چرخ خودروسازی برای مردم نمی‌چرخد ثبت‌نام برای عرضه جدید خودرو‌های وارداتی از هفته آینده | تحویل چهارماهه خودروها ویدئو | فرایند انتقال سهام متوفیان به وراث آمار عجیب فروش ربع‌سکه در حراج سکه | حراج بعدی، فردا (۷ آذر ۱۴۰۳) ارزش معاملات خرد رکوردشکنی کرد | گزارش وضعیت بازار سرمایه (۶ آذر ۱۴۰۳) جمع‌آوری ۴ میلیارد تومان در اپلیکیشن «بله» درراستای اجرای پویش «ایران همدل» بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۶ آذر ۱۴۰۳) حق ثبت مهریه برای هر تعداد سکه چقدر است؟ + جزئیاتی جدید از طرح پرداخت حق ثبت مهریه زمان تحویل چانگان‌های وارداتی سایپا مشخص شد افت قیمت سکه در مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۶ آذر ۱۴۰۳) | قیمت‌ها افت کرد هشدار فعالان صنعت سیمان درباره اعمال محدودیت گازی قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۶ آذر ۱۴۰۳) | نرخ دلار بازار آزاد ۶۹ هزار و ۵۵۰ تومان امکان انتخاب آپشن‌های بیشتر، در زمان خرید لاماری‌ایما رشد بدون توقف دلار نیما ادامه یافت (۶ آذر ۱۴۰۳) | نرخ امروز ۵۱ هزار و ۶۹۶ تومان دیدار وزیر اقتصاد ایران با وزیر سرمایه‌گذاری عربستان (۶ آذر ۱۴۰۳) خبرنگاران متقاضی نهضت ملی مسکن گوش‌به‌زنگ باشند | فراخوان واریز آورده جدید آمار سجامی‌های بورس نزدیک به ۴۶.۵ میلیون نفر شد بورس قله ۱۸ ماه گذشته خود را پس گرفت | رشد ۳۵ هزار واحدی شاخص کل در کمتر از ۱۵ دقیقه وزیر نیرو: در هیچ نقطه‌ای از کشور خاموشی اعمال نمی‌شود + فیلم قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) | گلابی چند؟ قطعی‌های برنامه‌ریزی‌شده خانگی متوقف شد؟ رکود بازار خودرو پس از شوک افزایش قیمت خودروسازان چالش کمبود نیروی کار در واحد‌های صنعتی واریز سود سهام عدالت به زودی | هر کدام از دارندگان سهام عدالت چقدر سود دریافت خواهند کرد؟ ویدئو| دعوای نماینده انجمن گاوداران گوشتی با وزارت کشاورزی روی آنتن زنده کدام گروه‌های شغلی از مالیات معاف شدند؟ آخرین قیمت سکه در حراج مرکز مبادله (۵ آذر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

قسط اسفند وام‌های قرض‌الحسنه برخی بانک‌ها به حساب مشتریان بازگشت

  • کد خبر: ۲۳۶۰۰
  • ۲۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۹
قسط اسفند وام‌های قرض‌الحسنه برخی بانک‌ها به حساب مشتریان بازگشت
برخی از بانک‌ها اقساط برداشت‌شده تسهیلات قرض‌الحسنه اسفندماه را به حساب تسهیلات‌گیرندگان عودت داده‌اند و بانک مرکزی بانک‌ها را مکلف کرده تا سیستم خودکار برداشت اقساط برای فروردین و اردیبهشت را اصلاح کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، با شیوع ویروس کرونا در ایران، بسیاری از کسب و کار‌ها تعطیل و زیان‌هایی به فعالیت‌های اقتصادی و به تبع آن خانوار‌های ایرانی به ویژه افراد کم بضاعت وارد شد که شرایط زندگی را برای بخشی از آنان سخت کرد.

 

در همین راستا، با توجه به کاهش درآمد بخشی از اقشار جامعه در این مدت، بانک مرکزی با ابلاغ بخش‌نامه‌ای به بانک‌ها تاکید کرد که برخی کسب و کار‌های آسیب‌دیده از کرونا می‌توانند تا اردیبهشت اقساط تسهیلات کسب و کار خود را به تعویق بیاندازند.


بیشتربخوانید: عدم برداشت اقساط وام‌های قرض‌الحسنه توسط بانک‌ها عملیاتی شد

همچنین پرداخت اقساط تمامی تسهیلات قرض‌الحسنه پرداخت شده از سوی بانک‌ها با تعویق سه ماهه روبرو شد و قرار شد که اگر فردی در سه ماه اسفند، فروردین و اردیبهشت، اقساط تسهیلات قرض‌الحسنه خود را پرداخت نکرد، از سوی بانک با مشکلی مواجه نشود و در واقع پرداخت اقساط سه ماه به تعویق بیفتد.

 

این در حالی است که سیستم خودکار برخی بانک‌ها، طبق روال قبلی اقدام به برداشت قسط اسفندماه تسهیلات از حساب افرادی که موجودی داشت، کردند و به دلیل ایجاد تاخیر‌هایی در ابلاغ بخش‌نامه‌ها، برخی از شعب بانکی نیز از چنین بخش‌نامه‌ای اظهار بی‌اطلاعی می‌کردند.

 

در همین زمینه بانک مرکزی با ایجاد سامانه‌ای در وب‌سایت رسمی این بانک، از شاکیان احتمالی تسهیلات قرض‌الحسنه خواست که شکایت خود را در آن مطرح کنند تا به شکایت‌شان رسیدگی شود.

 

در این راستا، بر اساس اعلام روابط عمومی بانک مرکزی در پی فعالیت سامانه مورد اشاره طی ۱۰ روز گذشته مجموعاً تعداد ۳۵ هزار و ۴۹۴ فقره شکایت مشتریان در ارتباط با برداشت اقساط تسهیلات قرض‌الحسنه توسط بانک‌ها و موسسات اعتباری در سامانه ثبت شده که در برخی از بانک‌ها و موسسات اعتباری، مبالغ برداشت‌شده به مشتریان عودت شده و بانک مرکزی به منظور راستی آزمایی انجام عودت اقساط طی تماس تلفنی با برخی از مشتریان این موضوع را مورد تایید قرار داده است.

 

از سوی دیگر، بانک مرکزی بانک‌ها را مکلف کرده که سامانه‌های برداشت اتوماتیک اقساط وام‌های قرض‌الحسنه را در دو ماه فروردین و اردیبهشت اصلاح کنند تا مانند اسفندماه از حساب مشتریان، قسطی برداشت نشود.

 

بر اساس اطلاعات دریافتی از اداره اعتبارات و اداره اطلاعات بانکی بانک مرکزی، تا پایان بهمن‌ماه ۱۳۹۸ تعداد ۹ میلیون و ۶۵۷ هزار و ۱۸۴ فقره تسهیلات قرض‌الحسنه مجموعا به مبلغ ۱۱۵۳ میلیارد ریال توسط بانک‌ها و موسسات اعتباری پرداخت شده است.

 

این در حالی است که بر اساس اعلام روابط عمومی بانک مرکزی، در برخی بانک‌ها عودت اقساط برداشت شده انجام گرفته و در این مطلب مشخص نشده که سایر بانک‌ها نیز این اقساط را به حساب مشتریان برمی‌گردانند یا بازگشت این مبالغ فقط در برخی بانک‌ها انجام می‌شود.

 

در این گزارش، همچنین اشاره‌ای هم به نام بانک‌هایی که مبالغ موردنظر را عودت داده‌اند، نشده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->