شمار شهدای جنگ غزه به ۶۱ هزار و ۹۴۴ نفر رسید (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ترور خبرنگاران، حربه اسرائیل برای طولانی‌کردن جنگ در غزه سفیر پاکستان در تهران: مصمم به ارتقای حجم مبادلات تجاری با ایران به ۱۰ میلیارد دلار هستیم پزشکیان خبر داد: جلوگیری از سوزاندن ۷۰۰ میلیون دلار ثروت ملی در سال لاریجانی: توجه به مسائل منطقه‌ای راهبرد جمهوری اسلامی در امنیت ملی است دو تیم تروریستی در شمال و جنوب سیستان و بلوچستان متلاشی شدند صدراعظم آلمان: برگزاری نشست آلاسکا «خبر خوبی» بود سخنگوی وزارت خارجه: با چشمانی باز تحولات قفقاز را رصد می‌کنیم تمایل ترامپ به برگزاری نشست سه‌جانبه با حضور زلنسکی و پوتین + زمان برگزاری شروط نتانیاهو برای پایان جنگ غزه اعلام شد تظاهرات ضدصهیونیستی در منچستر انگلیس | اسرائیل را از فیفا اخراج کنید انفجار مهیب در دمشق سوریه (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) اعتصاب سراسری و بزرگ علیه نتانیاهو| صهیونیست‌ها فرداشب به خیابان می‌آیند (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) اظهار همدردی قالیباف با مردم پاکستان نسبت به جان باختن و آسیب دیدن شماری از مردم این کشور در سیل روسیه ۲ منطقه دیگر اوکراین را تصرف کرد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) عارف: نباید مردم برای یک خدمت دولتی سرگردان باشند حماس: اسرائیل با چراغ سبز آمریکا به جنایات جنگی خود در غزه ادامه می‌دهد درگیری میان کرد‌های سوری و نیرو‌های جولانی در حومه دیرالزور تشدید شد فرانسه علیه «پروژه E ۱» صهیونیست‌ها موضع گرفت توقف صدور ویزا‌های مسافرتی اهل غزه توسط آمریکا (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات پوتین درباره دیدار با ترامپ عراقچی: اجرای هر پروژه‌ای در قفقاز مشروط به عدم دخالت خارجی است مقام نظامی سابق در ارتش اسرائیل: در برابر هر اسرائیلی کشته‌شده در ۷ اکتبر، باید ۵۰ فلسطینی کشته شوند هلاکت تروریست‌ها درپی عملیات ارتش عراق در کرکوک + فیلم آمار جدید شهدا و مجروحان غزه اعلام شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) اردوغان: غزه در آستانه فروپاشی کامل قرار دارد ستاد کل نیرو‌های مسلح، به آمریکا و رژیم صهیونیستی هشدار داد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فرانسه: خواستار آتش‌بس فوری در غزه هستیم

  • کد خبر: ۲۳۷۰۵۹
  • ۱۲ تير ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۰
فرانسه: خواستار آتش‌بس فوری در غزه هستیم
سفیر و نماینده فرانسه در سازمان ملل با اشاره به فرا رسیدن قطحی و اجرا نشدن قطعنامه های شورای امنیت تاکید کرد: خواستار آتش بس فوری در غزه هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، «نیکلاس دی ریویر» سفیر و نماینده دائم فرانسه در سازمان ملل روز سه شنبه به وقت محلی در نشست شورای امنیت درباره خاورمیانه و فلسطین، به فقدان حتی یک "نور امید" با فرا رسیدن قحطی و اجرا نشدن قطعنامه های شورای امنیت اشاره و تاکید کرد اگر موانع بشردوستانه فورا برطرف نشوند، آسیب های طولانی مدت اجتناب ناپذیر است.

سفیر فرانسه همچنین خواستار آتش‌بس فوری و آزادی گروگان شد و تاکید کرد: تخریب زیرساخت ها باعث شیوع بیماری می شود.

این دیپلمات فرانسوی همچنین تصریح کرد: یک نسل کامل در غزه از آموزش محروم شده اند.

«بارابارا وود وارد» سفیرو نماینده انگلیس در سازمان ملل نیز با اشاره به قطعنامه سازمان ملل، "مکانیسم" ایجاد شده در قطعنامه برای اطمینان از رسیدن کمک، خواستار اصلاح مداوم این مکانیسم و ارزیابی های آن شد.

نماینده آمریکا در سازمان ملل نیز در این نشست مدعی شد که اسرائیل به دنبال باز کردن کامل همه مسیرهای امداد رسانی به غزه است و امکان ارسال کمک های سازمان ملل متحد را فراهم کرده است.

این دیپلمات آمریکایی بار دیگر توپ توافق آتش بس را به زمین حماس انداخت و  از حماس خواست با پیشنهاد ارائه شده «موافقت» کند.

پیش از این، هماهنگ کننده ارشد سازمان ملل در امور بشردوستانه و بازسازی غزه با بیان اینکه ۱.۹ میلیون نفر پس از حمله اسرائیل به رفح آواره شده اند، گفت: ما نیاز به آتش بس فوری و کامل در غزه داریم.

خانم سیگرید کاگ، هماهنگ کننده ارشد سازمان ملل در امور بشردوستانه و بازسازی غزه روز سه شنبه به وقت محلی در نشست شورای امنیت درباره خاورمیانه و فلسطین افزود: ما خواهان آزادی فوری و بدون قید و شرط همه گروگان ها و دسترسی بدون مانع و مستمر برای ارسال کمک گسترده در سراسر غزه هستیم.

این مقام ارشد سازمان ملل تصریح کرد:همه باید به قانون و قوانین بین المللی حقوق بشر احترام بگذارند. حفاظت از غیرنظامیان همچنان اولویت اصلی است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->