سانحه رانندگی در محور تایباد؛ ۱۲ مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال مهدکودک‌ها به آموزش و پرورش اتفاق موفقیت‌آمیزی نبود زباله‌هایی که زباله نیستند | درباره مواد بازیافتی که معمولاً به سطل زباله انداخته می‌شوند غذا‌های اقتصادی، خوب یا بد؟ مرجان‌های خلیج فارس احیا شدند رئیس سازمان محیط زیست: موضوع گردوغبار سرخس در دستورکار ماست + فیلم سند طرح جنگل‌داری اجتماعی در حوزه زاگرس تدوین شد تجهیز محیط‌بانان تهران در دستور کار قرار گرفت مرجعیت کنوانسیون تنوع زیستی به محیط زیست واگذار شد تلاش آموزش و پرورش برای رتبه بندی کادر اداری مدارس امتیاز جدید برای هنرستانی‌ها | هنرستان‌ها می‌توانند از مراکز فنی‌‌وحرفه‌ای، رایگان استفاده کنند نایب‌رئیس مجلس به تغییر ساعت شروع مدارس اعتراض کرد مهارت معلمان آموزش خانواده باید بازنگری شود هشدار جدی: اشتباهات مرگبار در مصرف مسکن‌ها و راه‌های پیشگیری فعالیت ستاد احیای دریاچه ارومیه با محوریت معاون اول رئیس جمهور پرداخت هزار میلیارد تومان برای تأمین منابع شیرخشک در دستورکار قرار گرفت فرود ایران به چاله جمعیتی؛ کاهش نرخ باروری به زیر ۱.۳۶ و سالمندی ۲۶ درصدی تا ۱۴۳۰ | هشدار مدیر جمعیت مشهد: بدون اقدام فوری، جبران کاهش جمعیت بیش از ۱۰۰ سال زمان می‌برد! انتقاد نماینده مجلس از بلاتکلیفی آزمون کیفیت‌بخشی معلمان وام، طلا و ارز؛ ۳ حربه وسوسه‌انگیز کلاهبرداران سایبری پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | اوج گرما در مشهد بیش از ۷ میلیون گردشگر خارجی در سال ۱۴۰۳ به ایران وارد شدند هدف‌گذاری ساخت ۵ هزار واحد خوابگاهی متأهلی در هر سال رأی پرونده قتل داریوش مهرجویی تأیید شد یک بام و دو هوای مصوبات کشوری در خراسان رضوی باران نیامد؛ مشهد خشک‌تر از همیشه درمانگاه جهادی شهید رئیسی در مشهد افتتاح شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) شروع مدرسه از ۶ صبح! | چالش‌های یک سیاست اضطراری ارسال لیست بیمه تأمین‌اجتماعی در روز‌های پنجشنبه هم امکان‌پذیر است اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی خبر داد: بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در اکتشاف معادن
سرخط خبرها

ارتباط گردشگری ایران با مالزی افزایش می‌یابد

  • کد خبر: ۲۳۷۳۷۸
  • ۱۴ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۵
ارتباط گردشگری ایران با مالزی افزایش می‌یابد
ایران درحالی به دنبال تقویت ارتباط گردشگری با مالزی است، که پروازهای مستقیم بین دو کشور تقریبا از دو سال پیش متوقف شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سفر بین ایران و مالزی بدون ویزا و برای مدت زمان محدود کمتر از دو هفته امکان پذیر است. هر دو کشور بارها تلاش کرده اند روابط گردشگری خود را به ویژه سفرهای حلال و خانوادگی گسترش دهند، اما هر بار بنا به دلایلی این رابطه با افت و خیزهایی مواجه شده است. از مرداد ۱۴۰۱ پس از توقف کامل پروازهای مستقیم بین دو کشور به دلیل خودداری مالزی از سوخت‌رسانی به ایرلاین‌های ایرانی به خاطر تحریم‌های آمریکا، رفت و آمد گردشگران بین ایران و مالزی ضعیف تر هم شد.  

در سال‌های اخیر به ویژه پس از پایان همه‌گیری کرونا، مقامات گردشگری مالزی بارها به ایران سفر کرده تا دوباره این بازار پرتقاضا را تقویت کنند. آخرین وعده‌ها نیز حاکی از برقراری پروازهای مستقیم بین ایران و مالزی از اوایل سال ۱۴۰۳ بوده، که هنوز محقق نشده است. چنان‌که علی اصغر شالبافیان ـ معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ـ در دیداری که با معاون گردشگری، هنر و فرهنگ کشور مالزی داشت، با اشاره به این موضوع، تاکید کرد که تلاش برای ایجاد خطوط پروازی مستقیم می‌تواند یکی از راه‌های تسریع روابط مشترک دو کشور باشد و توجه به این موضوع در تفاهم‌نامه همکاری مشترک الزامی است.  

هیأت گردشگری ایران در برنامه تبلیغاتی گردشگری ایران در کشورهای آسیای جنوب شرقی که از ویتنام شروع شد و بعد هم به مالزی رسید، در کوالالامپور  دیداری با فردوس اکبرخان، معاون گردشگری، هنر و فرنگ مالزی داشت که در آن به اشتراکات فرهنگی و مذهبی دو کشور، امکان شناخت هر چه بیشتر از طریق ابزارهای مختلف و ضرورت توسعه روابط گردشگری متوازن میان ایران و مالزی پرداخته شد و معاون گردشگری ایران هم برای میزبانی از مالزیایی‌ها با هدف شناخت و کسب آگاهی بیشتر از بستر مساعد گردشگری ایران، اعلام آمادگی کرد.  

فردوس اکبرخان، معاون گردشگری، هنر و فرنگ کشور مالزی نیز در حاشیه برگزاری رویدادی تبلیغ گردشگری ایران در این کشور، تاکید کرد که باید از تمام ابزارهای موجود برای شناخت متقابل دو کشور استفاده کنیم.  

او با بیان اینکه صنعت گردشگری جزو اولویت‌های اجرایی مالزی است و جذب ۳۶ میلیون گردشگر در سال ۲۰۲۴ نشانه‌ای از این دیدگاه است، افزود: توجه به بازار ایران یکی از ‌اقدامات ویژه در سال جاری خواهد بود که برای شکوفایی و توسعه متوازن آن به برنامه‌ریزی و حرکت بر مبنای تفاهم‌نامه مشترک نیاز است.

معاون گردشگری، هنر و فرهنگ مالزی نیز با اشاره به نیاز راه‌اندازی پرواز مستقیم میان دو کشور، گفت: مشارکت جدی بیش از ۱۰۰ شرکت بخش خصوصی مالزیایی برای حضور در رویداد معرفی ظرفیت‌های گردشگری ایران نشان از انگیزه و استقبال فعالان این حوزه از فرصت موجود است.  

در این دیدار تصمیم بر آن شد تا پس از تجمیع نقطه نظرات بخش خصوصی و دولتی از هر دو کشور، نکات کلیدی در راستای توسعه روابط گردشگری ایران و مالزی در قالب تفاهم‌نامه همکاری مشترک لحاظ شود و سپس مسیرهای اجرایی مورد نظر با همکاری فعالان این حوزه ترسیم شود.  

هیأت گردشگری ایران به دنبال لغو یکطرفه روادید با ۲۸ کشور، با هدف انجام اقدام مکمل، از جمله برگزاری رویداد معرفی ظرفیت‌های گردشگری جمهوری اسلامی ایران (Road show) به جنوب شرق آسیا و کشورهای ویتنام، مالزی و اندونزی سفر کرده است. معاون گردشگری ایران در سفر به ویتنام و در دیدار با مقامات گردشگری این کشور نیز پیگیری و همکاری برای برقراری پرواز مستقیم بین دو کشور را خواستار شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->