نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری تا چه زمانی می‌توانند انصراف دهند؟ جزئیاتی از موشک هایپرسونیک جدید نیروهای مسلح یمن (۶ تیر ۱۴۰۳) زاکانی در برنامه «بدون تعارف»: آمدم که به دهه ۹۰ برنگردیم + فیلم عملیات مشترک نیروهای مسلح یمن و مقاومت عراق | کشتی رژیم صهیونیستی در بندر حیفا هدف قرار گرفت حمله موشکی مقاومت فلسطین به شهرک صهیونیست‌نشین «العین الثالثه» کاخ سفید: کمک‌های نظامی به تل آویو ادامه دارد اطلاعیه شماره ۶ ستاد انتخابات کشور درباره حضور نماینده کاندیدا‌ها در شعب اخذ رأی‌ قالیباف در اجتماع هواداران خود در مشهد: کشور تاب اختلاف و دعوا و بهانه جویی ندارد| اجازه بدهیم اقتصاد مردمی شود + فیلم و عکس (۶ تیرماه ۱۴۰۳) وعده‌های نامزدهای ریاست‌جمهوری برای بهبود رفاه اجتماعی چیست؟ زاکانی: آمده‌ام با مفسدین مواجه شوم و حق مردم را بگیرم حمله حزب‌الله به محل استقرار نظامیان صهیونیست در «المطله» + فیلم شمار شهدای نوار غزه به حدود ۳۸ هزار نفر رسید (۶ تیر ۱۴۰۳) جلیلی در اجتماع هواداران خود در مشهد: ما هستیم، تا آخر می‌مانیم و با قدرت کار را ادامه می‌دهیم + فیلم و عکس (۶ تیر ۱۴۰۳) پخش آخرین برنامه انتخاباتی کاندیدا‌ها از تلویزیون منتفی شد در چه صورتی انتخابات ریاست جمهوری به دور دوم می‌رود؟ پورمحمدی: به‌نفع هیچ نامزدی کنار نمی‌روم نگرانی صهیونیست‌ها از ترور نتانیاهو و اعضای خانواده‌اش ویدئو | جوابیه عباس آخوندی برای رفع اتهامات مطرح‌شده در مناظرات قطعاً برنده انتخابات پرشور ریاست‌جمهوری مردم خواهند بود
سرخط خبرها

جلیلی: در ۸ سال قبل از دولت سیزدهم، رشد اقتصادی یا صفر بود یا منفی

  • کد خبر: ۲۳۳۶۹۰
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۶
جلیلی: در ۸ سال قبل از دولت سیزدهم، رشد اقتصادی یا صفر بود یا منفی
سعید جلیلی بیان کرد: در ۸ سال قبل از دولت سیزدهم رشد اقتصادی یا صفر بود یا منفی آن هم ایرانی که این همه ظرفیت و فرصت برای رشد دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، «سعید جلیلی» نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری در دیدار با کارگران، نمایندگان تشکل‌های کارگری و فعالان کار و تولید در سالن تلاش اظهار کرد: این سومین جمع کارگری است که در این ایام حضور دارم یکی از موضوعاتی که برای من جزو خاطرات تلخ و هم شیرین به شمار میرود این است که در دهه ۹۰ بعد از برخی سومدیریت ها و واگذاری های غلط و آسیب هایی که جامعه کارگری از آنها ضربه خورد، افرادی که متأثر از این مسایل بودند به دفتر من می آمدند و مشکلات خود را مطرح می کردند.

وی ادامه داد: در سال های ۹۰ و ۹۶ بود که کارگران هپکو به دیدن من آمدند و گفتند برخی کارگران دچار آسیب های اجتماعی مانند طلاق و اعتیاد شده و حتی یکی از کارگران از شدت فشار قصد خودکشی داشته اما مانعش شدند، چرا مجموعه ای که با همه توان و تجربیاتش می تواند در جهت رشد کشور باشد دچار این مسایل ابتدایی شده است؟

یک انتخاب شما می تواند مسیر شهید رییسی را ادامه دهد

جلیلی خاطر نشان کرد: وقتی جلسات متعدد با مجموعه هایی مانند آذرآب هپکو هفت تپه و عسلویه می گذاشتیم شاهد بودم که پیشنهادات آنان در جهت رشد کشور و تعطیل نشدن صنعت و استفاده از حداکثر دارایی های کشور است نه برای رفع مشکلات خودشان؛ اینها عمق بالای درک جامعه کارگری را می رساند؛ شب گذشته در اراک بودم و به بازدید از هپکو رفتم ساعت ۹ شب بود و قرار شد بعد از سخنرانی ام در اراک ساعت ۱۲ شب به آذرآب بروم؛ در این دو شرکت دیدم که همین هپکویی که در دهه ۹۰ به جایی رسیده بود که به دلیل توقف تولید، از ساخت ۱۸۰۰ دستگاه ماشین آلاتش به صفر رسیده بود، الان به تولید هزار دستگاه در سال رسیده است و امکان افزایش را هم دارد همان عزیزی که قصد خودکشی داشت دیشب به یاد شهید رییسی با تمام عواطف و احساسات صحبت می کرد ‌می گفت کاری کرد که دوباره به کنار خانواده ام برگردم؛ لذا یک انتخاب شما می تواند این مسیر شهید رییسی را ادامه دهد؛ ما در آذرآب هم تا نیمه شب با کارگران صحبت کردیم و خوشحال بودند و تولید آنها از ۷۰ تن در سال طی دهه ۹۰ الان به ۳ هزار تن رسیده است.

این نامزد انتخابات خاطر نشان کرد: در ۸ سال قبل از دولت سیزدهم رشد اقتصادی یا صفر بود یا منفی آن هم ایرانی که این همه ظرفیت و فرصت برای رشد دارد. باید دست به دست هم بدهیم. همه با هم باید ببینیم آیا بعد از انتخاب نامزد مورد نظر، برنامه ها پیش می‌رود یا نه اگر هدف گذاری برای ارز آوری و اشتغال و جهش کشور در عرصه های مختلف صنعتی و کشاورزی اجرا شود، خیلی از این مسایلی که امروز با آن مواجهیم حل می شود؛ اگر برنامه ریزی کردید که هر کس که توانمند است برنامه هایش را بیاورد، آن وقت سایر مشکلات حل می شود؛ هر صنف کارگری و تولیدی ما باید نگاه نظارتی داشته باشد و اگر برنامه ای ایراد دارد به دولت کمک کند رفع نقص شود، در این صورت تشکل های کارگری پویا خواهیم داشت.

وی درهمین راستا ادامه داد: در اینجا تاکید می کنم هر کسی که منتخب مردم باشد باید این موضوع را سرلوحه مطالبات قرار دهیم که امروز یک ایران فرصت داریم و باید یک ایران جهش داشته باشیم و آن میسر نمی شود مگر اینکه دولت نقش آفرین داشته باشیم و بداند بستر را چگونه برای نقش آفرینی مردم فراهم کند؛ باید سینه به سینه این مطالب یرای جامعه گفته شود در ایام انتخابات کسانی که نگاه ارزشمندی دارند نباید دچار مباحث زرد و فرعی که خاصیتی برای کشور دارد بشوند، نباید تهمت و دروغ و بداخلاقی باشد بلکه باید موضوعات اصلی گفته شود و بتوانیم دیگران را اقناع کنیم و آنها هم در این مساله بزرگ همراه شوند و آنچه خیر است برای مردم مقدر شود.

جلیلی درباره واگذاری های شرکت های دولتی در سال های قبل گفت: جایی می بینیم که فردی نه اهلیت داشته و نه پول، ولی رانتی داشته و تصمیم گرفته شده شرکت به او واگذار شود که نتیجه اش این شده که چند صد نفر کارگر دچار انواع آسیب ها شده اند.

جلیلی افزود: در این ۱۰ - ۱۱ سال این شکلی نبوده که در اتاقی بنشینیم و راجع به اقتصاد و اشتغال فکر کنیم ۱۴۰ واحد تولیدی و صنعتی و کشاورزی را در این ۱۰ - ۱۱ سال بازدید داشتم و با کارگران مذاکره کردم.

وی بیان کرد: ایفای نقش مردم، برنامه و تصمیم می خواهد کاری که شهید رییسی از ۱۴۰۰ این تغییر ریل را کلید زد همین جامعه کارگری قدردان سلامت و موفقیت دولت شهید رییسی است که چگونه این شرکت ها را احیا کرد.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری یادآور شد: اگر در ایام انتخابات شعاری را مطرح می‌کنیم به این معنی نیست که یک جمله قشنگی باشد، من بر این باورم که شعار انتخاباتی باید عصاره برنامه ۴ ساله در یک جمله باشد اگر می گوییم یک جهان فرصت ، یک شعار صرف نیست بلکه امروز کشور ما جهانی از فرصت در اختیارش است در صنعت منابع طبیعی دریا گردشگری و ...، ضمن اینکه بالاتر از همه اینها نیروی انسانی تحصیل کرده با نشاط و با انگیزه در اختیار ماست؛ خداوند به برخی کشورها بخشی از مواهب طبیعی می دهد اما همه این مواهب را یکجا به ایران داده است و در کنار آنها نیروی انسانی مومن معتقد باسواد تحصیلکرده هم هست.

وی خاطرنشان کرد: نتیجه یک جهان فرصت باید یک ایران جهش باشد، ایران باید بتواند با مدیریت صحیح از این فرصت ها به بهترین شکل برای همه مردم نه انحصار و رانت برای عده ای، به یک ایران جهش تبدیل شود.

جلیلی اظهار کرد: وقتی دولتی بداند امروز توانمندی های ملتش چیست و برای هر ایرانی یک نقش باشکوه متناسب با توانمندی هایش تعریف کند، آنگاه جهش در ایران رخ می دهد، امروز هر روستا باید بشود سلول جهش کشور، این مساله می تواند فعالتر شود مثلا هر خانه بشود پایگاه تولید یا هر کارخانه بشود سکوی صادرات آن هم با همین ظرفیتی که امروز در بخش های مختلف می بینیم، جامعه کارگری و تولیدی با همه توان آمده‌اند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->