راهکار‌های از بین بردن بوی بد عرق بدن مدیرکل آموزش‌و‌پرورش خراسان رضوی: مدارس خشتی و کانکسی استان برچیده خواهد شد رشد ۳۰ درصدی صادرات دارو‌های ایران  کشف حدود ۷۵ کیلوگرم طلا در مرز‌های خراسان رضوی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویتامین‌هایی که سلامت پوستتان را تأمین می‌کنند وقوع طوفان در خراسان رضوی و ۲۰ استان دیگر طی امروز (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) درمان بیش‌فعالی، بدون نگرانی محققان هشدار دادند؛ ترکیب سیگار و ویپ، سم مهلک‌تری می‌سازد تغذیه معجزه‌آسای باروری از دیدگاه ابن‌سینا مقرری بیمه بیکاری و مستمری برای تمام کارگران و خانواده‌های متوفیان بیمه‌شده تأمین‌اجتماعی حادثه بندر شهید رجایی پوشش سلامت ۳۰ میلیون نفر با اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع افزایش تعداد جان‌باختگان طوفان تهران + فیلم (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) چالش نظام سلامت با بازارسیاه نوبت دهی برخی منشی‌های پزشکان از زندان برای قتل تا زندان برای دزدی نجات مرد جوان از چنگال آدم‌ربا‌ها پس از ۴۴ روز در فارس (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو| عملیات مهار زمینی و هوایی‌ آتش در بندر شهید رجایی ادامه دارد دستگیری متهمان قتل نوجوان مشهدی در کمتر از ۴۸ ساعت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تازه‌ترین آمار از طوفان تهران: یک کشته و ٢۴ مصدوم (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جست‌وجوی مصدومان حادثه بندر رجایی با استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی روایت هولناک یک گروگانگیری در سیستان و بلوچستان | ۶ روز زندانی شدن در اسارتگاه ۲ برادر مخوف علت قطعی‌های بدون برنامه برق در مشهد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری دو فرد مظنون به قتل شهید محیط‌بان کاظم مصدق (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مصدوم‌شدن ۶ نفر در تهران بر اثر طوفان (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش تعداد فوتی‌های حادثه انفجار در بندر شهید رجایی به ۴۰ نفر باد شدید و گردوخاک رانندگی در جاده‌های خراسان رضوی را مشکل کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) احیای هنر‌های فراموش‌شده استان با اجرای طرح «کارگاه‌گردی» | بازدید ۱۱۵ هزار نفر از کارگاه‌های هنری در خراسان رضوی قتل نگهبان ساختمان به خاطر تعرض به پسر جوان مهار آتش سوزی در بندرشهید رجایی تا امشب (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وقتی بیمه دبه می‌کند! باید‌ها و نباید‌های هفته منتهی به کنکور | چه‌کار کنیم که زحماتمان به باد نرود؟
سرخط خبرها
دبیر انجمن حرفه‌ای گردشگری سلامت:

درآمد توریسم‌درمانی صفر شد/هر گردشگر سلامت ۳هزار دلار ارزآوری دارد

  • کد خبر: ۲۳۷۴۳
  • ۲۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۰
درآمد توریسم‌درمانی صفر شد/هر گردشگر سلامت ۳هزار دلار ارزآوری دارد
دبیر انجمن حرفه‌ای گردشگری سلامت از صفرشدن درآمد‌های صنعت گردشگری سلامت در ایران و مشهد خبر داد.

علی صمدی جوان- حسین نیکونام در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرا نیوز افزود: وضعیت گردشگری سلامت در ایران و به‌ویژه مشهد، پیش از شیوع کرونا، دستخوش مشکلات بسیار زیادی بود.


وی ادامه‌داد: آغاز مشکلات ما به مهرماه سال گذشته بازمی‌گردد که با شروع تحولات سیاسی در عراق میزان حضور شهروندان این کشور در ایران نصف شد. پس از آن، در آبان‌ماه هم به‌دلیل مشکلاتی که گرانی بنزین در کشور به‌وجود آورد با موج دوم ریزش‌ها در این صنعت روبه‌رو شدیم. همچنین شهادت سردار سلیمانی و اتفاقاتی که ایران و عراق را تحت‌تأثیر خود قرار داد سبب شد که تعداد متقاضیان حضور در ایران بیش‌ازپیش کم شود. جلوگیری از ورود اتباع افغانستانی به ایران نیز یکی دیگر از مشکلات ما در این صنعت بود. بااین‌تفاصیل، شیوع کرونا آخرین مرحله ریزش قطعی سفرِ مسافران نیازمند درمان به ایران و مشهد بود، مسئله‌ای که اکنون تمام جهان را تحت‌تأثیر خود قرار داده است.


نیکونام درباره شمار گردشگران سلامت در شش ماه دوم سال ۹۷ و مقایسه آن با مدت مشابه در سال گذشته گفت:  ۱۲۵هزار گردشگر سلامت در شش ماه دوم سال ۹۷، وارد ایران و مشهد شدند که از این تعداد ۲۳هزار نفر برای بستری و خدمات بیمارستانی، و ۱۰۲هزار نفر برای درمان‌های سرپایی و عمل‌های زیبایی پذیرش شده بودند. تعداد این متقاضیان طی شش ماه دوم سال گذشته صفر شد.


نیکونام درباره ضرر‌های مالی ناشی‌از تعطیلی صنعت توریسم‌درمانی گفت: سرانه هزینه هر بیمار متفاوت است؛ به‌عنوان‌مثال، مدت اقامت و هزینه‌های درمانی یک بیمار نازا یا یک بیمار سرطانی بسیار زیادتر از مدت اقامت و هزینه درمان‌ها و عمل‌های متقاضیان زیبایی است، اما می‌شود گفت که در مشهد، با احتساب هزینه‌های اقامتی، زیارتی و سیاحتی، هر بیمار حداقل ۳هزار دلار ارزآوری برای کشور داشت.


دبیر انجمن حرفه‌ای گردشگری سلامت راه‌حل برون‌رفت از این وضعیت را حمایت دولت بیان کرد و گفت: پس از پایان کرونا، برای بازگشت به وضعیت عادی در این صنعت، نیازمند حمایت‌های کنسولیِ دولت هستیم، زیرا فشار‌های شش ماه اخیر بر این صنعت مستقیما به روابط بین‌المللی ایران مربوط می‌شود و دولت به‌عنوان‌مثال می‌تواند با برداشتن موانعی که سر راه حضور بیماران و متقاضیان اهل افغانستان است به بازگشت آن‌ها کمک کند. عمده متقاضیان این صنعت در ایران شهروندان عراقی و افغانستانی هستند که ۹۰درصد جامعه آماری ما را تشکیل می‌دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->