گلکسی S25 اولترا در تست مقاومت چگونه عمل می‌کند؟ + فیلم رفع اختلال ارتباط مشترکین همراه اول در برخی نقاط شرق کشور (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) هک کاربران واتس‌اپ تأیید شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) نگاهی به دستاوردهای تعاونی دانش‌بنیان انگاره فیزیک توس | دانش ایرانی؛ از زمین تا آسمان برنامه لیزر‌های فضایی ترامپ برای نابودی سلاح‌های هسته‌ای چیست؟ اعتراف ایلان ماسک به کاستی خودروهای تسلا در رانندگی تمام‌خودکار تأییدیه سازمان غذا و داروی آمریکا برای مُسکنی جدید فورزا هورایزن ۵ چه زمانی برای پلی استیشن ۵ منتشر می‌شود؟ خرید جدیدترین گوشی اپل، آیفون 16 از فروشگاه اسنپ یک شرکت انگلیسی اولین تماس تصویری ماهواره‌ای جهان را برقرار کرد تا چندماه دیگر سرویس روبوتاکسی تسلا در آستین تگزاس راه‌اندازی می‌شود دانش بنیان‌ها شهربازی هوشمند می‌سازند پژمان‌فر: بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها در راه است چرا زن‌ها کمتر از مردان از هوش مصنوعی ChatGP استفاده می‌کنند؟ چه چیزی ناگهان هوش مصنوعی چینی «دیپ‌سیک» را محبوب کرد؟ OpenAI: هوش مصنوعی چینی DeepSeek از مدل‌های رقبایش کپی کرده است واکنش مدیرعامل OpenAI به هوش مصنوعی چینی DeepSeek محدودیت ترافیکی در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع) | ترافیک پرحجم در میدان انقلاب اسلامی و کوشش مشهد (۹ بهمن ۱۴۰۳) وزارت ارتباطات از وقوع اختلال در شبکه اینترنت کشور خبر داد (۸ بهمن۱۴۰۳) بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت عید مبعث + روش فعالسازی
سرخط خبرها

چرا آیفون ۱۵ نمی‌تواند Apple Intelligence را اجرا کند؟

  • کد خبر: ۲۳۳۴۱۷
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۰
چرا آیفون ۱۵ نمی‌تواند Apple Intelligence را اجرا کند؟
اپل دو روز پیش ضمن معرفی Apple Intelligence گفت که این سیستم هوش مصنوعی (AI) با جدیدترین گوشی‌های آیفون ۱۵ و آیفون ۱۵ پلاس سازگار نیست.

شهرآرانیوز - اپل روز گذشته گفت که گوشی‌های پرو این شرکت با Apple Intelligence کار می‌کنند، اما کاربرانی که یکی از مدل‌های پایه را داشته باشند، این فناوری را از دست می‌دهند.

مینگ چی کو، تحلیلگر اپل، در گزارشی که در رسانه «مدیوم» منتشر شده، چند دلیل احتمالی تصمیم اپل را بیان کرده است؛ گویا همه چیز به حافظه برمی‌گردد.

آیفون ۱۵ دارای تراشه A ۱۶ Bionic و ۶ گیگابایت حافظه است. در همین حال، آیفون ۱۵ پرو دارای تراشه A ۱۷ Pro با ۸ گیگابایت حافظه است. Apple Intelligence حداقل به دستگاهی با تراشه A ۱۷ Pro یا M ۱ نیاز دارد و M ۱ هم ۸ گیگابایت حافظه دارد.

از این‌جا، می‌توان استنباط کرد که Apple Intelligence باید به ۲ گیگابایت حافظه اضافی یا کمتر نیاز داشته باشد. با A ۱۶ Bionic، بیشترِ آن ۶ گیگابایت حافظه احتمالاً توسط فرآیند‌های دیگر مصرف می‌شود و فضای بسیار کمی برای هوش اپل باقی می‌گذارد. با A ۱۷ Pro و ۸ گیگابایت رم آن، فضای حرکتی بسیار بیشتری وجود دارد.

این تحلیلگر با چند نکته جالب از ادعای خود حمایت می‌کند. کو می‌گوید Apple Intelligence از یک مدل زبانی بزرگ با ۳ میلیارد پارامتر (همانطور که در وب سایت اپل توضیح داده شده است) استفاده می‌کند که وقتی فشرده شود، تقریباً به ۷۰۰ مگابایت تا ۱.۵ گیگابایت حافظه اضافی نیاز دارد.

علاوه بر این، تراشه M ۱ درمقایسه با A ۱۶ Bionic قدرت پردازش کمتری دارد. این نشان می‌دهد که قدرت پردازش، دلیل اصلی تصمیم اپل برای قطع A ۱۶ Bionic نیست، بلکه حافظه فاکتور مهم‌تری محسوب می‌شود.

با صحبت از قدرت پردازش، کو مقایسه جالبی بین Apple Intelligence و رایانه‌های شخصی مایکروسافت با هوش مصنوعی Copilot+ انجام داد. در حالی که Apple Intelligence برای پردازش به حداقل ۱۱ تریلیون عملیات در ثانیه نیاز دارد، رایانه‌های شخصی Copilot+ تقریباً چهار برابر این قدرت پردازشی نیاز دارند. مفهوم این امر این است که Apple Intelligence بسیار کارآمدتر از مدل‌های هوش مصنوعی است که روی دستگاه‌های رقیب اجرا می‌شوند.

بدبین‌ها می‌گویند اپل سخت‌افزار موردنیاز هوش مصنوعی‌اش را پیشرفته انتخاب کرده تا کاربرانش را به ارتقای دستگاه‌ها مجبور کند، اما چرا این شرکت صاحبان گوشی‌ها با تراشه M ۱ را نیز مجبور به به‌روزرسانی نکرده است؟ همانطور که تحلیل کو نشان می‌دهد، دلیل آن ممکن است به جزئیات فنی تراشه‌ها برگردد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->