شهادت مامور مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان مسلح در محور نهبندان - زاهدان (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستور رئیس‌جمهور برای اقدام فوری در زمینه کودکان بازمانده از تحصیل توضیحات قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت پرونده کرسنت و حساب بانکی بابک زنجانی در مالزی سقوط مرگبار کارگر جوان از ساختمان در حال احداث مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستگیری ۲۵۹ معتاد و مواد فروش در مشهد در هفته فراجا (مهر ۱۴۰۴) لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟ رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مشهد باید در موضوعات گردشگری سلامت و فرهنگی، نقش ملی و منطقه‌ای ایفا کند آموزش کمک‌های اولیه به رانندگان باید در صدور گواهینامه الزامی شود ۱۰ درصد ایرانیان کالری لازم را دریافت نمی‌کنند دارورسانی رایگان درب منزل بیماران‌ ام‌اس در سراسر کشور کاهش آمار تصادفات درون‌شهری در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ ۷۰ تا ۸۰ درصد نوزادان کم‌وزن، با تغذیه مناسب به منحنی رشد طبیعی بازمی‌گردند اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به بیماران نیازمند زندگی دوباره بخشید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد کمبود بیش از ۸ هزار محیط‌بان در کشور احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است صدور کیفرخواست برای سرنشینان کشتی قاچاق سوخت در هرمزگان | سرنشینان، اتباع ۴ کشور خارجی بودند سالانه حدود ۱۰۰ هزار شکایت در سامانه ۱۳۶ ثبت می‌شود گروگان‌گیری کارشناسان اورژانس توسط همراهان بیمار در ساوه | دلیل درگیری و ضرب‌وشتم چه بود؟ پیگیری خسارات جنگ ۱۲ روزه در مراجع قضایی ایران و خارج از کشور
سرخط خبرها

عرضه دارو از هرنوع در عطاری‌ها پیگیرد قانونی دارد

  • کد خبر: ۲۳۵۶۶۶
  • ۰۶ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۱
عرضه دارو از هرنوع در عطاری‌ها پیگیرد قانونی دارد
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: عرضه و فروش هرگونه دارو و انجام تبلیغات خلاف واقع در عطاری‌ها ممنوع و پیگرد قانونی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر علی روحبخش در نشست کمیته مبارزه با قاچاق کالا‌های سلامت محور کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان ضمن قدردانی از همت تمامی اعضاء و تلاشگران دخیل در امر مبارزه با قاچاق کالا‌های سلامت محور؛ بر اطلاع رسانی گسترده تبعات استفاده از کالا‌های سلامت محور قاچاق و فاقد مجوز‌های بهداشتی به منظور افزایش آگاهی‌های عمومی تاکید کرد. 

وی با بیان اینکه عرضه و فروش هرگونه دارو و انجام تبلیغات خلاف واقع در عطاری‌ها ممنوع و پیگرد قانونی دارد تصریح کرد: معاونت غذا و دارو دانشگاه با دیدی سلامت محور در حوزه مبارزه با قاچاق کالا وارد و وحدت رویه و دقت نظر بیشتر در اجراء اقدامات حوزه مبارزه با قاچاق کالا‌های سلامت محور به منظور جلوگیری از موازی کاری ها؛ انجام بیشتر گشت‌های مشترک کارشناسان این معاونت با نمایندگان سایر ارگان‌های دخیل در حوزه مذکور به منظور نظارت و بازرسی فنی و بهداشتی و ... طبق قوانین و مقررات مبارزه با قاچاق کالا‌های سلامت محور را خواستار است. 

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به شرایط خاص استان خراسان رضوی و عزیمت حجم بالایی از زائران و مجاوران بارگاه رضوی در ایام سال به این استان و بویژه شهر مقدس مشهد، خواستار نظارت‌های ویژه‌تر در مبادی ورودی و خروجی و همچنین همکاری هرچه بیشتر ارگان‌های دخیل در این امر به منظور ممانعت از قاچاق معکوس فرآورده‌های سلامت محور بویژه دارو و شیرخشک از استان توسط زائران شد.

وی اظهار داشت: تیم‌های بازرسی این معاونت در بازه‌های زمانی تعیین شده بر تامین و ارائه خدمات دارویی بیمارستان ها؛ مراکز درمانی؛ داروخانه‌ها نظارت و در صورت مشاهده خرید و فروش‌های سبدی و خارج از عرف، اقدامات قانونی لازم توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه انجام تا هموطنان دغدغه‌ای در حوزه دارو، شیرخشک، ملزومات و تجهیزات پزشکی و ... نداشته باشند.

شایان ذکر است: در نشست کمیته مبارزه با قاچاق کالا‌های سلامت محور استان در خصوص شفاف سازی نحوه اجرای دستورالعمل پیشگیری از قاچاق کالای سلامت محور در فضای مجازی، پیگیری پرونده‌های قاچاق ارسالی به سیستم قضایی، تعیین تکلیف مراکز غیر مجاز اصلی بارانداز و توزیع اقلام غیر مجاز، تعیین تکلیف نحوه برخورد با عطاری‌های دارای دارو‌های گیاهی و. بحث و تبادل نظر گردید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->