کشف ۲۵ هزار تن شکر قاچاق و خارج از شبکه توزیع در خراسان رضوی افزایش سن بازنشستگی ابلاغ شد + جزئیات (۵ اسفند ۱۴۰۳) بررسی وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان رشته‌های مهندسی | مهندسان در هندسه بیکاری! قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۵ اسفند ۱۴۰۳) | اپتیما ۵ میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان قیمت امروز خودرو‌های داخلی چه تغییری کرد؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جدول آغاز گشت‌های نظارتی مشترک تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴+ویدئو بلیت هواپیما روی دور گرانی | تخلف ایرلاین‌ها با وجود تلاش دولت برای کنترل نرخ بلیت هواپیما تغییر انتظارات فعالان بازار از آینده بازدهی بازار‌های مالی (۵ اسفند ۱۴۰۳) پایان خوش بورس | رشد ۲۱ هزار واحدی شاخص کل (۵ اسفند ۱۴۰۳) آغاز روند کاهشی قیمت طلا در مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۲۰ هزار میلیارد تومان، واردات سوغات مشهد از چین! | تسهیلات تضمینی برای تولیدکنندگان سوغات زیارت در مشهد قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۵ اسفند ۱۴۰۳) | نزول دلار به کانال ۹۳ هزار تومان آمادگی کامل برای تأمین کالا‌های اساسی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در مشهد و خراسان رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ حساب یارانه بگیران شارژ می‌شود | مجموع دریافتی خانوار‌های یارانه‌بگیر در اسفندماه چقدر می‌شود؟ تأمین ۷۳ درصد از هزینه‌های جاری کشور از محل مالیات قیمت جدید خودرو‌های کرمان موتور در کارخانه اعلام شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) مشکل مسکن و درمان کارگران با همراهی و کمک دولت حل می‌شود قیمت سیب‌زمینی بالاخره در مشهد کاهش یافت؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) کارگران: در رقم سبد معیشت و مزد تجدیدنظر شود علت اصلی گرانی برنج چه بود؟ عرضه اولیه «مهرمام» در بازار بورس، سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) | چقدر نقدینگی نیاز است؟ ۳ روش برای استعلام کالابرگ الکترونیک تبیین برنامه تحول و مدل‌های کسب‌وکار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی مراسم گرامیداشت شهدای مقاومت در مشهد اعلام شد مراسم قرعه‌کشی محصولات ایران خودرو برگزار شد+ جزئیات (۴ اسفند ۱۴۰۳) ریزش قیمت خودرو‌های خارجی (۴ اسفند ۱۴۰۳) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۴ اسفند ۱۴۰۳) | شاهین اتوماتیک پلاس ۱۵ میلیون تومان ریزش کرد پیش فروش بلیت‌های نوروز ۱۴۰۴ در دهه نخست اسفند ۱۴۰۳ بخشنامه وام ۶۵۰ میلیون تومانی مسکن ابلاغ شد (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

چک کاغذی تا ۳ سال آینده حذف می‌شود

  • کد خبر: ۲۳۶۲۸۶
  • ۰۹ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۵
چک کاغذی تا ۳ سال آینده حذف می‌شود
معاون فناوری بانک مرکزی گفت: چک کاغذی تا ۳ سال آینده حذف شده و با چک الکترونیکی جایگزین می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مهران محرمیان، معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی، اظهار کرد: چک کاغذی از شبکه بانکی تا ۳ سال آینده حذف شده و با چک الکترونیکی جایگزین می‌شود. چک الکترونیکی ساده و راحت است. بانک مرکزی از نظر تامین زیرساخت‌ها برای سفته و برات الکترونیکی آماده است و به‌زودی در اولین بانک عملیاتی می‌شود.

وی درباره چک الکترونیکی گفت: تاکنون ۳۰۰ هزار چک الکترونیکی در شبکه بانکی نقد شده و گرچه یک درصد از کل چک‌ها هم نیست، اما زیرساخت فراهم است و به‌زودی در سراسر شبکه بانکی اجرا می‌شود.

محرمیان با بیان اینکه عمده چک‌های شبکه بانکی کاغذی است، افزود: سهم چک‌های الکترونیکی به‌تدریج در شبکه بانکی افزایش می‌یابد.

وی در مورد سامانه ستاره برای وثیقه الکترونیکی گفت: سامانه توثیق الکترونیکی ستاره در وزارت اقتصاد مستقر است و برای تسهیلات خرد استفاده می‌شود. فرد وام‌گیرنده با وثیقه الکترونیکی سریع به وام می‌رسد و این وثیقه الکترونیکی در وام‌های خرد، جایگزین ضامن می‌شود.

محرمیان با بیان اینکه برات الکترونیک هم در وزارت اقتصاد برای بازرگانان فعال شد، در مورد بانکداری الکترونیکی در ایران گفت: ۹۳.۵ درصد از اشخاص بزرگسال کشور به تراکنش‌های بانکی الکترونیک دسترسی دارند، در آمریکا این رقم ۹۳ درصد است.

معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی در تشریح اینکه یارانه نقدی و داشتن حساب بانکی یارانه‌بگیران چه اثری بر این آمار دارد؟ گفت: زیرساخت بانکی از ۳۰ سال قبل در شبکه بانکی فراهم شده است، طرح یارانه نقدی هم کمک کرد تا به آمار ۹۳.۵ درصدی برخورداری از بانکداری الکترونیکی رسیدیم.

وی در مورد این که یارانه نقدی و داشتن حساب بانکی یارانه بگیران چقدر در این آمار موثر است، گفت: زیرساخت بانکی از ۳۰ سال قبل در شبکه بانکی فراهم شده است، طرح یارانه نقدی هم کمک کرد تا به آمار ۹۳.۵ درصدی برخورداری از بانکداری الکترونیکی رسیدیم.

معاون فناوری بانک مرکزی بیان داشت: با توجه به زیرساخت‌های فراهم شده شبکه بانکی، امکان اجرای ریال دیجیتال در کشور فراهم شده است، اما برای رفع مشکلات، ابتدا در جزیره کیش اجرا شد تا ایراد‌های کار در عمل برطرف شود.

به گفته محرمیان، با اجرای ریال الکترونیکی در کیش، اگر راننده و مسافر نرم افزار ریال دیجیتال را نصب کرده باشند، با نزدیک کردن دستگاه‌های تلفن همراه خود و اسکن کردن کیو آر کد، به راحتی هزینه کرایه تاکسی را دریافت و پرداخت می‌کنند.

معاون بانک مرکزی تاکید کرد: الان چک الکترونیک، برات الکترونیک و سفته الکترونیکی در شبکه بانکی عملیاتی شده است.

محرمیان در مورد سامانه‌های الکترونیکی بانک‌ها و کمک به کشف ناترازی بانکها، گفت: بانک مرکزی به عنوان مقام ناظر بانکی به راحتی به ناترازی‌ها پی می‌برد و این مشکل به شبکه بانکی اعلام می‌شود.

منبع: برنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->