آخرین اخبار از توافق آتش‌بس در سویداء سوریه تأمین پایدار آب فضای سبز در شرق مشهد با بهره‌برداری از خط انتقال کشف‌رود  تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن
سرخط خبرها

جای خالی مدیریت واحد شهری برای حل بحران‌ها

  • کد خبر: ۲۳۵۶۷
  • ۲۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۳
جای خالی مدیریت واحد شهری برای حل بحران‌ها
عضو هیئت‌رئیسه شورای شهر معتقد است تصمیم‎گیری‌های محلی در مواجهه با بحران‌ها اثرگذارتر هستند
علیرضا ظهیری - در روز‌هایی که کشور با بحران کرونا دست به گریبان است و اقدامات مختلفی در سطوح ملی و محلی انجام می‌شود، بدون تردید وجود یک فرماندهی واحد، اثرگذاری بهتر و بیشتر این اقدامات را به دنبال خواهد داشت. به معنای دیگر، امروز، داشتن مدیریت واحد شهری در شهر‌های کشور به ویژه کلان شهر‌ها بیش از پیش احساس می‌شود. محمدحسین ودیعی، عضو هیئت رئیسه شورای شهر مشهد، ضمن تأکید بر این موضوع، به شهرآرا گفت: نبود مدیریت واحد شهری، مشکلی است که از قدیم وجود داشته و در بحران کرونا هم بیشتر خود را نشان داده است.
به گفته او، به طور قطع در شهر‌ها و به ویژه در کلان شهر‌ها باید به سمت داشتن مدیریت واحد شهری برویم تا نهاد‌های خدمت رسان تحت فرماندهی واحد و با داشتن یک برنامه مشخص، کار‌ها را انجام دهند.
وی با اشاره به اینکه در مواجهه با بحران کرونا، مدیریت واحد شهری بیش از پیش خود را نشان داد، بیان کرد: در موضوع ویروس کرونا، بسیاری از تصمیمات به مدیریت‌های شهری برمی گشت، اما تصمیمات در جایی غیر از مدیریت شهری اتخاذ می‌شد که در صورت نبودن هماهنگی لازم، در ارائه خدمات با نارسایی‌ها یا تأثیر اندک اقدامات مواجه می‌شدیم.
ودیعی افزود: ویروس کرونا نشان داد که اگر تصمیم گیری‌ها بر مبنای مسائل شهری و مشکلات شهروندان یک شهر و به صورت بومی باشد، تصمیماتی دقیق‌تر و مؤثرتر است؛ چرا که مدیریت شهری، ارتباطی نزدیک‌تر با مردم دارد و با مشکلات و مسائل تمام شهروندان در نقاط مختلف شهر از نزدیک آشناست.
نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر با بیان اینکه با توجه به جمعیت زیاد کلان شهر‌ها و انجام بیشتر فعالیت‌های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی در این شهرها، شیوع، تکثیر و ماندگاری ویروس کووید ۱۹ در این شهر‌ها بیشتر است، گفت: با توجه به وضعیت کلان شهرها، به طور قطع فعالیت‌های مثبت، چه در سطح کلان و چه در مدیریت شهری، می‌تواند در کنترل، کاهش و مهار این ویروس مؤثر باشد؛ از همین رو مدیریت شهری مشهد با انجام فعالیت خود، به ویژه درزمینه کنترل و ضد عفونی کردن ناوگان حمل و نقل، اجرای رعایت مسائل بهداشتی در حوزه خدمات شهری و ایجاد فاصله اجتماعی در مقابله با این ویروس، نقش آفرینی کرد.
او مصوبات شورای اسلامی شهر مشهد را در زمینه مبارزه با کرونا مثبت ارزیابی کرد و افزود: شورای شهر از هیچ کمکی به ستاد مقابله با این ویروس در استان دریغ نکرد. ودیعی اضافه کرد: علاوه بر اقدامات قبلی مدیریت شهری مشهد، جهاد دانشگاهی اعلام کرده است که می‌تواند آزمایشگاهی را برای تست و غربالگری این ویروس تجهیز کند. دراین راستا لایحه‌ای را برای کمک ۲.۵ میلیارد تومانی به منظور کمک به جهاد دانشگاهی تنظیم کرده ایم که این لایحه در جلسه آتی شورای شهر به بحث و بررسی گذاشته خواهد شد.
وی افزود: از دیگر اقداماتی که اخیرا مدیریت شهری بر عهده گرفته، موضوع حمایت از صنوف و مشاغل آسیب دیده است؛ در این راستا نیز مدیریت شهری، حمایت از ۵۰ هزار خانواری را که شغلشان در ارتباط با مدیریت شهری بوده، بر عهده گرفته است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->