پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی| بارش برف و باران از روز جمعه ۲۸ دی‌ماه گازگرفتگی پنج شهروند مشهدی + جزییات (سه شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۳) کلیشه‌های غلط مردانه که زندگی مشترک را با مشکل مواجه می‌کنند آیا مدارس و ادارات تهران فردا (چهارشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ ادارات و مدارس کدام شهرستان‌ها فردا (چهارشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تصادف در جاده سبزوار- نیشابور، ۵ مصدوم برجای گذاشت (۲۵ دی ۱۴۰۳) بارش برف و باران در برخی از جاده‌های خراسان رضوی (۲۵دی ۱۴۰۳) تردد خودرو‌های پلاک شهرستانی در تهران ممنوع می‌شود؟ ترافیک سنگین در خروجی‌های مشهد (۲۵ دی ۱۴۰۳) آزادی زندانی محکوم به اعدام پس از ۲۳ سال حبس در پایان هفته جاری، خراسان رضوی میزبان باران و برف می‌شود (۲۵ دی ۱۴۰۳) ویدئو | پدر یا فرمانده؟! کلاهبردار سایت‌های خرید و فروش کالا در مشهد دستگیر شد آخرین وضعیت ترافیکی محور‌های شمالی کشور (۲۵ دی ۱۴۰۳) دانشگاه درباره مسائل فرهنگی و ارزش‌های اجتماعی، دینی و فرهنگی جامعه مسئول است طهرانچی: دانشگاه آزاد می‌خواهد حیات طیبه را برپا کند پنجشنبه‌های بدون بابا نه او آدم سابق بود، نه من کمی «بیشتر»، کمی «کمتر» من، بابا و کارت‌پستال مریم امامی قیمت بلیت قطار‌های مسافری افزایش یافت؟ (۲۴ دی ۱۴۰۳) درس اول: رعایت انسان آنچه باید از طریق توسعه فردی رقم بخورد سالم‌ترین و مغذی‌ترین ماده غذایی جهان دیده شدن یک قلاده شغال در برخی پارک‌های مشهد | هنگام مواجه با حیوانات وحشی چه کاری انجام دهیم؟ تعطیلی برخی مدارس به دلیل شیوع آنفلوآنزا «شایعه» است بسیاری از خدمات ضروری بیماران تحت پوشش «بیمه» نیست لغو سه پرواز رفت و برگشت فرودگاه کرمانشاه به دلیل شرایط نامساعد جوی مسیر (۲۴ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: ۳۶ هزار میلیارد تومان برای تأمین زیرساخت‌های افزایش ظرفیت پزشکی نیاز داریم گرانی دارو گریبان‌گیر بیماران تالاسمی ارتباط بین ویروس تبخال دهان و آلزایمر
سرخط خبرها

زنگ خطر سلامت قلب به صدا درآمد

  • کد خبر: ۲۳۴۲۶۹
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۹
زنگ خطر سلامت قلب به صدا درآمد
تغییرات آب‌وهوایی سلامت قلب‌وعروق را به خطر می‌اندازند.

به گزارش شهرآرانیوز، بیماری قلبی‌وعروقی همچنان عامل اصلی مرگ‌ومیر در سراسر جهان و مسئول تقریباً یک مورد از هر سه مرگ است.

بر اساس گزارش فدراسیون جهانی قلب در سال ۲۰۲۴، بیش از ۲۰ میلیون مورد مرگ‌ومیر ناشی از بیماری‌های قلبی در سال ۲۰۲۱ گزارش شده است.

علیرغم پیشرفت‌های قابل‌توجه در پیشگیری، درمان و مداخله بیماری قلبی، تغییرات آب‌وهوا تهدیدی برای معکوس کردن این دستاوردهاست.

ناسا تأیید کرد که میانگین دمای جهانی بیش از ۲ درجه فارنهایت در طول قرن گذشته افزایش یافته که منجر به تغییرات طولانی‌مدت در الگو‌های آب‌وهوا، اکوسیستم‌های آشفته و بالا آمدن سطح دریا‌ها شده است.

تحقیق جدید به ارتباط بین عوامل استرس‌زای محیطی مرتبط با تغییرات آب‌وهوایی و بیماری‌های قلبی‌وعروقی پرداخته است. این یافته‌ها ارتباط قوی بین دمای شدید، طوفان‌ها و افزایش مرگ‌ومیر و بروز بیماری‌های قلبی را نشان می‌دهد.

جمعیت‌های آسیب‌پذیر، مانند افراد مسن، اقلیت‌های نژادی و قومی و آنهایی که از جوامع کم‌درآمد هستند، به‌طور نامتناسبی تحت تأثیر قرار می‌گیرند.

قرار گرفتن در معرض گرمای شدید می‌تواند بر ضربان قلب و فشار خون تأثیر منفی بگذارد و زندگی در یک فاجعه طبیعی می‌تواند باعث ناراحتی روانی شود.

طوفان‌ها و سیل‌ها ممکن است از طریق قطع برق و اختلال در زنجیره تامین، ارائه خدمات درمانی را مختل کنند.

پیش‌بینی می‌شود در بلندمدت، تغییر آب‌وهوا باعث کاهش بهره‌وری کشاورزی و کیفیت تغذیه‌ای مواد غذایی شود که می‌تواند سلامت قلب و عروق را نیز به خطر بیندازد.

محققان دریافتند که قرار گرفتن در معرض دمای شدید به شدت با افزایش بروز بیماری‌های قلبی‌وعروقی و مرگ‌ومیر مرتبط است و تأثیر آن بر اساس دما و مدت زمان قرار گرفتن در معرض آن متفاوت است.

این یافته‌ها نشان می‌دهد که پزشکان باید از خطرات قلبی‌وعروقی مرتبط با آب‌وهوا در جامعه خود آگاه باشند. به‌عنوان مثال، در مناطق مستعد طوفان یا سیل، پزشکان باید به بیماران کمک کنند تا برنامه‌های اضطراری را برای اطمینان از دسترسی بدون وقفه به دارو‌ها و مراقبت‌های بهداشتی در صورت لزوم توسعه دهند.

سیستم‌های بهداشتی همچنین باید تاب‌آوری زیرساخت‌های خود را در برابر تغییرات آب‌وهوایی ارزیابی کنند.

محققان نتیجه گرفتند: تغییرات آب‌وهوا در حال حاضر بر سلامت قلب‌وعروق در ایالات‌متحده و سراسر جهان تأثیر منفی گذاشته است و برای کاهش خطرات قلب‌وعروقی مرتبط با تغییرات آب‌وهوایی، به ویژه در میان آسیب‌پذیرترین جمعیت، اقدام فوری لازم است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->