شوک دوم کرسنت به ایران؛ مصادره دلارهای بابک زنجانی در مالزی فرزین: عرضۀ ارز توافقی افزایش می‌یابد پیش‌بینی بورس سه‌شنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار سه‌‌شنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه سه‌شنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۴ قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۴ مهر ۱۴۰۴) | آریزو ۳ میلیارد و ۳۶۰ میلیون تومان شد خودرو‌های داخلی ارزان شدند (۱۴ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی سرنوشت طلا تا یک سال آینده مراقب خرید سکه و شمش‌های خارجی طلا باشید افزایش عرضه‌ها در روز سبز بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۴ مهر ۱۴۰۴) عامل گرانی گوشت چیست؟ | این بار پای واردکنندگان در میان است ثبات قیمت گل زعفران | افزایش اندک قیمت نگین زعفران (۱۴ مهر ۱۴۰۴) بیت کوین دوباره عقب نشست | بازار ارز‌های مجازی قرمز شد (۱۴ مهر ۱۴۰۴) کالا‌هایی عجیب که با ارز ترجیحی وارد کشور می‌شود | زیپ، پیانو، فندق با پوست! اضافه‌شدن «بلدرچین»، «ماهی» و «میگو» به طرح کالابرگ «سوخت‌گیری بدون کارت با وارد کردن کد» ممکن نیست رکورد ثبت‌نام ایران‌خودرو شکست (۱۴ مهر ۱۴۰۴) | صف ۶ میلیون نفری برای ۷۳ هزار خودرو چگونگی ثبت‌نام جاماندگان، نوزادان و وراث متوفیان سهام عدالت و جزئیات واریز سود سهام اعلام شد نوسان مثبت دلار در بازار آزاد مشهد در کانال ۱۱۲ هزار تومان (۱۴ مهر ۱۴۰۴) انجام بیش از ۵۲ هزار بازرسی و معدوم‌سازی ۶۷ تن فرآورده غیربهداشتی دامی در خراسان رضوی دلیل افزایش قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۱۴ مهرماه ۱۴۰۴) چه بود؟ طلا امروز در مشهد کار خود را افزایشی آغاز کرد (۱۴ مهر ۱۴۰۴) امروز پنجمین مرحله پیش‌فروش سکه برگزار می‌شود (۱۴ مهر ۱۴۰۴) | تحویل ۳۰ دی ماه ۱۴۰۴ کاهش قیمت دینار در مشهد (۱۴ مهر ۱۴۰۴) | لیر ترکیه، ریال سعودی و درهم امارات چقدر شد؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۴ مهر ۱۴۰۴) | قیمت نجومی خیار در بازار آورده تکمیل شد، اما پروژه نهضت ملی مسکن نیمه تمام ماند قیمت جهانی طلا امروز (دوشنبه، ۱۴ مهرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | رکورد جدید اونس جهانی! جزئیات اجرای طرح حذف چهار صفر از پول ملی + فیلم (۱۳ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قسط اسفند وام‌های قرض‌الحسنه برخی بانک‌ها به حساب مشتریان بازگشت

  • کد خبر: ۲۳۶۰۰
  • ۲۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۹
قسط اسفند وام‌های قرض‌الحسنه برخی بانک‌ها به حساب مشتریان بازگشت
برخی از بانک‌ها اقساط برداشت‌شده تسهیلات قرض‌الحسنه اسفندماه را به حساب تسهیلات‌گیرندگان عودت داده‌اند و بانک مرکزی بانک‌ها را مکلف کرده تا سیستم خودکار برداشت اقساط برای فروردین و اردیبهشت را اصلاح کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، با شیوع ویروس کرونا در ایران، بسیاری از کسب و کار‌ها تعطیل و زیان‌هایی به فعالیت‌های اقتصادی و به تبع آن خانوار‌های ایرانی به ویژه افراد کم بضاعت وارد شد که شرایط زندگی را برای بخشی از آنان سخت کرد.

 

در همین راستا، با توجه به کاهش درآمد بخشی از اقشار جامعه در این مدت، بانک مرکزی با ابلاغ بخش‌نامه‌ای به بانک‌ها تاکید کرد که برخی کسب و کار‌های آسیب‌دیده از کرونا می‌توانند تا اردیبهشت اقساط تسهیلات کسب و کار خود را به تعویق بیاندازند.


بیشتربخوانید: عدم برداشت اقساط وام‌های قرض‌الحسنه توسط بانک‌ها عملیاتی شد

همچنین پرداخت اقساط تمامی تسهیلات قرض‌الحسنه پرداخت شده از سوی بانک‌ها با تعویق سه ماهه روبرو شد و قرار شد که اگر فردی در سه ماه اسفند، فروردین و اردیبهشت، اقساط تسهیلات قرض‌الحسنه خود را پرداخت نکرد، از سوی بانک با مشکلی مواجه نشود و در واقع پرداخت اقساط سه ماه به تعویق بیفتد.

 

این در حالی است که سیستم خودکار برخی بانک‌ها، طبق روال قبلی اقدام به برداشت قسط اسفندماه تسهیلات از حساب افرادی که موجودی داشت، کردند و به دلیل ایجاد تاخیر‌هایی در ابلاغ بخش‌نامه‌ها، برخی از شعب بانکی نیز از چنین بخش‌نامه‌ای اظهار بی‌اطلاعی می‌کردند.

 

در همین زمینه بانک مرکزی با ایجاد سامانه‌ای در وب‌سایت رسمی این بانک، از شاکیان احتمالی تسهیلات قرض‌الحسنه خواست که شکایت خود را در آن مطرح کنند تا به شکایت‌شان رسیدگی شود.

 

در این راستا، بر اساس اعلام روابط عمومی بانک مرکزی در پی فعالیت سامانه مورد اشاره طی ۱۰ روز گذشته مجموعاً تعداد ۳۵ هزار و ۴۹۴ فقره شکایت مشتریان در ارتباط با برداشت اقساط تسهیلات قرض‌الحسنه توسط بانک‌ها و موسسات اعتباری در سامانه ثبت شده که در برخی از بانک‌ها و موسسات اعتباری، مبالغ برداشت‌شده به مشتریان عودت شده و بانک مرکزی به منظور راستی آزمایی انجام عودت اقساط طی تماس تلفنی با برخی از مشتریان این موضوع را مورد تایید قرار داده است.

 

از سوی دیگر، بانک مرکزی بانک‌ها را مکلف کرده که سامانه‌های برداشت اتوماتیک اقساط وام‌های قرض‌الحسنه را در دو ماه فروردین و اردیبهشت اصلاح کنند تا مانند اسفندماه از حساب مشتریان، قسطی برداشت نشود.

 

بر اساس اطلاعات دریافتی از اداره اعتبارات و اداره اطلاعات بانکی بانک مرکزی، تا پایان بهمن‌ماه ۱۳۹۸ تعداد ۹ میلیون و ۶۵۷ هزار و ۱۸۴ فقره تسهیلات قرض‌الحسنه مجموعا به مبلغ ۱۱۵۳ میلیارد ریال توسط بانک‌ها و موسسات اعتباری پرداخت شده است.

 

این در حالی است که بر اساس اعلام روابط عمومی بانک مرکزی، در برخی بانک‌ها عودت اقساط برداشت شده انجام گرفته و در این مطلب مشخص نشده که سایر بانک‌ها نیز این اقساط را به حساب مشتریان برمی‌گردانند یا بازگشت این مبالغ فقط در برخی بانک‌ها انجام می‌شود.

 

در این گزارش، همچنین اشاره‌ای هم به نام بانک‌هایی که مبالغ موردنظر را عودت داده‌اند، نشده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->