اعترافات تکان دهنده مردی که پسرش را به قتل رساند مجازات قانونی پرداخت نکردن شارژ ساختمان چیست؟ آیا رسانه‌های اجتماعی نوجوانان را افسرده می‌کند؟ دستگیری اعضای باند جعل و فروش مدارک تحصیلی دانشگاه آزاد سرقت‌ میلیاردی باند زنان سارق با نوشیدنی بیهوشی در مشهد! لوازم آرایش فاسد شده چه آسیبی به پوست ما می‌زند؟ + جزئیات سقف قیمت بلیت پرواز‌های داخلی اعلام شد ۵ توصیه راهگشا برای کسانی‌ که در آزمایشات پزشکی، دچار اضطراب می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (پنجشنبه، ۷ تیر ١۴٠٣) | کاهش چهار تا هفت‌درجه‌ای دمای روزانه معاون رئیس‌جمهور در آیین میثاق خدمت در مشهد: ۱۹۲ هزار نفر در دولت سیزدهم استخدام دستگاه‌های دولتی شدند + فیلم مبلغ ۳ میلیون تومان علی‌الحساب متناسب‌سازی به حساب بازنشستگان واریز شد + جزئیات (۷ تیر ۱۴۰۳) اعترافات مردی در مشهد که با تحریک دامادش دست به جنایت زده بود + عکس ۴ فایده شگفت‌انگیز نوشیدن آب گرم ترفندهای شستشوی خودرو با کمترین آب و صرف زمان محدود یک هشدار مهم به زنان گیاهخوار راه‌اندازی «دادگاه صلح» در خراسان رضوی پیش‌بینی رگبار و رعدوبرق در برخی استان‌ها (۷ تیر ۱۴۰۳) اجرای نظم و عدالت بدون همکاری دو نهاد وکالت و قضاوت قابل‌تصور نیست هم گرم‌‎تر، هم غبارآلودتر | آسیب تغییرات اقلیمی برای آب و هوای مشهد
سرخط خبرها

آمار جالب از ازدواج‌های سایت همسریابی «همدم»!

  • کد خبر: ۲۳۴۷۵۵
  • ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۵
آمار جالب از ازدواج‌های سایت همسریابی «همدم»!
مدیر سکوی همسان‌گزینی «همدم» گفت: تاکنون ۵۰ درصد از ازدواج‌های همدم از میان متولدین دهه ۶۰ بوده و ۳۹ درصد از ازدواج‌ها را متولدین دهه ۷۰ تشکیل می‌دهند. دهه‌هشتادی‌ها ۲ درصد و مابقی، متولدین دهه ۵۰ و قبل از آن بوده‌اند. همچنین ۸۰ درصد متقاضیان همدم دارای تحصیلات دانشگاهی هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، در سنت ایرانیان، ازدواج به صورت سنتی و با ورود خانواده‌ها و معرفی دختر و پسر رقم می‌خورد، اما با مرور زمان این موضوع دچار تغییراتی شده است و گاهی زوجین ترجیح می‌دهند همسر آینده خودشان را از طریق شناخت پیش‌از‌ازدواج انتخاب کنند.

در میان مراکزی که با عنوان «همسریابی» به صورت رسمی آغازبه‌کار کرده‌اند، سازمان تبلیغات اسلامی نیز از سال ۹۴ به این موضوع ورود پیدا کرده و سامانه‌ای را برای همسریابی ایجاد کرد که طی دوره‌های آزمایشی، از سال ۱۴۰۰ با عنوان «همدم» به‌روز شد و در مرکز توجه قرار گرفت. راه‌اندازی این سامانه حواشی بسیار زیادی را به دنبال داشت و به موضوع داغ شبکه‌های اجتماعی تبدیل شد.

حال پس از ۲ سال فعالیت، زهره حسینی، مدیر سکوی همسان‌گزینی «همدم»، آمار و ارقام جالبی را از این سامانه ارائه داده است.

حسینی در مورد اینکه فعالیت این سکوی اینترنتی تا به امروز موفق بوده است یا خیر، به ذکر توضیحاتی از زمان فعالیت این سکو پرداخت و گفت: سکوی همسان‌گزینی «همدم» در ابتدا به صورت یک سامانه تحت‌وب با عنوان سامانه «همسان‌گزینی تبیان» در سال ۹۴ با مجوز وزارت ورزش و جوانان آغازبه‌کار کرد. برای فعالیت این سامانه ما نیازمند حضور یک‌سری افراد بودیم که در قالب «معرف ازدواج» بتوانند همکاری کنند. از این رو به سراغ افرادی رفتیم که در دانشگاه‌ها، حوزه‌های علمیه و مؤسسات خیریه به صورت سنتی در امر معرفی ازدواج فعالیت می‌کردند و پس از شناسایی آن‌ها که در حدود ۱۵۰ نفر بودند، کار آموزش این افراد را آغاز کردیم.

وی ادامه داد: پس از اینکه آموزش معرفان ازدواج ما به پایان رسید، کار سامانه به صورت آزمایشی در استان تهران آغاز شد که در طی ۶ سال فعالیت، نزدیک به ۸۷ هزار نفر برای امر ازدواج به سامانه مراجعه کردند که از این میان تعداد بانوان بیشتر از آقایان بود. بر‌اساس فرایند‌های تعریف‌شده در سامانه، افراد متقاضی به سایت مراجعه می‌کردند و پس از تکمیل اطلاعات شخصی، ارسال مدارک و آزمون‌های روان‌شناختی، برای مصاحبه دعوت می‌شدند و اطلاعات ایشان صحت‌سنجی می‌شد.

مدیر سکوی همسان‌گزینی همدم بیان کرد: پس از طی‌شدن این مراحل و باتوجه به بانک اطلاعاتی که معرفان ازدواج برای متقاضیان همسان‌یابی ایجاد کرده بودند، افراد به یکدیگر معرفی می‌شدند. این سامانه تا سال ۱۴۰۰ فعال بود و در حدود ۳۷۰۰ ازدواج را به ثبت رساند و چون ازدواج‌های این سامانه تا چهار سال پس از عقد، پایش دوره‌ای می‌شدند، خوشبختانه طلاقی در این مورد ثبت نشد.

آمار و ارقام جالب از «همدم»

حسینی در ادامه یادآور شد: پس از سال ۱۴۰۰، سامانه «همسان‌گزینی» به سکوی «همدم» منتقل شد؛ زیرا مخاطبان تقاضا داشتند خودشان فرد مدنظرشان را پیدا کنند تا انتخابشان سریع‌تر انجام شود. بر همین مبنا، وقتی متقاضی وارد همدم می‌شود، ابتدا فرم‌های مشخصات خود را تکمیل می‌کند و سپس آزمون‌های روان‌شناختی را پاسخ می‌دهد تا خصوصیات خلقی و شخصیتی وی مشخص شود. مدارک مورد نیاز را هم به پروفایل خود اضافه می‌کند و پس از آن، پروفایلش صحت‌سنجی و تأیید می‌شود.

وی افزود: پس از این مرحله، همدم ۵ پیشنهاد رایگان را به متقاضی ارائه می‌کند که وی می‌تواند به هرکدام که مایل بود، درخواست آشنایی دهد. پس از پیشنهاد در این لحظه و تأیید فرد مقابل، درخواست توسط معرف بررسی و سپس وارد فرایند معرفی می‌شوند. 

مدیر سکوی همسان‌گزینی همدم خاطرنشان کرد: چنانچه پنج گزینه پیشنهادی موردپسند واقع نبود، فرد متقاضی می‌تواند با پرداخت هزینه، اقدام به جستجو در بانک اطلاعاتی همدم کند که در حال حاضر به‌ازای جستجوی یک نفر و معرفی، مبلغ ۸ هزار و ۴۰۰ تومان پرداخت می‌شود. 

حسینی در ادامه در مورد روند انتخاب «همدم» توسط خود متقاضی توضیح داد: چنانچه درخواست آشنایی برای فردی ارسال شود، طرف مقابل می‌تواند پروفایل درخواست‌کننده را بررسی کند و اگر شرایط را پذیرفت، این معرفی به صفحه یک معرف ازدواج منتقل می‌شود. پس از آن، معرفی افراد توسط معرف انجام می‌شود و معرف مانند یک پشتیبان در کنار طرفین قرار می‌گیرد و اطلاعات تماس را با اطلاع خانواده‌ها ردوبدل می‌کند. معرف وظیفه دارد هر معرفی را تا زمان رسیدن به نتیجه پیگیری کرده و نتایج را در سامانه ثبت کند.

وی ابراز کرد: تا به امروز، سکوی همسان‌گزینی همدم از میان هزاران کاربری که اپلیکیشن را نصب کرده‌اند، پروفایل ۴۵ هزار کاربر را تأیید کرده است و بیش از ۱۲۲۰ نفر در سامانه، ازدواج کرده‌اند؛ البته ما در سامانه همدم سه بخش آموزش، مشاوره و سپس همسان‌گزینی را داریم. در بخش آموزش، هم برای مجرد‌ها و هم کسانی که ازدواج کرده‌اند، کلاس‌های آموزشی داریم. در بخش مشاوره نیز در حوزه قبل‌از‌ازدواج و پس‌ازازدواج مشاوره‌هایی را ارائه می‌کنیم. در بخش همسریابی نیز براساس جستجو و درخواست متقاضیان، معرفی ازدواج انجام می‌شود. 

مدیر سکوی همسان‌گزینی همدم در پایان گفت: تاکنون ۵۰ درصد از ازدواج‌های همدم از میان متولدین دهه شصت بوده و ۳۹ درصد از ازدواج‌ها را متولدین دهه هفتاد تشکیل می‌دهند. دهه‌هشتادی‌ها ۲ درصد و مابقی، متولدین دهه ۵۰ و قبل از آن بوده‌اند. همچنین هشتاد درصد متقاضیان همدم دارای تحصیلات دانشگاهی هستند و این سامانه از سوی افراد تحصیل‌کرده مورد استقبال قرار گرفته است.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->