سام درخشانی، شبنم مقدمی و مهدی حسینی‌نیا روی صحنه تئاتر اکران سریال وحشی در سینما‌ها مریم بحرالعلومی داور «جشنواره بین‌المللی فیلمسازان زن» ترکیه شد نگاهی به زندگی هنری آریا عظیمی‌نژاد که آثارش با موسیقی نواحی عجین شده‌ است نویسنده ای برای مردم | گزارشی از سمینار علمی پژوهشی «یک روز با شکسپیر» فیلم کوتاه «ردپا» در راه فرانسه معرفی ۷کتاب از تازه‌های نشر | روایت‌های ترکی، روسی و هندی در زبان فارسی محمد رحمانیان دبیر جشنواره‌ تئاتر «صورتخانه» شد فیلم رکسانا اکران می‌شود روایتی دیگر از «مگالوپلیس» در قالب رمان مصور آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) «دریاچه قو» در صدر | آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) نقش آفرینی دواین جانسون در فیلم جدید اسکورسیزی هفته فیلم و عکس مشهد، فرصتی برای دیده‌شدن آثار | رویدادی برای تماشای تجربه‌های نخستین فیلم‌سازان صفحه نخست روزنامه‌های کشور - شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ اکران مستند زرخاتون | روایتی از آخرین نسل بازمانده از زنان سوزن‌دوز بلوچ
سرخط خبرها

منوچهر حسن‌زاده درگذشت (۲ تیر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۳۵۰۸۹
  • ۰۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۵
منوچهر حسن‌زاده درگذشت (۲ تیر ۱۴۰۳)
منوچهر حسن‌زاده، مدیر انتشارات «مروارید»، در آمریکا از دنیا رفت.

به گزارش شهرآرانیوز، گرجی، از اعضای هیئت مدیره انتشارات مروارید با تأیید این خبر گفت: متأسفانه او امروز (شنبه، دوم تیر) از دنیا رفت.

او درباره انتقال پیکر زنده‌یاد حسن‌زاده به ایران نیز خاطرنشان کرد: فکر نمی‌کنم پیکرش به ایران منتقل شود اما این موضوع قطعی نیست و هنوز فرزندشان در این زمینه تصمیم نگرفته‌اند.

انتشارات مروارید در سال ۱۳۴۰ بنا به پیشنهاد مجید روشنگر و با مشارکت فریدون نیکنام، منوچهر حسن‌زاده و پرویز علی‌بیک تاسیس شد. نخستین کاری که انتشارات مروارید چاپ کرد، رمانی بود به نام «دلشکسته» کارِ ناتانیل وست که به ترجمه عبدالله توکل منتشر شد. فعالیت این انتشارات با چاپ شعرهای بیژن جلالی برای اولین‌بار ادامه یافت.

در سال ۱۳۴۱ با اجاره مغازه‌ای روبه‌روی دانشگاه تهران در خیابان انقلاب اسلامی فروشگاه کتاب انتشارات مروارید با نام «خانه کتاب» راه‌اندازی شد.

در سال ۱۳۴۲ فروغ فرخزاد برای چاپ کتاب‌شعر جدیدش -تولدی دیگر- به مروارید مراجعه کرد. سال ۱۳۴۵ بهرام بیضایی «دنیای مطبوعاتی» آقای اسراری را برای انتشار به مروارید سپرد. بدین ترتیب فعالیت انتشارات مروارید ادامه یافت و صدها کتاب در سالیان بعد منتشر کرد.

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->