آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی
سرخط خبرها

غرفه فروش کفن‌های میلیونی تعطیل شد

  • کد خبر: ۲۳۳۴۲۲
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۸
غرفه فروش کفن‌های میلیونی تعطیل شد
مدیر عامل سازمان بهشت زهرا(س) درباره برخورد سازمان بهشت زهرا(س) با غرفه گران‌فروشی کفن به مبلغ حدود ۲.۵ میلیون تومان گفت: اگر شهروندان گزارش تخلفات خاصی را بدهند، برخورد قانونی با متخلفین صورت می‌گیرد و با مورد خاص اخیر هم برخورد و غرفه جمع‌آوری شد.

به گزارش شهرآرانیوز، جواد تاجیک در جمع خبرنگاران و در پاسخ به این پرسش که آیا قرار است سالن تطهیر جداگانه‌ای برای بیماران خاص احداث شود، اظهار کرد: برای بیماران خاص نیازی به احداث سالن تطهیر مجزایی وجود ندارد البته مجموعه‌ای جدیدی احداث خواهد شد که در مواقع خاص و بحران، بتوانیم تعداد زیادی متوفی را در سردخانه نگه داریم و اگر بیماری اپیدمی شد و شیوع پیدا کرد، قابلیت ایزوله کردن متوفی‌های مبتلا به این بیماری را در مکان جدید داشته باشیم که این مجموعه در خود بهشت زهرا ساخته خواهد شد.

وی درباره جانمایی آرامستان جدید تهران تصریح کرد: لایحه‌ای آماده شده که از سوی شهرداری تهران تقدیم شورای اسلامی شهر تهران خواهد شد و مورد بررسی قرار می‌گیرد؛ همزمان ۴ مکان را پیشنهاد دادیم که شورا تصمیم می‌گیرد کدام زمین‌ها برای احداث آرامستان جدید انتخاب شود و به محض تصویب، فرایند ساخت آغاز می‌شود.

مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) درباره وجود دلال‌ها در مجموعه بهشت زهرا و در برخی بخش‌ها متذکر شد: درحال حاضر اعلام کرده‌ایم شهروندان نظارت داشته باشند و گزارشات خود از بروز تخلف را از طریق سامانه ۱۸۸۸ و ۱۳۷ اعلام کنند که قطعا نظارت بسیار مهمی است و هر گزارشی هم اعلام شده، بررسی کرده‌ایم.

وی ادامه داد: تا زمانی که خدمات هوشمند و الکترونیک نشود و همه خدمات در بستر سامانه هوشمند ارائه نشود، این تخلفات و دلال‌بازی‌ها به صورت کامل برچیده نخواهد شد؛ این موضوع در دستور کار قرار گرفته است که همه خدماتی که شهروندان در بهشت زهرا (س) نیاز دارند، در یک بستر سامانه هوشمند آورده‌ایم که در مراحل پایانی تایید است؛ عقد قرارداد این سامانه انجام شده و می‌توانیم در سال جاری از این سامانه رونمایی کنیم.

تاجیک همچنین درباره برخورد سازمان بهشت زهرا (س) با غرفه گران‌فروشی کفن به مبلغ حدود ۲.۵ میلیون تومان گفت: کفنی که در بهشت زهرا ارائه می‌شود کفن معمولی است که برای همه متوفیان با قیمت مشخص ارائه می‌شود، اما برخی از شهروندان علاقه دارند کفن خاص استفاده کنند مثلا اسما متبرکه دارد که در غرفه‌ای که در بخش عروجیان است، ارائه می‌شود؛ قیمت‌گذاری برای فروش سازمان بهشت زهرا حتما توسط شورا تصویب می‌شود، اما خارج از این ما نظارت می‌کنیم با این حال گاهی تخلف رخ می‌دهد که برخورد قانونی صورت می‌گیرد و تاکنون نیز نامه اخطار و ابطال قرارداد بسیار داشتیم؛ اگر شهروندان گزارش بدهند نیز برخورد قانونی صورت می‌گیرد و با مورد خاص اخیر هم برخورد و غرفه جمع‌آوری شد.

وی افزود: غرفه عرضه کفن خاص هم به دلایل داشتن گزارشات متعدد تعطیل کردیم؛ ممکن است نیاز مردم مثل همین کفن متبرکه را بعدا در همین سامانه هوشمند بیاوریم تا با قیمت متعارف عرضه شود؛ بیش از ۵۰۰ غرفه در بهشت زهرا (س) داریم که نظارت روی آنها وجود دارد، اما مردم باید ناظر اصلی باشند که بر اساس گزارشات ما هم بررسی و برخورد می‌کنیم.

تاجیک درباره وجود دلالی قبر در بهشت زهرا گفت: در بهشت زهرا این موضوع وجود داشت که در این دوره خودمان تخلف و متخلفین را شناسایی کردیم و به دستگاه قضایی معرفی کردیم و در حال حاضر در مسیر رسیدگی قضایی قرار دارد؛ اقدامات زیادی انجام دادیم که موضوع دلالی قبر اتفاق نیافتد و در همین مسیر، برای سند قبور با مجموعه حراست و چاپخانه دولتی قرارداد منعقد شده و همانند سند خودرو در چاپخانه دولت چاپ می‌شود و به درب منازل پست می‌شود و به این ترتیب امکان تخلف از بین رفته است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->