قتل مرد میانسال در مازندران (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان باختن کودک ۲ ساله گنابادی بر اثر برق گرفتگی (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) انفجار منزل مسکونی در سبزوار با سه مصدوم + عکس(۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) آتش سوزی کارخانه موتورسیکلت سازی در بزرگراه پیامبر اعظم(ص) مشهد+ویدئو دو مدیر در حادثه بندر شهید رجایی بازداشت شدند نقص فنی هواپیما موجب بازگشت پرواز شیرازـمشهد شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کشف ۳هزار قرص روانگردان و ۳ کیلوگرم مواد مخدر در ۵ عطاری در تهران (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پوشش بیمه‌ای ۹۰ درصدی خدمات درمانی ناباروری افزایش ۱۰ درصدی جمعیت سالمندی کشور هدیه روز معلم واریز شد | طی یک‌سال‌ونیم گذشته، ۸۵ درصد بدهی‌های آموزش و پرورش پرداخت شده است مشکل کمبود معلم مدارس تا قبل از سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ رفع خواهد شد ۱۲ هزار پلنگ در معرض خطر قاچاق و تجارت حیات وحش حدود ۸۰ فروشنده ابزار تقلب در کنکور دستگیر شدند حمله سگ در جوین خراسان رضوی، ۸ نفر را راهی بیمارستان کرد ضایعه‌های رحمی «ایران» یوزپلنگ توران، احتمال بارداری‌اش را کاهش داد ماجرای نقص فنی پرواز تهران-مشهد چیست؟ +فیلم (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) تلاش حداکثری دولت چهاردهم برای ارتقای کیفیت آموزشی سختی های ترک سیگار | ماجرای یک جدایی سخت! ساقه‌های کوچک بامبو سخت‌گیری آموزش و پرورش در جذب معلم | دانشجومعلمان دوباره گزینش می‌شوند معلم برگزیده کشوری از خراسان رضوی، از مسیر موفقیتش می‌گوید | باید با نسل زِد ارتباط مؤثر داشته باشیم مرگ ۷ مادر براثر سقط جنین طی سال ۱۴۰۳ سیگار با رگ‌های بدنتان چه می‌کند؟ برنامه جدید آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت آموزشی دبستانی‌ها | بیش از ۳۲۰ هزار معلم در صف آموزش اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما و احتمال بارش تگرگ در نواحی مستعد درددل ۲۴ معلم نمونه کشور با وزیر آموزش و پرورش | از نحوه طراحی سؤالات امتحان نهایی تا رتبه‌بندی معلمان وظیفه اصلی معلم القای حس ارزشمندی به دانش‌آموز است جزایر خلیج‌فارس شناسنامه‌دار خواهند شد ماراتن شکستن ترافیک برای رسیدن به حوزه کنکور
سرخط خبرها

توضیحات معاون وزیر آموزش و پرورش درباره متوازن‌سازی شهریه در ۱۶ هزار مدرسه کشور

  • کد خبر: ۲۳۵۴۴۲
  • ۰۴ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۸
توضیحات معاون وزیر آموزش و پرورش درباره متوازن‌سازی شهریه در ۱۶ هزار مدرسه کشور
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: شهریه برخی از مدارس پایین‌تر از کف بود که از این‌رو آموزش و پرورش به منظور ادامه فعالیت کیفی در این دسته از مدارس متوازن‌سازی شهریه را با رعایت شاخص‌ها و الگوی تعیین نرخ شهریه انجام داد و تاکنون این فرآیند در بیش ۱۶ هزار مدرسه و ۵۰۰ منطقه آموزشی کشور به مرحله نهایی رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ احمد محمودزاده در چهل و هفتمین نشست تخصصی شورای راهبری توسعه مدیریت سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای فرهنگی و شهید جمهور آیت الله رئیسی و عرض تبریک به مناسبت ایام دهه امامت و ولایت وعید سعید غدیر خم، با تاکید بر نظارت و اعمال صحیح شهریه در مدارس غیردولتی طبق قوانین موجود اظهار کرد: از ابتدای دولت مردمی سیزدهم و حضور در سازمان بر شفاف‌‎سازی و برخورد با رانت و فساد و هرگونه حواشی تاکید داشته، از این رو در خصوص شهریه مدارس نیز این را اصل قرار داده و میزان و نحوه تعیین شهریه در شفافیت کامل به سرانجام رسیده است.

وی با بیان اینکه امسال برای اولین بار به صورت کامل شهریه مدارس بر اساس ماده ۱۵ و ۱۶ و سیاست‌های اعلامی شورای نظارت در سامانه اطلاع‌رسانی شده است، عنوان کرد: شهریه برخی از مدارس پایین‌تر از کف بود که از این‌رو آموزش و پرورش به منظور ادامه فعالیت کیفی در این دسته از مدارس متوازن‌سازی شهریه را با رعایت شاخص‌ها و الگوی تعیین نرخ شهریه انجام داد و تاکنون این فرآیند در بیش ۱۶ هزار مدرسه و ۵۰۰ منطقه آموزشی کشور به مرحله نهایی رسیده است.

محمودزاده بیان کرد: باید با تشریح عملکرد و اطلاع‌رسانی مناسب از طریق رسانه‌ها و اطلاع‌رسانی مناسب پیرامون شفاف‌سازی جزییات شهریه‌ها انجام پذیرد. میزان شهریه آموزشی پرورشی مدارس باید از فوق برنامه، سرویس ایاب و ذهاب و پوشش دانش آموزی تفکیک و جداسازی شود، زیرا این موارد زیر نظام شاخص شهریه‌های مدون آموزشی محسوب نمی‌شود و باید خانواده‌ها را نسبت به این امر آگاه کرد تا ابهامی در خصوص شهریه مدارس نداشته باشند.

معاون وزیر آموزش و پرورش در خصوص بازدید و نظارت مستمر ارزیابان از عملکرد آموزشی، پرورشی و مالی مدارس و مراکز غیر دولتی، گفت: بازرسان باید همه موارد فوق را با دقت و موشکافانه نظارت کنند و تخلفات احتمالی را جهت اعمال مقررات گزارش دهند.

وی با اشاره بازه زمانی در نقل و انتقال ملکی مدارس استیجاری، ضرورت تسریع در ابلاغ بخشنامه استقرار را مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: موسسان و مدیران مدارس به جهت تکریم خانواده‌ها و دانش‌آموزان باید با رعایت مبانی قانونی نسبت به تسهیل در امور مردم اقدام کنند.

محمودزاده با تاکید بر گزینش و توانمندسازی نیروی انسانی مستقر در مدارس غیردولتی خاطرنشان کرد: بکارگیری نیروی‌های فاقد گزینش و غیر همجنس در مدارس ممنوع است و ادامه فعالیت معلمان و مربیان منوط به شرکت در دوره‌های توانمندسازی و اخذ گواهینامه صلاحیت حرفه‌ای و تخصصی خواهد بود.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به سه عنصر تسهیل، تسریع و تکریم مراجعان که جزو تاکیدات رئیس جمهور شهید بود، اضافه کرد: تقاضای اداری ارباب رجوع باید با دقت و سرعت درچارچوب قوانین ومقررات انجام شود، بنابراین از همه کارکنان این انتظار وجود دارد تا با اهتمام نسبت به تسریع در انجام درخواست‌های مراجعان و رفع مشکلات فرایندی و اخذ شناسه و مجوز‌ها درحداقل بازه زمانی ممکن مبادرت ورزند.

وی به اجرایی‌سازی طرح مدرسه تراز براساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: مدارس و مراکز باید با کیفیت‌بخشی به فعالیت‌های آموزشی و پرورشی در چارچوب سند تحول و در راستای تربیت اسلامی و انقلابی دانش‌آموزان و فراگیران برنامه‌ریزی و اقدام کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->