۵۰۰ متکدی در مشهد جمع‌آوری شدند سلیمی: امکان استخدام بانوان آتش‌نشان در مشهد فراهم شد علت انسداد خیابان گلریز تا بولوار خیام مشهد، چه بود؟ (۳ آذر ۱۴۰۳) شهردار مشهد مقدس: حدود ٣٠ درصد آلودگی شهر مشهد مربوط به نیروگاه برق است بازخوانی تاریخ وکیل‌آباد مشهد به مناسبت سالروز وقف این باغ توسط حاج‌حسین ملک | جاده‌ای به سمت آبادی هوای کلانشهر مشهد همچنان آلوده (۳ آذر ۱۴۰۳) بهره‌برداری از بزرگ‌ترین و مجهزترین پارکینگ هسته مرکزی و بافت پیرامونی حرم‌مطهر امام‌رضا(ع) روایتی از آخرین دستاورد‌های مدیریت شهری مشهد در دوازدهمین نمایشگاه تخصصی خدمات شهری | از دستگاه ریشه‌کن تا پهپاد‌های اطفای حریق + فیلم شهرداری مشهد پیشگام در استفاده از فناوری‌های نوین حاجی‌بگلو: مدیریت شهری مشهد نگین تمامی حوزه‌های مدیریت شهری در خاورمیانه است رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور: بخش خصوصی اصلی‌ترین حامی مدیریت شهری است+ویدئو پارک خطی شش‌هکتاری در محله شهرک شهید رجایی مشهد به بهره‌برداری می‌رسد + تصاویر انعقاد قرارداد مشارکت شهرداری مشهد با کمیته امداد امام خمینی (ره) معاون استاندار خراسان رضوی: برقی‌کردن قطار مشهد- تهران ۲ میلیارد دلار هزینه دارد پلمب کارگاه تولیدی لوازم آرایشی غیرمجاز در کاشمر (یکم آذر ۱۴۰۳) ناصحی: مشهد قطب دیپلماسی شهری در کشور است ورود نخستین اتوبوس برقی به مشهد تا ۴۵ روز دیگر ارتقای پرشتاب زیرساخت‌های حمل‌و‌نقل بار در مشهد عزم جدی شورا و مدیریت شهری مشهد مقدس برای تقویت دیپلماسی شهری برگزاری اولین نشست شهر‌های ایرانی شرکت‌کننده در اجلاس بریکس پلاس در مشهد + فیلم (یکم آذر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

۹۰ درصد ظرفیت شهرداری مشهد در حال تلاش برای ارتقای سلامت شهروندان است

  • کد خبر: ۲۳۶۸۱
  • ۲۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۱
۹۰ درصد ظرفیت شهرداری مشهد در حال تلاش برای ارتقای سلامت شهروندان است
دبیر ستاد صیانت از حقوق شهروندی شهرداری مشهد گفت: ۹۰ درصد ظرفیت شهرداری مشهد در حال تلاش و پیگیری برای ارتقای سلامت شهروندان هستند. همچنین شهرداری مشهد نقش عمده‌ای در پشتیبانی و حمایت از ارتقا سلامت شهروندان را ایفا می‌کند.
به گزارش شهرآرانیوز، مجتبی منتظری در خصوص اولین نشست کمیته حقوق شهروندی شهرداری مشهد در سال ۹۹ که با موضوع «بررسی بحث بهداشت و سلامت شهروندان مبتنی بر منشور حقوق شهر نشینی شهر مشهد» برگزار شد، اظهار کرد: در این جلسه موضوعاتی، چون برخورداری از زندگی شایسته، سالم و لوازم آن و همچنین سلامت شهروندان با منشور حقوق شهروندی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت تا در اطلاع‌رسانی‌ها دقت بیشتری صورت بگیرد.

وی افزود: در این جلسه نقش شهرداری مشهد در خصوص اطلاع‌رسانی در حوزه سلامت شهری شهروندان مورد تاکید قرار گرفت. از دیگر مباحث مطرح‌شده در این جلسه می‌توان به اطلاع‌رسانی منشور حقوق شهروندی در سال ۹۹ اشاره کرد که اولویت آن ماده ۳۸ تا ۴۳ است که تاکید آن بهداشت سلامت شهروندان است.

دبیر ستاد صیانت از حقوق شهروندی شهرداری مشهد بیان کرد: طبق ماده ۳۹ منشور حقوق شهرنشینی، مدیریت شهری اعم از همه دستگاه‌های خدمت‌رسانی و دستگاه‌های مرتبط موظف هستند با استفاده از کلیه امکانات و ظرفیت‌ها زمینه‌ساز سلامت و بهداشت روانی، جسمی، اجتماعی و معنوی شهرنشینان باشند.

منتظری تصریح کرد: نکته حائز اهمیت این است که ۹۰ درصد ظرفیت شهرداری مشهد در حال تلاش و پیگری برای ارتقای سلامت شهروندان هستند. همچنین شهرداری مشهد نقش عمده‌ای در پشتیبانی و حمایت از ارتقای سلامت شهروندان را ایفا می‌کند.
 
منبع:پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->