آلپاین در فرمول یک ماند اسامی محرومان فصل آینده لیگ برتر (۰۵-۱۴۰۴) اعلام شد | ساپینتو و بیرو محرومان قطعی سوپرجام نحوه خرید بلیت بازی استقلال و تراکتور در سوپرجام ۱۴۰۴ + لینک و قیمت بازگشت بوسکتس تازه بارسلونا استعدادکشی در چلسی از عمادرضا تا بیرانوند و آلوز؛ پرونده‌های خاکستری محکومیت ۹ نفر در پرونده فساد مس رفسنجان (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) دورهمی اصحاب رسانه در مجموعه ورزشی امام‌رضا(ع) تاج خطاب به داوران: شعار نژادپرستانه شنیدید، بازی را تمام کنید رضایت ساپینتو از آمادگی بالای آدان | گلر سابق رئال مادرید مقابل تراکتور عبادی‌پور در میان بزرگ‌ترین غایبان والیبال قهرمانی جهان ۲ بازیکن جدید اروپایی در تیم رونالدو ۲۵ داور در تست آمادگی جسمانی پیش‌فصل رد شدند! تمجید سیدورف از آمادگی بدنی بازیکنان استقلال دورسون در لیست خرید ساپینتو | هجوم استقلال به خط حمله پرسپولیس نارضایتی هاشمیان از وضعیت وحید امیری و میلاد محمدی | از لیست پرسپولیس خارج می‌شوند؟ ادعای استقلال: آسانی در سوپرجام بازی می‌کند توافق استقلال با نازون | مهاجمان در راه استقلال موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه
سرخط خبرها

اختلاف ۱۲ میلیارد تومانی اوسمار ویرا با پرسپولیس!

  • کد خبر: ۲۳۶۵۵۶
  • ۱۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۰
اختلاف ۱۲ میلیارد تومانی اوسمار ویرا با پرسپولیس!
سرمربی برزیلی پرسپولیس بعد از قهرمانی این تیم با وجود پیگیری‌های پرسپولیس حاضر به تمدید قرارداد نشد و هدایت بوریرام تایلند را برعهده گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، در هفته‌های پایانی لیگ بیست‌وسوم و در شرایطی که پرسپولیس در کورس قهرمانی قرار داشت، مدیران این باشگاه به دنبال این بودند که قرارداد اوسمار ویرا را تمدید کنند، اما در نهایت موفق به این کار نشدند. ابتدا پرسپولیسی‌ها می‌گفتند که اوسمار به آنها گفته به خاطر بیماری همسرش امکان ادامه همکاری با پرسپولیس را ندارد، اما بعد از امضای قرارداد این مربی با بوریرام تایلند، تقریبا مشخص شد که پایان همکاری پرسپولیس و اوسمار به خاطر بیماری همسرش نبوده است.

شنیده‌ها حاکی از آن است که دلیل اصلی جدایی اوسمار از پرسپولیس مباحث مالی بوده است. بر همین اساس، در زمان مذاکرات اوسمار ویرا با پرسپولیس، دو طرف بر سر قرارداد ۵۰۰ هزار دلاری برای سال اول و ۵۵۰ هزار دلاری برای سال دوم توافق می‌کنند، اما چند روز بعد، اوسمار خواهان افزایش ۵۰ هزار دلاری قرارداد می‌شود که این موضوع با مخالفت پرسپولیس همراه می‌شود. در ادامه مذاکرات میان طرفین برای رسیدن به توافق بر سر این ۵۰ هزار دلار ادامه پیدا می‌کند، اما در میانه راه اوسمار میز مذاکره را ترک می‌کند.

در ادامه و بعد از ترک ایران، اوسمار ویرا مذاکرات خود با باشگاه بوریرام تایلند را پیگیری و در نهایت هم با این باشگاه تایلندی قرارداد امضا می‌کند. نکته جالب در این میان این است که اوسمار به یکی از دوستانش در باشگاه پرسپولیس گفته که با بوریرام تایلند قراردادی ۷۰۰ هزار دلاری امضا کرده است. این یعنی اگر ادعای مربی برزیلی درست باشد، او به خاطر ۲۰۰ هزار دلار بیشتر، بوریرام را به پرسپولیس ترجیح داده است.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->