ویدئو | نماز عید سعید فطر مهاجران افغانستانی در محله گلشهر مشهد ویدئو | دلیل اختلاف افکنی میان مردم ایران و افغانستان از زبان محمدکاظم کاظمی دادگاه عالی طالبان فردا یکشنبه (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) را عید فطر اعلام کرد پژمان‌فر: تشکیل سازمان ملی مهاجرت گامی مؤثر درراستای مدیریت هوشمند مهاجران خارجی است سازمان ملل: محرومیت دختران از تحصیل افغانستان را منزوی‌تر می‌کند عفو بین‌الملل از پاکستان خواست اخراج مهاجران افغانستانی را متوقف کند عراقچی از طرح مشترک ایران و طالبان برای بازگشت مهاجران افغانستانی خبرداد قیمت افغانی به تومان و دلار (سه‌شنبه، ۵ فروردین ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار (سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳) ساعت کاری سفارت و کنسولگری افغانستان در تهران و مشهد در نوروز ۱۴۰۴ نوروزهای بی‌رنگِ افغانستان قیمت افغانی به تومان (دوشنبه، ۲۷ اسفند ۱۴۰۳) شورای امنیت سازمان ملل نشستی با موضوع افغانستان برگزار می‌کند بقایی در واکنش به مشکلات صدور ویزای ایران برای افغانستانی‌ها: به‌دنبال مدیریت اعطای روادید به متقاضیان در افغانستان هستیم طالبان در واکنش به پیام عراقچی: برقراری روابط خوب با همسایگان اولویت ما نیز است راه آهن خواف ـ هرات؛ کلید طلایی ایران در ترانزیت جهانی ویدئو | همه چیز درباره اهمیت مسیر ریلی خواف-هرات تیم فوتبال ساحلی افغانستان به مصاف ژاپن می‌رود وزارت خارجه طالبان از توافق مرزی تاجیکستان و قرقیزستان استقبال کرد ترامپ: پایگاه بگرام در کنترل چین است طالبان از ثبت ۱۸ میلیون سیمکارت برای شهروندان افغانستان خبر داد
سرخط خبرها

تمایل کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی برای گفت‌وگو با طالبان

  • کد خبر: ۲۳۵۱۰۵
  • ۰۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۷
تمایل کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی برای گفت‌وگو با طالبان
در حالی که کشورهای مختلف در روزهای گذشته از وضعیت گروه های تروریستی در افغانستان ابراز نگرانی کرده‌اند، کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی می‌گویند که تمایل دارند با طالبان گفت‌وگو کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزیر خارجه روسیه اظهارداشت: کشور‌های عضو سازمان پیمان امنیت جمعی خواهان گفتگوی معنادار با طالبان هستند.
لاوروف افزود: به طور کلی، ما طرفدار برقراری گفتگوی باثبات‌تر، مستمر و اساسی‌تر با هدف اجرای پروژه‌های واقعی با دولت طالبان هستیم که در واقع کنترل کشور را در دست دارد.

تاجیکستان خواستار تقویت مرزهایش با افغانستان شد

وزیر خارجه تاجیکستان در نشست شورای وزیران خارجه سازمان پیمان امنیت جمعی خواهان امضای برنامه تقویت مرز با افغانستان در ماه جولای امسال شد.
او ادامه داد که این برنامه قرار بود در سال ۲۰۲۳ امضا شود، اما به سال ۲۰۲۴ موکول شد.

پیش از این نیز «ایمان‌قلی تاسماگامبتوف» دبیرکل سازمان پیمان امنیت جمعی گفته بود پیش‌نویس این برنامه مورد تأیید شورای این سازمان قرار گرفته است.

پاکستان: طالبان علیه برخی تروریست‌ها اقدام نمی‌کند

نماینده دائم پاکستان در سازمان ملل در نخستین اظهارات خود درباره افغانستان به‌عنوان عضو غیردائم این شورا گفت گروه‌های تروریستی مانند تحریک طالبان پاکستان (تی‌تی‌پی) در افغانستان از مصونیت برخودارند و این تهدیدی برای امنیت منطقه است.

وی افزود تی‌تی‌پی مسئول حملات در پاکستان است، اسلام‌آباد بار‌ها از طالبان افغانستان خواسته علیه این گروه مبارزه و آنها را به پاکستان تحویل دهد، اما کابل در این زمینه اقدامی نکرده است.

این درحالی است که امیر سعید ایروانی، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایرانتهدیدات تروریستی از درون افغانستان همچنان نگرانی‌های عمده‌ای را ایجاد می‌کند. ایران نسبت به توانایی مقامات دِفاکتو در مقابله با این تهدیدات تردید دارد؛ با این حال، تعامل مستمر بین‌المللی با مقامات دِفاکتو برای صلح و ثبات منطقه‌ای ضروری است. ایران به طور فعال در ابتکارات منطقه‌ای که به منظور تشویق گفتگو با افغانستان است، مانند جلسات وزرای کشور‌های همسایه و قالب مسکو، شرکت می‌کند. ایران از ابتکار پاکستان برای تشکیل جلسات وزرای خارجه کشور‌های همسایه افغانستان حمایت می‌کند که چهار دور از این جلسات برگزار شده و دور پنجم در عشق‌آباد برنامه‌ریزی شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->