گردن با مصرف چای و قهوه بازدید شبانه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی از زندان سرخس | اعطای ۳ تا ۵ روز مرخصی به زندانیان واجد شرایط قانونی آیا اوزمپیک در کاهش وزن معجزه می‌کند؟ وقوع رگبار و رعد‌وبرق در ۵ استان طی امروز و فردا (۴ و ۵ دی ۱۴۰۳) ورود قرص‌های سقط جنین به بازار خودسرانه دارو نخورید صدور پروانه مطب برای پزشکان متعهد خدمت آغاز شد (۴ دی ۱۴۰۳) خبر‌های نویدبخش برای درمان نوروبلاستوما در کودکان حکم قصاص قاتل محیط‌بانان بوانات اجرا شد
سرخط خبرها

با قرنطینه در جهان؛ زمین آرام گرفت

  • کد خبر: ۲۳۲۰۳
  • ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۰
با قرنطینه در جهان؛ زمین آرام گرفت
یافته‌های زلزله‌شناسان نشان می‌دهد کاهش چشمگیری فعالیت انسان در جهان به دلیل شیوع بیماری کووید-۱۹ باعث شده که زمین نوسانات کمتری داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، بیش از دو میلیون نفر در سراسر جهان در قرنطینه بسر می‌برند، در منازل خود هستند و به مقررات فاصله گذاری اجتماعی که دولت‌ها برای مقابله با گسترش ویروس کرونا وضع کرده‌اند پایبند هستند.

 

تحقیقات مرکز تحقیقات زمین شناسی بریتانیا (BGS) نشان می‌دهد که در بحبوحه اجرای قرنطینه در جهان دستگاه‌های لرزه نگار آنها کمتر تکان‌های ناگهانی را نشان می‌دهند.

 

خبرگزاری اسپوتنیک در گزارشی در این زمینه نوشت: «برایان باپتای» کارشناس زلزله شناسی در این مرکز در ادینبورگ توضیح داد که این حسگرها «نوسانات زمین و نوساناتی را که ما می‌خواهیم از زلزله‌ها ثبت شوند، اندازه گیری می‌کنند.»

 

وی افزود، حسگرهای این مرکز نوسانات کمتری را در زمین در هفته گذشته و با تداوم قرنطینه ثبت کرده است.

 

باپتای افزود در رصد اطلاعات برخی از ایستگاه‌های لرزه نگاری در سراسر بریتانیا شاهد تاثیر قرنطینه بوده اند… کاهش سر و صدای ناشی از تردد انسان‌ها و خودروها به این معنا است که می‌تواند زلزله‌های بیشتری را در انگلیس، اروپا و سراسر جهان کشف و شناسایی کرد.

 

مرکز رصدخانه سلطنتی بلژیک نیز این اظهارات را تایید کرده اند. این مرکز نیز اعلام کرد که نوسانات ناشی از فعالیت انسان از زمان اجرای برنامه‌های دولت‌ها در ایجاد محدودیت در شهرها کاهش یافته است.

 

دستکم ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون نفر در جهان به دنبال هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره جدیت شیوع کرونا در قرنطینه بسر می‌برند. بر اساس تازه‌ترین آمار این سازمان کرونا در جهان یک میلیون و ۲۱۰ هزار و ۹۵۶ نفر را مبتلا کرده که از این تعداد ۶۷ هزار و ۵۹۴ نفر جان باخته اند.

 

به نوشته بلومبرگ، کارکنان رصدخانه بلژیک کاهش سرو صدا در بروکسل را از ۳۰ تا ۵۰ درصد ثبت کرده اند. درست بعد از آنکه در اواسط ماه مارس در کشور مدرسه‌ها، دانشگاه‌ها، رستوران‌ها و مغازه‌ها بسته شدند، به شهروندان نیز توصیه شد که در صورت نیاز از خانه خارج شوند.


محققین مرکز فیزیک آکادمی علوم روسیه نیز کاهش نوسانات را در مسکو ثبت کرده اند. در هفتهٔ تعطیل که از ۱۱ فروردین (۳۰مارس) آغاز شد، سروصدا هم در روز و هم در شب کاهش داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->