وزیر دفاع: دشمنان حد و مرزی در جهان‌خواری و زورگویی ندارند پیروزی محافظه کاران آلمان در انتخابات سراسری | فردریش مرتس ۶۹ ساله صدر اعظم شد سرلشکر باقری: نگاه ما برای حل مشکلات باید به داخل کشور باشد مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت‌گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟
سرخط خبرها

رئیس‌جمهور: وام یک میلیون تومانی به‌صورت قرض‌الحسنه پرداخت می‌شود

  • کد خبر: ۲۳۸۳۷
  • ۲۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۴
رئیس‌جمهور: وام یک میلیون تومانی به‌صورت قرض‌الحسنه پرداخت می‌شود
رئیس‌جمهور گفت: قرار شد وام یک میلیون تومانی به صورت قرض‌الحسنه پرداخت شود و سود وام را دولت پرداخت کند.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی در جلسه ستاد اقتصادی دولت که صبح سه‌شنبه برگزار شد، اظهار کرد: قرار شد وام یک میلیون تومانی به صورت قرض‌الحسنه به مردم پرداخت شود و سود وام را دولت پرداخت کند.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین روحانی گفت: همانطور که مردم مستحضر هستند، یک بحث محدودیت‌هایی است که تحت عنوان فاصله اجتماعی و فاصله هوشمند باید انجام شود که به تدریج و منظم به اطلاع مردم می‌رسد که مجازند چه اقداماتی را انجام دهند، چه کسب و کار‌هایی می‌توانند فعالیت کنند یا نمی‌توانند فعال باشند. بخش‌های آموزشی همچنان نمی‌توانند فعالیت کنند، درباره بحث حمل و نقل توضیح داده می‌شود.


وی با بیان اینکه بحث دیگر نوعی کمک دولت به رسته‌ها و مشاغلی است که در این دو ماه به خاطر شیوع ویروس کرونا تحت فشار قرار گرفته و کسب و کارشان با مشکلاتی روبه‌رو شده است، اظهار داشت: بسته ۱۰۰ هزار میلیارد تومانی را در این رابطه مدنظر قرار دادیم که از این بسته ۲۵ هزار میلیارد مربوط به بخش درمان، دارو و تجهیزات پزشکی و بخشی هم مربوط به صندوق بیمه بیکاری می‌شود. این بخش، کمک بلاعوضی است که توسط دولت برای مسائل کرونا پرداخت می‌شود.


رییس‌جمهور ادامه داد: بخش دیگر بسته ۷۵ هزار میلیارد تومانی است که به صورت تسهیلات به عموم مردم و یارانه‌بگیران یا به ۱۰ رسته شغلی که در این ایام تحت فشار بیشتری قرار گرفتند، پرداخت می‌شود که حدود ۵۲ هزار میلیارد تومان است.


روحانی با بیان اینکه ۲۳ هزار میلیارد تومان دیگر هم قرار بود به یارانه‌بگیران با سود ۱۲ درصد بدهیم، تصریح کرد: در جلسه امروز مقرر شد تسهیلات یک میلیون تومانی به وام قرض‌الحسنه تبدیل شود و سودی که از مردم قرار بود گرفته شود، دولت برعهده بگیرد.


به گفته رییس‌جمهور، در جلسه ستاد اقتصادی دولت تصمیم گرفته شد این بخش و سود را دولت بدهد و به شکل وام سابق نباشد و به وام قرض‌الحسنه‌ای تبدیل شود و سود آن را دولت پرداخت کند. این وام روز‌های اولیه ماه اردیبهشت در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.


وی خاطرنشان کرد: همه تلاش ما این است که بتوانیم ۴ یا ۵ قبل از روز اول ماه رمضان این یک میلیون تومان در حساب همه یارانه بگیران ریخته شود و آن‌ها بتوانند باز آن استفاده کنند البته چهارچوبی داردکه به مردم اطلاع داده می‌شود آن‌هایی که مایل هستند از این وام قرض الحسنه استفاده کنند از طریق پیامک اعلام کنند.


روحانی گفت: پولی که به صورت وام اردیبهشت ماه پرداخت می‌شود، از تیر ماه به تدریج از یارانه آن‌ها کسر خواهد شد. یارانه اردیبهشت و خرداد آن‌ها پرداخت می‌شود و از تیر ماه به بعد ماهانه یک مقدار کسر می‌شود به خاطر آن یک میلیون وامی که به صورت قرض الحسنه پرداخت شده، رقمی حدود ۳۵ هزارتومان است که برداشت می‌شود.


رییس جمهوری ادامه داد: ما اعلام کردیم که به ۳ میلیون نفر که در شرایط مضیقه اقتصادی زندگی می‌کنند یک یارانه ویژه‌ای برای ۴ ماه بین ۲۰۰ هزار تا ۶۰۰ هزارتومان که در ماه اسفند و فروردین پرداخت کردیم و در ماه اردیبهشت و خرداد هم پرداخت می‌کنیم که علاوه بر این چهار پرداخت یک پرداخت ویژه در ماه رمضان به این ۳ میلیون نفر اضافه پرداخت می‌کنیم.


وی یادآور شد: ۴ میلیون خانواری بود که از قبل اعلام کرده بودیم که به آن‌ها یک وام یک تا ۲ میلیون تومانی به صورت قرض الحسنه یعنی همان چهاردرصد پرداخت می‌شود که برنامه ریزی کردیم که علاوه بر این یک میلیونی که به همه خانوار‌های یارانه بگیر داده می‌شود برای برخی از آن خانواده‌ها که مشخص می‌شود مقداری اضافه بر آن یعنی بین یک و نیم تا دو میلیون پرداخت می‌شود.

 

تسهیلات حمایتی کسب و کار‌ها تا اواخر خرداد پرداخت می‌شود

 

روحانی درباره حمایت از ۱۰ رسته شغلی که در کرونا آسیب بیشتری دیدند، گفت: با همکاری وزارت خانه‌های مربوطه تلاش دولت این است که همه اقدامات در اردیبهشت ماه ۹۹ انجام شود و در اواخر اردیبهشت اعلام شود و مردم برای دریافت تسهیلات به بانک‌های عامل مراجعه کنند و امیدواریم تا پایان خرداد این تسهیلات به کسب و کار‌هایی که مشمول این بسته حمایتی می‌شوند، پرداخت شود.


رییس جمهوری تاکید کرد: تسهیلاتی حمایتی از مشاغل فقط شامل کسب و کار‌هایی می‌شود که کارگران خود را تعدیل و اخراج نکرده باشند؛ اگر یک بنگاه کوچک و متوسط کارگری را اخراج کرده باشد شامل حال او نمی‌شود، اما مشاغلی که کارکنان خود را با سختی در این شرایط حفظ کرده اند و حقوق آن‌ها را پرداخت کرده اند [شاملشان می‌شود].


روحانی گفت: محاسبه و معیار این تسهیلات بر این اساس است که مقداری برای سرمایه در گردش و بخشی هم برای حفظ کارگران در مشاغل است و امیدواریم تا ۱۵ اردیبهشت مشخصات کسب و کار اعلام شود تا بر اساس مقررات در اواخر اردیبهشت پرداخت شود و تلاش می‌کنیم تمام تسهیلات مصوب تا آخر خرداد ماه ۹۹ به همه پرداخت شود تا برای کسب و کار‌هایی که در این مدت فعالیت کردند یک تنفس ایجاد شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->