وخامت حال پاپ | واتیکان از جزئیات سلامتی رهبر کاتولیک های جهان خبر داد حمایت ترامپ از تصمیم نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه (۶ اسفند ۱۴۰۳) واکنش قاطع عراق به تهدیدات امنیتی گروه‌های تروریستی سوریه تهدید نتانیاهو درخصوص نقض آتش‌بس غزه: برای ازسرگیری جنگ در هر زمانی آماده‌ایم وزیر دفاع: دشمنان حد و مرزی در جهان‌خواری و زورگویی ندارند پیروزی محافظه‌کاران آلمان در انتخابات سراسری | فردریش مرتس ۶۹ساله صدراعظم شد سرلشکر باقری: نگاه ما برای حل مشکلات باید به داخل کشور باشد مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت‌گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما
سرخط خبرها

اعتراف رسانه عبری: اسرائیل بدون مبادله اسرا هم جنگ را متوقف می‌کند

  • کد خبر: ۲۳۷۰۷۳
  • ۱۲ تير ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۷
اعتراف رسانه عبری: اسرائیل بدون مبادله اسرا هم جنگ را متوقف می‌کند
یک رسانه عبری زبان اعتراف کرد، اسرائیل به دنبال راه فراری از نوار غزه است و حتی بدون دستیابی به توافق مبادله اسرا هم به دنبال پایان دادن به جنگ است.

به گزارش شهرآرانیوز، عاموس هارئیل تحلیل‌گر ارشد نظامی روزنامه عبری زبان هاآرتص در مقاله‌ای که امروز سه شنبه منتشر شد اعلام کرد، تل‌آویو قصد دارد حتی بدون دستیابی به توافق مبادله اسرا با گروه‌های فلسطینی به جنگ زمینی در نوار غزه پایان دهد.

این تحلیل‌گر نظامی صهیونیستی در ادامه نوشت: از این به بعد رویکرد اوضاع به شکل شفاف تری به سوی کاهش درگیری توسط نیرو‌های زمینی اسرائیل در غره پیش خواهد رفت و به فاز انجام حملات هوایی علیه اهداف حماس در این منطقه گرایش پیدا خواهد شد، تا زمینه انتقال نیرو‌های زمینی به شمال (مرز با لبنان) فراهم شود.

این تحلیل‌گر افزود: ارتش اسرائیل قصد دارد پایان جنگ زمینی در غزه را اعلام کند در حالی که توافقی مبادله اسرا با گروه‌های فلسطینی موجود در غزه هم به انجام نرسیده است.

وی در عین حال پرسید: در سایه این داده چگونه می‌توان جامعه را قانع کرد که کابینه و ارتش اسرائیل واقعا بخش بزرگی از اهداف جنگ را متحقق کرده اند، این در حالی است که حماس به طور کامل شکست نخورده است و ۱۲۰ گروگان اسرائیل هم به خانه‌های خود باز نگشته‌اند.

هارئیل در بخش دیگری از مقاله خود نوشت: ارتش اسرائیل همچنان نیرو‌هایی را در گذرگاه نتساریم که شمال و جنوب نوار غزه را تقسیم کرده، حفظ خواهد کرد، همچنین نیرو‌های نظامی در محور فیلادلفیا که در طول مرز با مصر قرار دارد هم حضور خواهند داشت.

این کارشناس و تحلیل‌گر مسایل نظامی صهیونیست در ادامه نوشت: ارتش اسرائیل می‌خواهد به روش دیگری جنگ در نوار غزه را ادامه دهد و در واقع متد و الگوی به کار گرفته شده در کرانه باختری را در نوار غزه به اجرا در آورده و حملات مکرری را علیه اهداف وابسته به حماس در نوار غزه انجام داده و با بازداشت فعالان وابسته به این گروه آنها را برای بازجویی تحویل شاباک بدهد.

گفتنی است رادیو ارتش رژیم صهیونیستی هم اخیرا اعلام کرده بود که ارتش اسرائیل وارد فاز سوم عملیات خود در نوار غزه شده و به طور کامل حملات هوایی و هدفمند در نوار غزه را در دستور کار خود قرار خواهد داد.

همچنین کانال خبری عبری زبان کود کود هم در گزارشی به نقل از نیویورک تایمز نوشت: ارتش اسرائیل در حال حاضر در نوار غزه دچار کمبود قابل توجهی در زمینه سلاح و مهمات شده است و برخی از تانک‌های ارتش اسرائیل با مهمات و گلوله‌های کامل وارد عملیات نمی‌شوند در حالی که کمبود قابل ملاحظه‌ای هم در قطعات یدکی تانک‌ها و بلدوزر‌های نظامی و حتی نفربر‌های زرهی هم محسوس می‌شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->