تعداد رأی‌ها و نتیجه انتخابات دور اول ریاست‌جمهوری در استان تهران | سبقت پزشکیان از جلیلی کمبود ۱۷۶ هزار معلم در سال تحصیلی جدید | حدود ۷۲ هزار معلم تا مهر امسال بازنشسته می‌شوند تبلیغات نامزد‌های راه‌یافته به دور دوم، آغاز شد (۱۰ تیر ۱۴۰۳) معاون رئیس جمهورآمریکا: مناظره با ترامپ، ساعت خوبی برای بایدن نبود تظاهرات بزرگ مردم کراچی در حمایت از فلسطین و توقف جنگ در غزه حمله پلیس رژیم صهیونیستی به تظاهرات کنندگان در قدس اشغالی + عکس حملات روسیه در شرق اوکراین ۱۲ کشته بر جای گذاشت سرتیپ سریع: بزودی از قایق جدید نظامی نیروهای مقاومت یمن رونمایی می شود جنبش ملی «غیرمتعهد» آمریکا خطاب به بایدن: مسیر خود در مورد غزه را تغییر دهید اسپانیا به شکایت درباره نسل کشی اسرائیل می‌پیوندد ابراز نگرانی آلمان درباره دور دوم ریاست جمهوری ترامپ اذعان تل آویو به هلاکت و زخمی شدن ۴ نظامی دیگر در غزه زلنسکی باز هم از غرب سلاح خواست گروه های حقوق بشری، اظهارات ترامپ علیه فلسطینی ها را مصداق بارز نژاد پرستی دانستند خانواده اسرای صهیونیست: نتانیاهو بارها مانع از دستیابی به توافق مبادله اسرا شده است + فیلم باقری: ایران بزرگترین قربانی سلاح شیمیایی در تاریخ معاصر است مقام حماس: ۷۰ درصد ساکنان نوار غزه با خطر قحطی مواجه هستند اخبار ضد و نقیض رسانه‌های عبری درباره توافق مبادله اسرا اذعان به شکست کارشناس اسرائیلی: دوره پیروزی‌های ما به پایان رسیده است
سرخط خبرها

آنروا: بازسازی غزه ممکن است ۲۰ سال طول بکشد

  • کد خبر: ۲۳۲۹۸۳
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۸
آنروا: بازسازی غزه ممکن است ۲۰ سال طول بکشد
سخنگوی آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد ویرانی ناشی از جنگ رژیم صهیونیستی در غزه فراتر از جنگ جهانی دوم در اروپا است و رفع اثرات آن و بازسازی غزه بیش از ۲۰ سال طول می‌کشد.

به گزارش شهرآرانیوز، «جاناتان فاولر» سخنگوی آنروا در گفتگو با خبرگزاری آناتولی تصریح کرد، حتی پس از توقف جنگ غزه، باید توجهات معطوف این باریکه شود، زیرا بازسازی آن نیازمند تلاش گسترده است و بار مالی زیادی خواهد داشت تا جایی که جامعه جهانی باید سال‌های طولانی در کنار ساکنان غزه باشد.

وی افزود: گزارش سازمان ملل که اعلام کرد بازسازی غزه ممکن است ۲۰ سال طول بکشد، ارزیابی درستی است، چرا که سطح ویرانگری بسیار بالاست. بازسازی غزه به ویژه بازسازی اماکن آموزشی، استقبال از کودکان و تضمین بازگشت آنها به مدارس و بازسازی اماکن پزشکی بسیار ماموریت بزرگی خواهد بود.

وی همچنین گفت: آنروا بزرگترین سازمان بشردوستانه در نوار غزه است و ۱۳ هزار کارمند دارد که اکثر آنها معلم هستند، اما تنها ۳۵۰۰ نفر از آنها در طول جنگ مشغول فعالیت هستند و بیشتر آنها علاوه بر خدمات روحی روانی و اجتماعی، مسوولیت امور لجستیک مانند اداره کمک‌های انسانی و موارد دیگر از قبیل تولیدات و خدمات برعهده دارند.

سخنگوی آنروا تصریح کرد، کارمندان این آژانس بر اثر جنگ رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه بهای سنگینی پرداخت کردند؛ ۱۹۲ کارمند آنروا از ابتدای این جنگ کشته شد و این آمار از زمان تاسیس سازمان ملل در سال ۱۹۴۵ بی‌سابقه است.

وی کشته شدن کارمندان بین‌المللی در غزه را یک تراژدی مطلق توصیف کرد و گفت از حیث خسارت فیزیکی، حدود ۱۷۰ تاسیسات آنروا در غزه بمباران شد و خسارت دید که بیشتر آنها مدرسه بود و از زمان شروع جنگ تعطیل شده و به پناهگاه تبدیل شدند.

فاولر تصریح کرد، حدود ۴۵۰ تن در حملات علیه تاسیسات آنروا کشته و حدود ۱۴۰۰ تن دیگر زخمی شدند. رژیم صهیونیستی پایگاه‌ها و پرچم سازمان ملل را نادیده گرفته و به این اماکن حمله می‌کند، در حالی که هیچ ابهامی در مورد موقعیت جغرافیایی این اماکن وجود ندارد و تمامی مختصات در اختیار رژیم صهیونیستی قرار داشت.

سخنگوی آنروا درمورد درخواست‌های رژیم صهیونیستی برای جایگزینی این نهاد مخصوصا در مرحله پساجنگ تاکید کرد آنروا از سوی مجمع عمومی سازمان ملل ماموریت کمک‌رسانی و حفاظت از آوارگان فلسطینی در پنج منطقه عملیاتی خود در اردن، سوریه، لبنان، کرانه باختری و نوار غزه را برعهده دارد و تا زمانی که مجمع عمومی بخواهد آنروا در غزه فعالیت خواهد کرد.

وی ادامه داد: علیرغم صحبت مقامات اسرائیلی مبنی بر عدم نیاز به آنروا، این آژانس سازمان ملل همیشه با مقامات اسرائیلی رابطه منظمی داشته است و بسیاری از مقاماتی که با آنها صحبت می‌کنیم هنوز هم اذعان دارند که حضور ما کاملا ضروری است. یکی از دلایلی که حضور ما را ضروری می‌کند این است که بر اساس قوانین بین‌المللی بشردوستانه، بسیاری از کار‌هایی که ما برای تامین رفاه مردم انجام می‌دهیم بر عهده قدرت اشغالگر (اسرائیل) است.

از سوی دیگر، فاولر تاکید کرد: آنروا به صورت مستقیم در حال ارائه خدمات است و ۳۰ هزار نفر دارد که اکثر آنها از خود فلسطینی‌ها هستند و تعداد انگشت شماری هم کارمند بین‌المللی هستند که تعدادشان فراتر از ۱۵۰ نفر نمی‌رسد. هیچ آژانس وابسته به سازمان ملل همچون آنروا نیست که به طور مستقیم خدمات رسانی کند. اگر ایده، جایگزینی آنروا با نهاد‌های دیگری از درون سازمان ملل باشد، هزینه آن بسیار گزاف و غیرقابل تحمل خواهد بود و بنابراین، انجام چنین کاری ممکن نیست.

وی در مورد ادعا‌های رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه هیچ مشکلی در تامین غذا در نوار غزه وجود ندارد، گفت این ادعا ابدا درست نیست.

فاولر با ابراز گلایه از محدودیت‌های رژیم صهیونیستی برای ورود کارکنان بین‌المللی، گفت: یکی از مشکلاتی که کارکنان بین‌المللی از نظر عملکرد با آن مواجه هستند، امتناع از اعطای ویزا، کندی مراحل صدور ویزا و اعطای ویزا‌های کوتاه مدت است.

از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ رژیم صهیونیستی جنگی ویرانگر را آغاز کرده که بیش از ۱۲۱ هزار شهید و زخمی برجای گذاشته است و حدود ۱۰ هزار تن دیگر در میان ویرانی و قحطی مفقود هستند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->