جزئیات تازه از جنایت تولیدکننده پادکست در کانادا | راوی« آخرین شاهد» چرا همسرش را به قتل رساند؟ تعطیلی چهارساعته واحدهای صنفی مشهد تا ۲۰ روز آینده | تابلوهای تبلیغاتی اصناف خاموش شود خدمات دهی به بیماران سکته قلبی در سه مرکز درمانی مشهد بیش از ۳۰ درصد سالمندان یک بار در عمر خود، سقوط را تجربه می‌کنند سازمان سنجش کشور به تشریح اقدامات ۳۳ ماه گذشته خود پرداخت همه‌چیز درباره مراسم ازدواج «آنانت آمبانی» و «رادیکا مرچنت» آیا پشه آئدس به خراسان شمالی رسیده است؟ جلوگیری از ۵۰۰ سقط جنین سالم در مشهد و خراسان‌رضوی نقش انرژی خورشیدی در شکل‌دادن به شهرهای پایدار آینده پیرترین ببر سیبری ایران در باغ‌وحش ارم تلف شد (دوم مرداد ۱۴۰۳) با گریه و لج بازی کودک برای رسیدن به خواسته‌هایش چه کنیم؟ وجود پشه آئدس در ۶ استان کشور (۲ مرداد ۱۴۰۳) الزام در دریافت مجوز خروج از کشور برای مشمولان سربازی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (سه‌شنبه ۲ مرداد ۱۴۰۳) | تداوم هوای گرم تا اوایل هفته آینده آخرین وضعیت پرونده «کورش کمپانی» تشریح شد (دوم مرداد ۱۴۰۳) چگونه هزینه‌های سفر به روسیه را کنترل کنیم؟ بازداشت ۲ تن از کارکنان اداره کل راه و شهرسازی خراسان‌رضوی (۲ مرداد ۱۴۰۳) هدفگذاری دانشگاه ها در دولت چهاردهم منطقی و مسئله محور شود ارائه خدمات در ۵۶ سلامتکده دولتی و خصوصی و درمان سرپایی با طب ایرانی استان خراسان رضوی جز مناطق عاری از بیماری مالاریا است اعلام نتایج قطعی آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم (۲ مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها
دبیر انجمن حرفه‌ای گردشگری سلامت:

درآمد توریسم‌درمانی صفر شد/هر گردشگر سلامت ۳هزار دلار ارزآوری دارد

  • کد خبر: ۲۳۷۴۳
  • ۲۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۰
درآمد توریسم‌درمانی صفر شد/هر گردشگر سلامت ۳هزار دلار ارزآوری دارد
دبیر انجمن حرفه‌ای گردشگری سلامت از صفرشدن درآمد‌های صنعت گردشگری سلامت در ایران و مشهد خبر داد.

علی صمدی جوان- حسین نیکونام در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرا نیوز افزود: وضعیت گردشگری سلامت در ایران و به‌ویژه مشهد، پیش از شیوع کرونا، دستخوش مشکلات بسیار زیادی بود.


وی ادامه‌داد: آغاز مشکلات ما به مهرماه سال گذشته بازمی‌گردد که با شروع تحولات سیاسی در عراق میزان حضور شهروندان این کشور در ایران نصف شد. پس از آن، در آبان‌ماه هم به‌دلیل مشکلاتی که گرانی بنزین در کشور به‌وجود آورد با موج دوم ریزش‌ها در این صنعت روبه‌رو شدیم. همچنین شهادت سردار سلیمانی و اتفاقاتی که ایران و عراق را تحت‌تأثیر خود قرار داد سبب شد که تعداد متقاضیان حضور در ایران بیش‌ازپیش کم شود. جلوگیری از ورود اتباع افغانستانی به ایران نیز یکی دیگر از مشکلات ما در این صنعت بود. بااین‌تفاصیل، شیوع کرونا آخرین مرحله ریزش قطعی سفرِ مسافران نیازمند درمان به ایران و مشهد بود، مسئله‌ای که اکنون تمام جهان را تحت‌تأثیر خود قرار داده است.


نیکونام درباره شمار گردشگران سلامت در شش ماه دوم سال ۹۷ و مقایسه آن با مدت مشابه در سال گذشته گفت:  ۱۲۵هزار گردشگر سلامت در شش ماه دوم سال ۹۷، وارد ایران و مشهد شدند که از این تعداد ۲۳هزار نفر برای بستری و خدمات بیمارستانی، و ۱۰۲هزار نفر برای درمان‌های سرپایی و عمل‌های زیبایی پذیرش شده بودند. تعداد این متقاضیان طی شش ماه دوم سال گذشته صفر شد.


نیکونام درباره ضرر‌های مالی ناشی‌از تعطیلی صنعت توریسم‌درمانی گفت: سرانه هزینه هر بیمار متفاوت است؛ به‌عنوان‌مثال، مدت اقامت و هزینه‌های درمانی یک بیمار نازا یا یک بیمار سرطانی بسیار زیادتر از مدت اقامت و هزینه درمان‌ها و عمل‌های متقاضیان زیبایی است، اما می‌شود گفت که در مشهد، با احتساب هزینه‌های اقامتی، زیارتی و سیاحتی، هر بیمار حداقل ۳هزار دلار ارزآوری برای کشور داشت.


دبیر انجمن حرفه‌ای گردشگری سلامت راه‌حل برون‌رفت از این وضعیت را حمایت دولت بیان کرد و گفت: پس از پایان کرونا، برای بازگشت به وضعیت عادی در این صنعت، نیازمند حمایت‌های کنسولیِ دولت هستیم، زیرا فشار‌های شش ماه اخیر بر این صنعت مستقیما به روابط بین‌المللی ایران مربوط می‌شود و دولت به‌عنوان‌مثال می‌تواند با برداشتن موانعی که سر راه حضور بیماران و متقاضیان اهل افغانستان است به بازگشت آن‌ها کمک کند. عمده متقاضیان این صنعت در ایران شهروندان عراقی و افغانستانی هستند که ۹۰درصد جامعه آماری ما را تشکیل می‌دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->