هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند
سرخط خبرها

همستر کامبت چه عوارضی برای بدن انسان دارد؟

  • کد خبر: ۲۳۳۲۷۰
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۷:۵۹
همستر کامبت چه عوارضی برای بدن انسان دارد؟
یک متخصص ارتوپدی گفت: برنامه و گیم‌هایی که کار با آنها مستلزم حرکات تکراری انگشتان به صورت طولانی و مداوم است، اثرات منفی بر عملکرد تاندون‌ها و عصب‌ها در انگشتان و دست خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر آروین نجفی درباره عوارضی جسمانی کار طولانی مدت با تپ گیم‌ها و بازی‌های کریپتویی گفت: به طور کلی کار‌های تکراری به عنوان یکی از مشکلات شایع در جوامع صنعتی امروز تاثیرات زیادی بر سلامتی افراد از نظر ارتوپدی دارد که باعث مشکلات متعددی از جمله در ستون فقرات گردنی، کمری و همچنین مچ و انگشتان دست می‌شود.

وی افزود: به طور اختصاصی کار طولانی مدت با تلفن همراه و برنامه و گیم‌هایی که همراه با حرکات تکراری انگشتان هستند، اثرات سویی بر عملکرد تاندون‌ها و عصب‌ها در انگشتان و دست دارند. افرادی که به صورت طولانی مدت با گوشی تلفن همراه کار کرده و از تپ گیم‌ها استفاده می‌کنند، این حرکات تکراری باعث حرکات متعدد خم شدن و صاف شدن انگشتان دست می‌شود که با ایجاد التهاب در محل اتصال تاندون‌ها می‌تواند عوارضی را بر جای بگذارد.

دکتر نجفی ادامه داد: التهاب طولانی مدت تاندون‌ها باعث ایجاد چسبندگی در محل اتصال تاندون‌ها و محدودیت حرکت در انگشتان می‌شود که باعث قفل شدن انگشتان و یا اصطلاحا ایجاد انگشت ماشه‌ای می‌شود. انگشت ماشه‌ای به عنوان یکی از مشکلات شایع ارتوپدی در ناحیه دست که محدودیت حرکت، محدودیت در باز شدن انگشتان را در پی دارد، باعث ناتوانی فرد و ایجاد مشکل و از عوامل غیبت در محیط کار و ناتوانی از انجام فعالیت‌های روزمره است.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز اظهار کرد: در مورد انگشت ماشه‌ای به عنوان خط اول درمان توصیه ما از بین بردن عامل زمینه‌ای و به وجود آورنده آن یعنی همان حرکات تکراری و فشردن متوالی و متعدد صفحه لمسی تلفن همراه یا تبلت یا لپ تاپ است که می‌تواند باعث این بیماری شود؛ بنابراین در مرحله اول به بیماران توصیه می‌کنیم که از این فعالیت به صورت طولانی مدت اجتناب کنند.

این متخصص ارتوپدی یادآور شد:، اما در صورتی که تمایل به انجام این کار دارند و می‌خواهند به اینگونه فعالیت‌ها ادامه دهند، حداقل به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بین فواصل کار یا بازی به بدنشان استراحت بدهند. مدت استفاده از بازی باید حداقل ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در هر نوبت بوده و هر چه این فواصل بیشتر و مدت کار با این بازی‌ها کمتر باشد، کمک می‌کند که این مشکل زمینه‌ای رفع شود و عملکرد طبیعی انگشت به دست بیاید.

وی ادامه داد: در مورد مشکلات بعدی که انگشت ماشه‌ای می‌تواند ایجاد کند توصیه ما در مرحله بعد استفاده از دارو‌ها و تزریق در محل قفل شدن انگشتان است. در صورت عدم بهبود با دارو و تزریق دارو‌های ضد التهاب موضعی توصیه ما به عمل جراحی است.

این پزشک تاکید کرد: بنابراین می‌بینیم که چقدر استفاده نادرست از یک وسیله می‌تواند عوارض زیادی را برجای بگذارد و حتی بیمار را به عمل جراحی برساند بنابراین توصیه این است که حتما بهداشت حرفه‌ای را در مورد کار با این برنامه‌ها در بستر تلفن همراه رعایت کنیم.

دکتر نجفی در ادامه بیان کرد: مشکل دومی که در استفاده طولانی مدت این بازی‌ها و تلفن همراه می‌تواند پیش بیاید، سندرم تونل مچ دست است. بسیاری از بیماران به دنبال کار طولانی مدت به ما مراجعه می‌کنند و احساس سوزن سوزن شدن و گز گز در محدوده انگشتان دست غالب که معمولا دست راست است را دارند و این حالت معمولا همراه با شکایت احساس خواب رفتن در انگشتان است که با حرکت دادن انگشتان این احساس بیشتر می‌شود و حتی ممکن است منجر به افتادن اشیاء از دست فرد شود.

وی در ادامه گفت: در مرحله اول بر اساس شرح حال و معاینه بالینی ما باز هم توصیه اولمان حذف عامل زمینه‌ای به وجود آورنده که همان استفاده مکرر و طولانی مدت از این بازی‌هاست خواهد بود. در مرحله بعد با استفاده از دارو‌ها و تزریق دارو‌های موضعی می‌توانیم به بهبود عامل زمینه‌ای بیمار کمک کنیم. اما بازهم در صورتی که بیمار به فعالیت خود به صورت مکرر و مداوم ادامه دهد و بهبودی حاصل نشود، توصیه به انجام عمل جراحی است.

دکتر نجفی در مورد مشکلات دیگری که این فعالیت‌ها می‌تواند به دنبال داشته باشد، اظهار کرد: از عوارض استفاده مستمر، طولانی مدت و نادرست از تلفن همراه و تپ گیم‌ها، مشکلات مرتبط با ستون فقرات به ویژه ستون فقرات گردنی است که فرد با احساس درد شدید گردن، سردرد و حالت بی حسی انگشتان به ما مراجعه می‌کند.

وی ادامه داد: در این حالت هم بر اساس شرح حال به تشخیص می‌رسیم که فرد مستعد ابتلا به تنگی کانال نخاع گردنی، بیرون زدگی دیسک ستون فقرات گردنی و بروز علایم مرتبط است یا خیر و توصیه ما باز هم حذف عامل زمینه‌ای، رعایت بهداشت و اصول حرفه‌ای و ایجاد وقفه‌های استراحتی در فواصل استفاده از این نوع بازی‌ها و برنامه‌هاست.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز افزود: در صورتی که بیمار این موارد را رعایت نکند، ممکن است در مرحله اول با دارو و فیزیوتراپی و در موارد پیشرفته نهایتا مجبور به عمل جراحی برای آزاد کردن ستون فقرات و نخاع گردنی شویم؛ بنابراین پیشگیری همواره بهتر از درمان است و استفاده از این نرم‌افزار‌ها و برنامه‌ها در تلفن همراه به صورت متوالی و مستمر می‌تواند باعث عوارض جبران ناپذیری بر سلامتی افراد باشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->