موسیمانه: با یک برد از بحران خارج می‌شویم | مشکل بدنی داریم اخطار جدی موسیمانه به رمضانی و بلانکو VAR در لیگ برتر پولی شد | تقسیم ناعادلانه دستور آماده‌باش موسیمانه به چشمی | روزبه در خط دفاع بازی می‌کند؟ کار سخت فوتبالیست‌های جوان ایران برای قهرمانی در آسیا پخش زنده بازی منچستریونایتد و پائوک (۱۷ آبان ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین دعوت دروازه بان پرسپولیس به تیم ملی + عکس امباپه علیه تاج و تخت وینیسیوس جونیور ربیعی استعفا داد، امضا نداد! مجتبی جباری مدیر ورزشی استقلال می‌شود؟ دعوای ساکت الهامی با بازیکنان نساجی در تمرین تاج: هیچ مماشاتی با بیرانوند صورت نگرفت دعوت ۶ بازیکن آکادمی استقلال به تمرینات بزرگ‌سالان یک ایرانی سرمربی اینتر شد + عکس یک استقلالی بازی با پرسپولیس را از دست داد مسابقات رنکینگ اسنوکر کشوری بانوان در مشهد آغاز شد ویدیو خلاصه بازی آرسنال و اینترمیلان در لیگ قهرمانان اروپا پخش زنده بازی اشتوتگارت و آتالانتا (۱۶ آبان ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی بایرن مونیخ و بنفیکا (۱۶ آبان ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی پاریسن ژرمن و اتلتیکومادرید (۱۶ آبان ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین نتیجه بازی تراکتور و روشن تاجیکستان(۱۶ آبان ۱۴۰۳)+ ویدئو گل‌ها| آتش بازی اسکو و شاگردان!
سرخط خبرها

سکته ورزش بر اثر کرونا

  • کد خبر: ۲۳۵۶۰
  • ۲۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۶
سکته ورزش بر اثر کرونا
باشگاه‌های ورزشی مشهد در روزهای شیوع ویروس مرگ‌بار با معضل بزرگ مالی روبه‌رو شده‌اند.
مرتضی اخوان - با همه‌گیری و طولانی‌شدن بحران کرونا در کشور، حالا باشگاه‌های مختلف ورزشی نه‌تن‌ها از ادامه فعالیت‌هایشان بازماندند بلکه بسیاری از آن‌ها در خطر ورشکستگی مالی هستند. همچنین افراد مرتبط با فعالیت‌های ورزشی در این باشگاه‌ها هم به تبع آن با مشکلات جدی مالی روبه‌رو شده‌اند. در این شرایط لزوم تدوین بسته‌های حمایتی برای این اقشار بیش از هر زمانی ضروری به نظر می‌رسد. بااین‌حال هنوز هیچ تصمیم‌گیری درباره نجات جامعه ورزش از بحران اقتصادی کرونا اتخاذ نشده است تا صاحبان باشگاه‌های ورزشی، مربیان و ورزشکارانی که از تعطیلی متأثر از کووید ۱۹ متضرر شده‌اند، در سردرگمی باقی بمانند. کارشناسان، مربیان و برخی صاحبان باشگاه‌های ورزشی در این گزارش از مشکلات دامن‌گیر این‌روز‌های جامعه ورزش در مواجهه با کرونا و راهکار‌های خروج از این بحران می‌گویند.

آشفتگی در ساعت کرونا
کسی فکرش را هم نمی‌کرد ویروس ناشناخته چنان به جان جهان بیفتد که آشفتگی‌ها و خلأ‌های بزرگ در ورزش کشورمان به تبع شرایط جهانی این‌چنین بروز کند. آرمین رهبر، رئیس انجمن صنفی کانون مربیان خراسان رضوی، در تشریح وضعیت موجود و بحرانی که گریبان جامعه ورزش را گرفته است، گفت: چیزی که با فراگیری کرونا مشخص شد، این بود که فرایند دولتی‌بودن ورزش چقدر آسیب‌زاست. امروز و درحالی‌که یک اتفاق غیرقابل پیش‌بینی، چون کرونا همه‌گیر می‌شود، بخش دولتی ما نمی‌تواند به‌خوبی عمل کند و دلیل آن هم این است که ساختارسازی مناسب در ورزش ما وجود ندارد. وی افزود: واقعیت این است که ما در حل این مشکل یک آشفتگی بزرگ داریم و آن هم این است که مربیان ما در سطح استان پرونده ورزشی ندارند تا بتوان در بحران کنونی به آن‌ها کمک کرد. نمی‌دانیم در بخش‌های مختلف چند تا مربی داریم و تفکیک شناسه‌ای ندارند. الان نمی‌دانیم اگر به فرض قرار باشد کمک دولتی یا بسته حمایتی برای این اقشار در نظر گرفته شود، باید به چه کسانی بدهیم؟

رهبر با اشاره به راهکار موجود برای عبور از این بحران اظهار کرد: معتقدم در شرایط کنونی فقط خودمان باید به داد خودمان برسیم. باید به روح ورزش برگردیم و به هم کمک کنیم. الان هر فرمولی بخواهیم ارائه دهیم، یک ایده است و شاید عملی نشود. با این همه آرزویم این است بعد از عبور از بحران کرونا خلأ‌های موجود در ورزش و ساختار آن را ببینیم و ساده از کنارش نگذریم.

بسته حمایتی با چاشنی تنفس!
چالش چگونگی تعیین بسته‌های حمایتی، بر فرض اختصاص چنین‌اعتباری، یکی از دغدغه‌های جدی اهالی ورزش در وضعیت کنونی است. مجید مرتضایی، مربی فوتسال و رئیس کمیته آموزش هیئت فوتبال استان، دراین رابطه معتقد است: فکر می‌کنم بهترین کاری که دراین‌زمینه می‌تواند صورت بگیرد، این است که برای باشگاه‌ها یکسری تسهیلات در نظر گرفته شود. به‌عنوان‌مثال در اجاره سالن‌ها و زمین‌های چمن تحت نظارت اداره کل ورزش و جوانان، شهرداری و نهاد‌های این‌چنینی، یکسری تسهیلات در نظر گرفته شود. دست‌کم این اماکن با فاصله تنفس اجاره شش‌ماهه در اختیار باشگاه‌داران و تیم‌های ورزشی قرار بگیرد.

مرتضایی خاطرنشان کرد: قشر مربیان در بحران کرونا به‌شدت تحت‌تأثیر قرار گرفتند و، چون سابقه‌ای مشابه در بروز چنین‌اتفاقی نداشتیم، غافل‌گیر شدند. بسیاری از مربیان با من تماس می‌گیرند و می‌گویند به لحاظ معیشتی و خانوادگی دچار مشکل شده‌اند.

احسان روزمروی، یکی از مربیان فوتبال، دراین‌زمینه گفت: ۲ ماه است که همه‌چیز تعطیل است و برخی مربیان که از حیث مالی، متوسط روبه‌پایین هستند، با مشکلاتی جدی رو‌به‌رو شدند. به نظرم باید هر مجموعه و نهادی یک بخش کار را بگیرد تا از این بحران خارج شویم. وی افزود: شاید حرفه‌ای‌تر‌ها یک زمان آن‌قدر درآمد مالی داشتند و پس‌انداز کردند که الان مشکلی نداشته باشند، اما برای کسانی که مربیان سطح متوسط هستند، خیلی سخت است که بخواهند ۲ ماه بیکار باشند و هیچ درآمدی نداشته باشند.

درآمد صفر، ضرر‌ها میلیونی
جواد ساقی، مدیر یکی از باشگاه‌های بدن‌سازی و پرورش‌اندام مشهد است که از اوضاع نابسامان تعطیلی باشگاه‌های ورزشی گلایه‌مند است. ساقی دراین‌باره گفت: در شرایط تعطیلی کنونی باشگاه‌های ورزشی همه ضرر می‌کنند. به طور متوسط از ۵ میلیون تا ۵۰ میلیون، ضرر خالص باشگاه‌ها در این ایام است و این را هم باید در نظر گرفت که این ضرر است و در سوی مقابل درآمدی هم وجود ندارد.
 
وی افزود: پیشنهاد مشخصی که برای حل این بحران داشتم، این بود که باشگاه‌های ورزشی با رعایت پروتکل‌های خاصی در طول روز ساعات محدودی را باز باشند و علاوه بر ضدعفونی کامل محیط با تعداد محدودی ورزشکار فعالیت داشته باشند. ساقی خاطرنشان کرد: فکر می‌کنم باید مسئولان هرچه‌سریع‌تر تصمیم بگیرند. بسیاری در خرج زندگی‌شان مانده‌اند و باید فکری عاجل به حال این وضعیت کرد.

مینا تبریزی، مدیر یکی از باشگاه‌های بدن‌سازی و پرورش‌اندام ویژه بانوان، دراین‌زمینه گفت: در این مدت حقوق حدود ۲۴ نیروی سالن ورزشی‌ام را پرداخت کردم و صاحب ملک هم اجاره‌اش را خواسته است. در این شرایط هیچ حمایتی هم از باشگاه‌ها نمی‌شود و فقط ما تابع هستیم.
 
وی افزود: متأسفانه باشگاه‌های ورزشی در این پروتکل‌ها و دستورالعمل‌های ستاد ملی مبارزه با کرونا نادیده گرفته شدند و با شرایط کنونی، بازگشایی باشگاه‌های ورزشی باز هم به تعویق خواهد افتاد. تبریزی یادآور شد: اگر یک ماه دیگر این وضعیت ادامه داشته باشد، مطمئن باشید سی‌چهل‌درصد باشگاه‌داران، دیگر نمی‌توانند به کارشان ادامه دهند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->