آماده‌باش ۱۰ هزار دستگاه تاکسی همزمان با تاسوعا و عاشورا حسینی مشهد آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است | خدمات شهری در آماده‌باش کامل افزایش سرویس‌دهی خط ۳ مترو مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) ویدئو| تصاویر تکمیلی از لحظه تکان دهنده اصابت پرتابه های رژیم صهیونیستی در تجریش تهران افزایش ساعات ارائه خدمات در پارکینگ‌های مشهد در تاسوعا و عاشورای حسینی حجره‌های بازار رضا‌ (ع) مشهد همچنان میزبان یک پیشه تاریخی است | گل کاشتن روی مخمل‌های محرمی تمهیدات ترافیکی مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) تعطیلی اماکن ورزشی شهرداری مشهد به مناسبت تاسوعا و عاشورای حسینی زنگنه: APA باید جنایات اسرائیل را محکوم کند الجزیره نوشت: حملات به ایران اشتباهی راهبردی بود پنتاگون: نیرویی در خاورمیانه جابه‌جا نمی‌کنیم سرویس‌دهی رایگان خطوط اتوبوس منتهی به حرم امام‌رضا(ع) در روز‌های تاسوعا و عاشورا (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز «بسیار ناسالم» است (۱۲ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح به دشمنان (۱۱ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد: خدمات‌رسانی کاروان خدام‌الحسین(ع) به زائران اربعین در نجف اشرف باید ارتقاء پیدا کند برپایی محفل قرآنی «ام‌ابیها» یادبود شهیده زهرا نظری محدودیت‌های جدید ترافیکی در جاده‌های شمال اعلام شد | محدودیت‌ها تا ۱۶ تیر برقرار خواهد بود رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: ۱۳ پروژه تا اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۵ در دستور کار داریم فرماندار مشهد: شورای شهر و شهرداری در همه زمینه‌ها فعالیت بسیار خوبی دارند شهردار مشهد مقدس: شهر به یک کارگاه اجرایی و عمرانی تبدیل شده است معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد: سال ۱۴۰۵ بزرگ‌ترین توقفگاه باری در مشهد افتتاح خواهد شد
سرخط خبرها

کمک ۵۰ میلیارد ریالی اتاق بازرگانی خراسان رضوی برای مقابله با کرونا

  • کد خبر: ۲۳۳۵۴
  • ۲۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۰
کمک ۵۰ میلیارد ریالی اتاق بازرگانی خراسان رضوی برای مقابله با کرونا
خراسان رضوی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی، با مشارکت و همراهی مسئولانه جمعی از فعالان اقتصادی و خیران، مجموعه‌ای از تجهیزات و امکانات پزشکی را به ارزش ۵۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی استان، جهت مقابله با ویروس کرونا اهدا کرد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ حسین محمودی خراسانی، در تشریح اقدامات انجام گرفته، اظهار کرد: اسفند ماه و با آغاز اوج‌گیری شیوع بیماری ناشی از کروناویروس، ستادی با هدف پیشگیری و مقابله با آثار زیان‌بار کرونا در اتاق بازرگانی مشهد شکل گرفت و ذیل آن نیز دو کمیته تخصصی، به منظور جمع‌آوری و هدفمندسازی کمک‌های فعالان اقتصادی برای پیشگیری و مقابله با کرونا و همچنین شناسایی چالش‌ها و برآورد خسارت‌های وارد آمده به بنگاه‌های اقتصادی در مواجهه با این بیماری، ایجاد شدند.

وی افزود: در گام نخست، از فعالان اقتصادی استان دعوت کردیم تا کمک‌های خود را برای اجرای طرح‌های پیشگیری و مقابله با این بیماری، به حساب جامعه یاوری خراسان، موسسه خیریه وابسته به اتاق بازرگانی مشهد، واریز نمایند که خوشبختانه شاهد همگرایی خوبی در این زمینه بودیم، به طوری که در مدتی کوتاه، کمک‌های ارزشمندی از سوی کارآفرینان، صنعتگران و فعالان بخش‌های مختلف اقتصادی استان، جمع‌آوری شد. در کنار آن ریاست اتاق ایران دستور دادند تا معادل کمک‌های جمع‌آوری شده در استان به مبلغ ۲۰ میلیارد ریال، از سوی پارلمان بخش خصوصی ایران به اتاق مشهد کمک‌های مالی اختصاص داده شود و با این اقدام، مجموع مبالغ جمع‌آوری شده، به ۴۰ میلیارد ریال افزایش یافت.

بر اساس گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی، محمودی خراسانی بیان کرد: در ادامه با همکاری و تایید دانشگاه علوم پزشکی مشهد و حمایت استانداری خراسان رضوی، برخی از اقلام و تجهیزات پزشکی مهم و حیاتی که در روند درمان این بیماری نقش مهمی دارند، تهیه شد و در اختیار مراکز درمانی مشهد و استان قرار گرفت.

نایب رئیس اتاق بازرگانی خراسان رضوی ادامه داد: ۱۲ دستگاه ونتیلاتور با هزینه‌ای بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال، یک دستگاه استریلایزر، ۲۵ دستگاه پمپ سرم، ۵ دستگاه پمپ سرنگ، ۱۰ دستگاه مرکزی هوشمند احضار پرستار دیجیتال، ۱۴۳ دستگاه پانل احضار بالای تخت بیمار، ۳ هزار سِت یک‌بار مصرف ملزومات ونتیلاتور و ... از این جمله هستند.

وی اضافه کرد: در مرحله دوم این کمک‌ها نیز، ۲۰ دستگاه بای‌پپ مثبت دوطرفه تنفسی به همراه مرطوب‌کننده و ۲۰ عدد ماسک دائمی و ملحقات مربوطه آن، به ارزش حدود ۱۰ میلیارد ریال خریداری شد و مجموع این کمک‌ها در بیمارستان‌های امام‌رضا (ع)، شریعتی، تربت‌حیدریه، شیروان، تربت‌جام و نیشابور، توزیع شدند.

محمودی خراسانی خاطرنشان کرد: کمک‌هایی را که خیران به شماره حساب (۰۴۱۳۰۴۳۴۳۳) بانک تجارت (شعبه بولوار سجاد مشهد به نام جامعه یاوری خراسان - کارت ۳۶۴۶، ۰۰۰۰، ۸۳۷۰، ۵۸۵۹ - شماره شبا ۸۲۰۱۸۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۴۱۳۰۴۳۴۳۳) واریز می‌کنند، با همکاری نهاد‌های تخصصی استان که با اتاق همکاری دارند، در اسرع وقت برای تهیه ملزومات و نیازمندی‌های بهداشتی و مراقبتی جهت گروه‌های هدف تعیین شده، به مصرف خواهیم رساند.

نایب رئیس اتاق بازرگانی خراسان رضوی گفت: در حال حاضر بعضی از تشکل‌های وابسته به اتاق مشهد نیز اقداماتی را در راستای انجام مسئولیت اجتماعی خود به ثمر رسانده‌اند که از جمله آن کانون زنان بازرگانی خراسان رضوی است. اعضای این تشکل، در حال تهیه و توزیع لباس‌های حفاظتی برای تیم درمانی استان هستند و در کنار آن بسته‌های تغذیه‌ای را نیز به مراکز بیمارستانی اهدا نموده‌اند. تاکید داریم که تا مهار کامل این بحران، کمک‌ها و تلاش‌های اتاق مشهد و فعالان اقتصادی استان ادامه داشته باشد.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->