فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

انتشار فراخوان بخش ملی چهل و سومین جشنواره فیلم فجر + جزئیات

  • کد خبر: ۲۳۲۸۶۳
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۰
انتشار فراخوان بخش ملی چهل و سومین جشنواره فیلم فجر + جزئیات
فراخوان بخش ملی چهل‌و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر از سوی دبیرخانه این رویداد سینمایی منتشر شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ متن کامل فراخوان بخش ملی چهل و سومین جشنواره بین المللی فیلم فجر به شرح ذیل است.

مقدمه

با استعانت از خداوند متعال، چهل و سومین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم فجر، همزمان با چهل و ششمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی از تاریخ ۱۲ تا ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ در تهران برگزار خواهد شد.

اهداف

سینمای نوین ایران به عنوان پرتو درخشانی از فرهنگ ایرانی و اسلامی، همواره در سراسر جهان با ارزش‌های انسانی، اخلاقی، انقلابی و معنوی شناخته شده است. جشنواره بین‌المللی فیلم فجر با تکیه بر این کلان‌ارزش‌ها و با هدف حمایت از سینمای اخلاق‌مدار، امیدآفرین و آگاهی‌بخش، به منظور معرفی آثار برگزیده یک سالِ سینمای ایران و تقدیر از تلاش هنرمندانه سینماگران خلاق، و فراهم آوردن زمینه رشد و اعتلای آثار سینمایی بر پایه هویت ملی و دینی، به شرح زیر برگزار می‌شود.

۱. بزرگداشت و نکوداشت سینماگران ایران

هدف از برگزاری بزرگداشت و نکوداشت سینماگران ایران، قدرشناسی از دستاورد‌های فرهنگی، هنری و حرفه‌ای نام‌آوران سینمای ایران، به منظور شناخت تجارب و اعتلای گفتمان حرفه‌ای‌گری در سینمای ایران است.

۱. بخش‌های رقابتی جشنواره

برنامه‌های رقابتی جشنواره بین‌المللی فیلم فجر شامل بخش‌های زیر است:

۱. بخش ملی

۲. بخش بین‌الملل

۲. بخش ملی سینمای ایران

در این بخشِ رقابتی، با هدف شناسایی، معرفی و تحسین برترین و ارزشمندترین آثار و دستاورد‌های فرهنگی، هنری، فنی و حرفه‌ای در سینمای ایران، مسابقه‌های زیر برگزار می‌شود:

۱. مسابقه فیلم‌های سینمای ایران (سودای سیمرغ)

۲. مسابقه فیلم‌های اول (نگاه نو)

۳. مسابقه فیلم‌های مستند سینمایی

۴. مسابقه فیلم‌های کوتاه داستانی

۵- مسابقه اقلام تبلیغاتی (عکس، پوستر، تیزر)


۳. مقرّرات عمومی بخش ملی سینمای ایران

به عنوان قاعده کلّی، جشنواره بین‌المللی فیلم فجر، فقط فیلم‌هایی را که حداکثر در سالِ پیش از برگزاری جشنواره تولید شده و قبلاً به جشنواره ارائه نشده، می‌پذیرد. بنابراین، کلیه فیلم‌های متقاضی شرکت در هر یک از بخش‌های رقابتی، باید از سال ۱۴۰۱ به بعد تولید شده و در دوره گذشته جشنواره نیز مورد بازبینی هیئت انتخاب قرار نگرفته باشند. علاوه بر این:

۱) فیلم‌های متقاضی شرکت در بخش «مسابقه فیلم‌های سینمای ایران» (سودای سیمرغ) و نکاه نو، باید واجد شرایط زیر باشند:

- دارای پروانه ساخت یا نمایش سینمایی از سازمان امور سینمایی و مدت زمان نمایش حداقل ۷۵ دقیقه باشند.

- در هیچ یک از رویدادها، جشنواره‌ها و بازار‌های سینمایی داخلی و خارجی به نمایش درنیامده باشند.

تبصره: فیلم‌های به نمایش درآمده در جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان از این قاعده مستثنی خواهند بود.

- تا پیش از بیست و دوم بهمن ماه ۱۴۰۳ در هیچ یک از سامانه‌های نمایش عمومی (اعم از سالن‌های سینما، شبکه‌های تلویزیونی، تلویزیون‌های اینترنتی، شبکه نمایش خانگی، سامانه‌های نمایش درخواستی، یا سایر پلتفرم‌های نمایش اینترنتی)، هیچ‌گونه نمایشی نداشته باشند.

۲) فیلم‌های متقاضی شرکت در بخش «مسابقه فیلم‌های مستند بلند سینمایی» باید واجد شرایط زیر باشند:

- دارای پروانه نمایش از سازمان امور سینمایی باشند.

- دارای مدت زمان نمایش حداقل ۷۵ دقیقه باشند.

- معرفی شده توسط هیئت انتخاب هیجدهمین جشنواره بین المللی فیلم مستند ایران (سینما حقیقت) باشند. (تقاضای حضور فیلم‌های مستند بلند سینمایی منوط به راهیابی این آثار به بخش مسابقه جشنواره سینما حقیقت نیست).

۳) فیلم‌های متقاضی شرکت در بخش «مسابقه فیلم‌های کوتاه داستانی» باید واجد شرایط زیر باشند:

- دارای پروانه نمایش از سازمان امور سینمایی باشند.

- معرفی شده توسط هیئت انتخاب چهل و یکمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کوتاه تهران باشند. (تقاضای حضور فیلم‌های کوتاه داستانی منوط به راهیابی این آثار در بخش مسابقه جشنواره فیلم کوتاه تهران نیست).

- دارای مدت زمان نمایش حداقل ۳ و حداکثر ۲۰ دقیقه باشند.

۴. مقررات اجرایی بخش ملی سینمای ایران

- کلیه آثار متقاضی شرکت در هر یک از بخش‌های جشنواره، بایستی در سامانه جشنواره ثبت‌نام کنند.

- مهلت ثبت نام در سامانه جشنواره، از ۱۵ آبان لغایت ۳۰ آبان ۱۴۰۳ خواهد بود.

- فقط تهیه‌کنندگان حقیقی و حقوقی می‌توانند با مراجعه به سایت جشنواره، مراحل ثبت نام فیلم خود را تکمیل و اطلاعات و مستندات فیلم (تصویر پروانه ساخت یا نمایش سینمایی، عکس صحنه و عکس کارگردان) را در سامانه ثبت و بارگذاری نمایند. مسئولیت صحت و دقت اطلاعات مندرج در سامانه جشنواره و تبعات آن، تماماً به عهده تهیه‌کننده فیلم خواهد بود.

تبصره ۱: اطلاعات درج شده در سامانه در صورت راه‌یابی فیلم در کاتالوگ جشنواره ثبت خواهد شد.

تبصره ۲: پس از ثبت نام تهیه‌کننده متعهد می‌شود که نمایش فیلم در تهران و شهرستان‌ها مطابق جدول نمایش، مورد قبول ایشان خواهد بود و اعتراضی نسبت به جداول نمایش نخواهد داشت و از هر گونه نمایش فیلم به صورت خصوصی و فوق‌العاده در طول مدت برگزاری جشنواره (۱۲ تا ۲۲ بهمن) در تهران و شهرستان‌ها و به هر عنوان و شرایطی خودداری خواهد نمود.

تبصره ۳: تهیه‌کننده متعهد است که نسخه DCP نهایی فیلم، مورد تایید اداره کل ارزشیابی و نظارت سینمای حرفه‌ای سازمان امور سینمایی و سمعی و بصری وزارت فرهنگ و ارشاد می‌باشد.

تبصره ۴: پس از معرفی فیلم در بخش مسابقه‌ی سینمای ایران، تهیه‌کننده متعهد می‌شود که به هیچ عنوان حق انصراف از جشنواره را نخواهد داشت.

- پس از تکمیل مراحل ثبت نام، تهیه‌کننده‌ی فیلم بایستی نسخه کامل فیلم (بدون در نظر گرفتن تکمیل فرآیند‌های فنی پس‌تولید، از قبیل موسیقی، صداگذاری، جلوه‌های ویژه رایانه‌ای، اصلاح رنگ و ...) را در اسرع وقت برای بازبینی به دبیرخانه جشنواره ارسال نماید.

تبصره ۱:: جشنواره از پذیرفتن فیلم‌های ناقص معذور است. (فیلمبرداری به پایان رسیده باشد) نسخه راف کات پذیرفته می‌شود.

تبصره ۲: همزمان با تحویل نسخه بازبینی هیئت انتخاب، ۱۰ قطعه عکس فیلم، پوستر، تیزر یا بخشی از فیلم حدود

۲ الی ۳ دقیقه بدون هیچگونه آرمی به دبیرخانه تحویل خواهد شد.

- هیئت انتخاب مسابقه فیلم‌های سینمای ایران، بازبینی فیلم‌های متقاضی حضور در جشنواره را از تاریخ ۱۵/۹/۱۴۰۳ شروع خواهند کرد.

- هیئت انتخاب مسابقه فیلم‌های سینمای ایران، در تاریخ ۱۱/۱۰/۱۴۰۳ از میان تمامی فیلم‌های سینمایی واجد شرایط حضور در جشنواره (اعم از فیلم‌های اول و پویانمایی)، اسامی فیلم‌های منتخب برای بخش مسابقه سینمای ایران (سودای سیمرغ) و نگاه نو را اعلام خواهند کرد.

- تهیه‌کنندگان فیلم‌های منتخب، بایستی حداکثر تا ۲۴/۱۰/۱۴۰۳ نسخه نهایی فیلم با استاندارد فنی نمایش (DCP)، به دبیرخانه جشنواره تحویل دهند. ثبت‌نام در سامانه به منزله پذیرش و رعایت کامل آیین‌نامه و مقررات جشنواره و ضوابط تولید و نمایش فیلم در ایران، از سوی صاحبان قانونی فیلم‌هاست.

تبصره: پوستر، عکس‌های صحنه و کارگردان، تیزر و یا حداقل سه دقیقه از فیلم برای استفاده تبلیغاتی در رسانه‌ها و ساخت کلیپ برای مراسم افتتاحیه و اختتامیه، استفاده خواهد شد.

- در صورت عدم ارائه نسخه نهایی فیلم تا تاریخ مقرر (۲۴/۱۰/۱۴۰۳) به دبیرخانه جشنواره، نام فیلم از فهرست متقاضیان شرکت در جشنواره خارج و فیلم یا فیلم‌های رزرو هیئت انتخاب، با نظر دبیر جایگزین خواهد شد.

- جدول نمایش فیلم‌های بخش مسابقه سینمای ایران در تاریخ شنبه ۲۷/ ۱۰/۱۴۰۳ اعلام خواهد شد و بر اساس این جدول، سامانه فروش بلیط فیلم راه‌اندازی خواهد شد.

- پس از اعلام جدول نمایش، به هیچ‌وجه امکان خارج کردن فیلم از جشنواره وجود ندارد.

- تصمیم گیری در مورد نمایش فیلم‌های بخش مسابقه در شهرستان‌ها به عهده دبیرخانه جشنواره است (تهیه کنندگان و مالکان اثر متعهد می‌شوند که بر اساس تصمیم دبیرخانه همه فیلم‌ها در سینما‌های تهران و شهرستان‌ها در ایام برگزاری جشنواره اکران شوند و نسبت به این تصمیم مخالفت نخواهند داشت).

- هیئت داوران جشنواره، حداکثر ۲۴ ساعت قبل از مراسم پایانی، نامزد‌های دریافت جوایز را معرفی خواهند کرد.

- هیچ جایزه‌ای در بخش رقابتی به طور هم‌ارزش میان دو یا چند اثر تقسیم نمی‌شود.

- نمایش فیلم‌ها در جشنواره، مطابق با ضوابط و مقررات سازمان سینمایی خواهد بود.

- دستورالعمل و شرایط حضور سینما‌های متقاضی میزبانی جشنواره، در قالب آئین‌نامه‌ی جداگانه‌ای از سوی دبیرخانه جشنواره اعلام خواهد شد.

- درآمد حاصل از نمایش فیلم‌های شرکت‌کننده در جشنواره پس از کسر هزینه‌ها در وجه مالک/ یا مالکان فیلم بر اساس ارائه پروانه مالکیت یا نامه مالکیت صادره از اداره کل ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی، پرداخت خواهد شد.

- تفسیر و رفع ابهام از مفاد و مقررات این آیین‌نامه و موضوعات پیش‌بینی نشده به عهده دبیر جشنواره است.

۵. انتخاب و داوری در بخش ملی سینمای ایران

- هیئت‌های انتخاب و داوری جشنواره، گروهی از سینماگران و صاحب‌نظران فرهنگی و هنری کشور هستند.

- در بخش مسابقه فیلم‌های سینمای ایران، هیئت انتخاب از میان کلیه فیلم‌های متقاضی و واجد شرایط حضور در جشنواره (اعم از فیلم‌های اول و پویانمایی)، آثار حائز شرایط را برای داوری در بخش مسابقه سینمای ایران (سودای سیمرغ) و بخش نگاه نو برمی‌گزینند.

- هیئت داوران بخش مسابقه فیلم‌های سینمای ایران (سودای سیمرغ)، کلیه آثار منتخب هیئت انتخاب جشنواره در بخش سینمای داستانی (اعم از فیلم‌های اول و پویانمایی) را برای کلیه رشته‌ها مورد داوری قرار می‌دهند.

- هیئت داوران مستقل بخش نگاه نو کلیه آثار منتخب هیئت انتخاب جشنواره دراین بخش را داوری خواهند کرد.

- اهدای جایزه بهترین فیلم اول سینمایی* و بهترین فیلم سینمایی پویانمایی، منوط به حضور حداقل سه عنوان فیلم برای رقابت در هر یک از این موارد خواهد بود.

- هیئت انتخاب و داوری بخش مسابقه فیلم‌های مستند بلند سینمایی، به یک فیلم سیمرغ بلورین اهدا می‌کند.

- هیئت انتخاب و داوری بخش مسابقه فیلم‌های کوتاه داستانی، به یک فیلم سیمرغ بلورین اهدا می‌کند.

- دست اندرکاران اصلی تولید فیلم‌های بخش‌های رقابتی، نمی‌توانند در هیئت‌های داوری و انتخاب فیلم‌های بخش مرتبط حضور داشته باشند.

* فیلم اول فیلمی است که توسط کارگردانی ساخته شده که برای اولین بار یک فیلم سینمایی داستانی را با اخذ پروانه ساخت سینمایی و مجوز‌های قانونی از سازمان سینمایی، کارگردانی کرده و پیش از آن هیچ فیلم سینمایی از وی به نمایش عمومی در نیامده باشد.

۶. جوایز بخش ملی سینمای ایران

هیئت داوران جشنواره، از میان تمام آثار واجد شرایط حضور در جشنواره، جوایز را به شرح ذیل اهداء خواهند کرد:

- سیمرغ زرین بهترین فیلم از نگاه ملی (جایزه ویژه سردار شهید سلیمانی)

- نشان ویژه"شهید جمهور"برای بهترین فیلم با نگاه به دستاورد‌های انقلاب اسلامی و پیشرفت‌های کشور

۱. سیمرغ بلورین بهترین فیلم

۲. سیمرغ بلورین جایزه ویژه هیئت داوران

۳. جایزه ویژه جشنواره

۴. سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی

۵. سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه

۶. سیمرغ بلورین بهترین بازیگرِ نقش اصلی زن

۷. سیمرغ بلورین بهترین بازیگرِ نقش اصلی مرد

۸. سیمرغ بلورین بهترین بازیگرِ نقشِ مکملِ زن

۹. سیمرغ بلورین بهترین بازیگرِ نقشِ مکملِ مرد

۱۰. سیمرغ بلورین بهترین فیلمبرداری

۱۱. سیمرغ بلورین بهترین تدوین

۱۲. سیمرغ بلورین بهترین موسیقیِ متن

۱۳. سیمرغ بلورین بهترین صدابرداری

۱۴. سیمرغ بلورین بهترین صداگذاری

۱۵. سیمرغ بلورین بهترین طراحیِ صحنه

۱۶. سیمرغ بلورین بهترین طراحیِ لباس

۱۷. سیمرغ بلورین بهترین چهره‌پردازی

۱۸. سیمرغ بلورین بهترین جلوه‌های ویژه میدانی

۱۹. سیمرغ بلورین بهترین جلوه‌های بصری‌

۲۰. سیمرغ بلورین بهترین فیلم پویانمایی

۲۱. سیمرغ بلورین بهترین فیلم از نگاه تماشاگران

۲۲. سیمرغ بلورین بهترین فیلم مستند سینمایی

۲۳. سیمرغ بلورین بهترین فیلم کوتاه داستانی

تبصره ۱: سیمرغ زرین بهترین فیلم از نگاه ملی بنا به پیشنهاد هیئت داوران و با تصمیم نهایی دبیر، اهدا خواهد شد.

تبصره ۲: سیمرغ بلورین فیلم برگزیده تماشاگران با مراجعه به آرای تماشاگران، به تهیه‌کننده فیلم منتخب اهداء خواهد شد.

تبصره ۳: سیمرغ بلورین بهترین فیلم پویانمایی به تهیه‌کننده و کارگردان فیلم اهدا خواهد شد.

تبصره ۴: سیمرغ بلورین بهترین فیلم مستند بلند سینمایی به تهیه‌کننده و کارگردان فیلم اهدا خواهد شد.

تبصره ۵: سیمرغ بلورین بهترین فیلم کوتاه داستانی به کارگردان فیلم اهدا خواهد شد.

۷. جوایز بخش نگاه نو

۱. سیمرغ بلورین بهترین فیلم اول سینمایی

۲. سیمرغ بلورین بهترین کارگردان اول

۳. دیپلم افتخار بهترین کارگردان اول

۴. سیمرع بلورین جایزه ویژه هیئت داوران به بهترین دستاورد فنی یا هنری اول

۸. تبلیغات سینمای ایران

این بخش با هدف شناسایی، معرفی و تشویق آثار و شیوه‌های خلاقانه و مؤثر در عرصه بازاریابی و پخش آثار سینمایی، و به منظور ارتقای سطح کیفی تبلیغات و اطلاع‌رسانی در عرصه صنعت سینما، در بخش‌های عکس، پوستر، آنونس و تیزرِ فیلم‌های سینمایی ایرانی برگزار می‌شود.

۹. مقرّرات بخش تبلیغات سینمای ایران

- کلیه آثار متقاضی شرکت در این بخش، بایستی در سامانه جشنواره ثبت‌نام کنند.

- متقاضیان شرکت در بخش مسابقه تبلیغات سینمای ایران باید از طریق مراجعه به سایت رسمی جشنواره به آدرس fajrfilmfestival.com، نسبت به عضویت، ثبت نام، تکمیل فرم شرکت در جشنواره و بارگذاری نمونه‌های آثار خود، مطابق بند شرایط اختصاصی مقررات اقدام نمایند.

- مهلت ثبت نام در سامانه جشنواره، از ۳۰ آذر ماه لغایت ۱۰ دی ماه خواهد بود.

- تمام مواد تبلیغاتی فیلم‌های سینمایی (داستانی، پویانمایی و مستند) که از ۱۵ دی ماه سال ۱۴۰۲ لغایت ۱۵ دی ماه سال ۱۴۰۳ در سینما‌ها اکران عمومی شده باشند، می‌توانند در مسابقه شرکت کنند.

- آثار ارزیابی شده در دوره‌های گذشته، پذیرفته نمی‌شوند.

- دبیرخانه مجاز به استفاده از آثار ارسالی در بخش‌های مختلف رسانه‌ای جشنواره (کتاب، نشریه روزانه، تیزر، فضای مجازی و سایر رسانه‌ها) خواهد بود.

- تفسیر و رفع ابهام از مفاد و مقررات این آیین‌نامه و موضوعات پیش‌بینی نشده به عهده دبیر جشنواره است.

شرایط اختصاصی بخش عکس:

- فایل عکس‌ها باید با فرمت JPG و کیفیت حداقل ۶ مگاپیکسل در سایت جشنواره بارگذاری شود.

- در صورت تعدد آثار، عکس‌های هر فیلم باید به صورت جداگانه در سامانه جشنواره بارگذاری شود.

- تعداد آثار ارسالی برای هر عنوان، ۵ عکس صحنه و ۳ عکس پشت صحنه است.

- هرگونه دخل و تصرف در عکس به گونه‌ای که اصالت آن را مخدوش کند، موجب کنار گذاشتن عکس از چرخه‌ی داوری خواهد شد.

شرایط اختصاصی بخش پوستر:

- فایل پوستر باید با فرمت JPG و کیفیت DPI ۱۵۰ و در قطع ۷۰ x ۱۰۰ در سایت جشنواره بارگذاری شود.

- پوستر‌های ارائه شده باید از میان آثار استفاده شده در تبلیغات فیلم دارای مجوز سازمان سینمایی باشند.

- در این بخش تنها پوستر فارسی فیلم‌ها مورد داوری قرار می‌گیرند.

شرایط اختصاصی بخش آنونس و تیزر:

- فایل هریک از موارد باید به‌صورت مجزا و با فرمت ۴ MP و حجم حداکثر ۵ مگابایت در سایت جشنواره بارگذاری شود.

- ارائه نامه رسمی تهیه کننده و یا موسسه پخش، مبنی بر تأیید استفاده از نسخه ارائه شده در تبلیغات فیلم برای هر عنوان الزامی است.

۱۰. جوایز بخش تبلیغات سینمای ایران

۱. سیمرغ بلورین بهترین عکس

۲. سیمرغ بلورین بهترین پوستر

۳. سیمرغ بلورین بهترین آنونس و تیزر

۱۱. گاه‌شمار جشنواره

۱) گاه‌شمار مسابقه سینمای ایران

- آغاز ثبت نام فیلم‌های متقاضی حضور در سامانه جشنواره ۱۵/۸/۱۴۰۳

- پایان ثبت نام فیلم‌های متقاضی حضور در سامانه جشنواره ۳۰/۸/۱۴۰۳

- شروع بازبینی فیلم‌های متقاضی حضور در جشنواره ۱۵/۹/۱۴۰۳

- اعلام اسامی فیلم‌های راه‌یافته به بخش مسابقه سینمای ایران و نگاه نو ۱۱/۱۰/۱۴۰۳

- آخرین مهلت تحویل نسخه نهایی مطابق استاندارد فنی نمایش (DCP) ۲۴/۱۰/۱۴۰۳

- اعلام جدول نمایش فیلم‌های بخش مسابقه سینمای ایران ۲۷/۱۰/۱۴۰۳

- بارگذاری جدول نمایش در سامانه‌های فروش و اختصاص بلیط ۳۰/۱۰/۱۴۰۳

- آزمایش و آماده‌سازی سامانه‌های فروش بلیت ۳۰/۱۰/۱۴۰۳

- آغاز اختصاص بلیت به صاحبان آثار، صنوف سینمایی و رسانه‌های تخصصی ۱/۱۱/۱۴۰۳

- پایان اختصاص بلیت به صاحبان آثار، صنوف سینمایی و رسانه‌های تخصصی ۴/۱۱/۱۴۰۳

- آغاز فروش بلیت برای تماشاگران سینمای ایران ۵/۱۱/۱۴۰۳

- پایان فروش بلیت برای تماشاگران سینمای ایران* ۸/۱۱/۱۴۰۳

- آغاز نمایش فیلم‌های جشنواره بین‌المللی فیلم فجر ۱۲/۱۱/۱۴۰۳

- مراسم اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم فجر ۲۲/۱۱/۱۴۰۳

* چنانچه پس از پایان زمان فروش بلیط، برخی از سینما‌های نمایش‌دهنده فیلم‌های جشنواره، همچنان ظرفیت داشته باشند، سامانه فروش بلیط تا ۲۱ بهمن ماه، خدمات فروش بلیط به تماشاگران را ارائه خواهد کرد.

۲) گاه‌شمار مسابقه سینمای مستند

- آغاز ثبت نام فیلم‌های متقاضی حضور در سامانه جشنواره ۱/۹/۱۴۰۳

- پایان ثبت نام فیلم‌های متقاضی حضور در سامانه جشنواره ۱۵/۹/۱۴۰۳

- آخرین مهلت تحویل نسخه فیلم به دبیرخانه جشنواره ۲۰ /۹/۱۴۰۳

- شروع بازبینی و داوری فیلم‌های متقاضی حضور در جشنواره ۱/۱۰/۱۴۰۳

- پایان بازبینی و داوری فیلم‌های متقاضی حضور در جشنواره ۲۰/۱۰/۱۴۰۳

- اعلام اسامی فیلم‌های منتخب مسابقه سینمای مستند ایران ۲۵/۱۰/۱۴۰۳،

۳) گاه‌شمار مسابقه سینمای کوتاه

- آغاز ثبت نام فیلم‌های متقاضی حضور در سامانه جشنواره ۲۰/۸/۱۴۰۳

-پایان ثبت نام فیلم‌های متقاضی حضور در سامانه جشنواره ۳۰/۸/۱۴۰۳

- آخرین مهلت تحویل نسخه نهایی فیلم به دبیرخانه جشنواره ۵/۹/۱۴۰۳

- شروع بازبینی و داوری فیلم‌های متقاضی حضور در جشنواره ۱۰/۹/۱۴۰۳

- پایان بازبینی و داوری فیلم‌های متقاضی حضور در جشنواره ۳۰/۹/۱۴۰۳

- اعلام اسامی فیلم‌های منتخب مسابقه فیلم‌های کوتاه ایران ۲۵/۱۰/۱۴۰۳،

۴) گاه‌شمار مسابقه تبلیغات سینمای ایران

- آغاز ثبت نام آثار متقاضی حضور در سامانه جشنواره ۳۰/۹/۱۴۰۳

- پایان ثبت نام آثار متقاضی حضور در سامانه جشنواره ۱۰/۱۰/۱۴۰۳

- داوری آثار تبلیغات سینمای ایران ۱۵/۱۱/۱۴۰۳

گفتنی است فراخوان و مقررات بخش بین المللی چهل و سومین جشنواره بین المللی فیلم فجر طی دو هفته آینده اعلام خواهد شد.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->