هفتمین جشن همدلی مهاجران افغانستانی در مشهد برگزار شد + فیلم تیم ملی کریکت افغانستان در یک قدمی فینال جام جهانی احمد مسعود بر نقش مردم در آینده افغانستان تاکید کرد شرکت‌های ایرانی بهترین گزینه برای سرمایه‌گذاری در معادن افغانستان پیروزی تیم ملی کریکت افغانستان در برابر استرالیا برای نخستین‌بار نصرت حق‌پرست، ورزشکار افغانستانی، دربرابر حریف آمریکایی خود به پیروزی رسید تمایل کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی برای گفت‌وگو با طالبان ابراز نگرانی سازمان ملل درباره وضعیت نیاز‌های بشردوستانه در افغانستان نماینده دائم ایران در سازمان ملل: به توانایی طالبان برای مقابله با تهدیدات تروریستی تردید داریم سازمان ملل: ۱۲۰ میلیون نفر در سراسر جهان آواره هستند آلمان مذاکرات محرمانه خود را با کشورهای مختلف برای اخراج مهاجران افغانستانی مجرم آغاز کرد تأکید دبیرکل سازمان ملل بر همبستگی با پناهجویان در روز جهانی «پناهنده» استاندار خراسان‌رضوی خواستار تسریع در پاسخگویی دستگاه‌های امنیتی به استعلام‌های فرزندان مادرایرانی شد رئیس سازمان ملی مهاجرت: اتباع خارجی می‌توانند از تسهیلات بانکی بهره‌مند شوند روسیه از طالبان خواست در رابطه با تشکیل دولت فراگیر متعهد باشد شورای امنیت سازمان ملل وضعیت افغانستان را بررسی می‌کند سازمان ملل متحد: در نشست دوحه، با طالبان به عنوان یک دولت رسمی رفتار نخواهد شد سخنگوی پیشین کاخ سفید برای پاسخ‌گویی درباره خروج از افغانستان به سنا می‌رود پزشکیان: درباره مهاجران باید کار کاشناسی کنیم + فیلم رهبر طالبان: حاضرم برکنار شوم، اما اختلاف نباشد
سرخط خبرها

تمایل کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی برای گفت‌وگو با طالبان

  • کد خبر: ۲۳۵۱۰۵
  • ۰۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۷
تمایل کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی برای گفت‌وگو با طالبان
در حالی که کشورهای مختلف در روزهای گذشته از وضعیت گروه های تروریستی در افغانستان ابراز نگرانی کرده‌اند، کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی می‌گویند که تمایل دارند با طالبان گفت‌وگو کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزیر خارجه روسیه اظهارداشت: کشور‌های عضو سازمان پیمان امنیت جمعی خواهان گفتگوی معنادار با طالبان هستند.
لاوروف افزود: به طور کلی، ما طرفدار برقراری گفتگوی باثبات‌تر، مستمر و اساسی‌تر با هدف اجرای پروژه‌های واقعی با دولت طالبان هستیم که در واقع کنترل کشور را در دست دارد.

تاجیکستان خواستار تقویت مرزهایش با افغانستان شد

وزیر خارجه تاجیکستان در نشست شورای وزیران خارجه سازمان پیمان امنیت جمعی خواهان امضای برنامه تقویت مرز با افغانستان در ماه جولای امسال شد.
او ادامه داد که این برنامه قرار بود در سال ۲۰۲۳ امضا شود، اما به سال ۲۰۲۴ موکول شد.

پیش از این نیز «ایمان‌قلی تاسماگامبتوف» دبیرکل سازمان پیمان امنیت جمعی گفته بود پیش‌نویس این برنامه مورد تأیید شورای این سازمان قرار گرفته است.

پاکستان: طالبان علیه برخی تروریست‌ها اقدام نمی‌کند

نماینده دائم پاکستان در سازمان ملل در نخستین اظهارات خود درباره افغانستان به‌عنوان عضو غیردائم این شورا گفت گروه‌های تروریستی مانند تحریک طالبان پاکستان (تی‌تی‌پی) در افغانستان از مصونیت برخودارند و این تهدیدی برای امنیت منطقه است.

وی افزود تی‌تی‌پی مسئول حملات در پاکستان است، اسلام‌آباد بار‌ها از طالبان افغانستان خواسته علیه این گروه مبارزه و آنها را به پاکستان تحویل دهد، اما کابل در این زمینه اقدامی نکرده است.

این درحالی است که امیر سعید ایروانی، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایرانتهدیدات تروریستی از درون افغانستان همچنان نگرانی‌های عمده‌ای را ایجاد می‌کند. ایران نسبت به توانایی مقامات دِفاکتو در مقابله با این تهدیدات تردید دارد؛ با این حال، تعامل مستمر بین‌المللی با مقامات دِفاکتو برای صلح و ثبات منطقه‌ای ضروری است. ایران به طور فعال در ابتکارات منطقه‌ای که به منظور تشویق گفتگو با افغانستان است، مانند جلسات وزرای کشور‌های همسایه و قالب مسکو، شرکت می‌کند. ایران از ابتکار پاکستان برای تشکیل جلسات وزرای خارجه کشور‌های همسایه افغانستان حمایت می‌کند که چهار دور از این جلسات برگزار شده و دور پنجم در عشق‌آباد برنامه‌ریزی شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->