عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد شهادت سرلشکر محمدسعید ایزدی (حاج رمضان) در حملات اسرائیل آیا پاکستان با موشک هسته‌ای به آمریکا حمله می‌کند؟ ابراز نگرانی روسیه درباره اظهارات نظامیان صهیونیست پس از آتش‌بس با ایران آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ با جبهه استکبار همچنان ادامه دارد | ضرورت فراگیر شدن مشارکت‌های مردمی سفیر ایران در ایتالیا: بازگشت ایران به گفت‌و‌گو‌ها منوط به توقف کامل اقدامات تجاوزکارانه است رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست کشف یک ریزپرنده در حال تصویربرداری غیرمجاز در آستانه اشرفیه سپاه پاسداران: آرامش، خردورزی و صلابت رهبر معظم انقلاب سرمایه بالنده ایران بوده است قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس ابلاغ شد فیلم کامل سومین پیام تصویری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت عزیز و بزرگ ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی نخست وزیر اسپانیا خواستار تعلیق فوری توافقنامه همکاری اتحادیه اروپا و اسرائیل شد مصوبه تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قانون شد (۵ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع فرانسه اعتراف کرد: در رهگیری پهپاد‌های ایران مشارکت داشتیم سومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب اسلامی: رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد | آمریکا دستاوردی از این جنگ نداشت (۵ تیر ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: ایران در جنگ اخیر اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد اسامی شهدای سپاه سیدالشهدا (ع) در پی حمله رژیم صهیونیستی اعلام شد بلومبرگ نوشت: هیچ‌کس در ناتو ادعای ترامپ درباره تاثیر حملات به ایران را باور نکرد ادعای سازمان امنیت ملی رژیم صهیونیستی: سوریه و لبنان به عادی سازی روابط با ما نزدیک شده‌اند یک نماینده مجلس: دولتمردان در میدان دیپلماسی نباید وعده‌های دروغین دشمن را باور داشته باشند جان کری: دانش هسته‌ای ایران بمباران نمی‌شود
سرخط خبرها

آملی‌مقدم: پزشکیان دچار مواضع افراطی نشده است | اگر اتفاق غیر منتظره‌ای پیش نیاید کشور در مداری آرام قرار می‌گیرد

  • کد خبر: ۲۳۹۷۳۷
  • ۳۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۲
آملی‌مقدم: پزشکیان دچار مواضع افراطی نشده است | اگر اتفاق غیر منتظره‌ای پیش نیاید کشور در مداری آرام قرار می‌گیرد
رئیس حزب اتحاد ملت ایران در خراسان رضوی گفت: امیدواریم شرایط غیرمنتظره‌ای پیش نیاید تا بتوانیم بعد از سال‌ها، کشور را در مداری آرام، علمی و منطقی ببینیم.

به گزارش شهرآرانیوز، ناصر آملی مقدم با اشاره به رویکرد سیاست خارجی دولت چهاردهم در آینده اظهار کرد: در سیاست خارجی ایران مولفه‌های زیادی نقش دارد و بدین گونه نیست که با تغییر وزیر امور خارجه بتوان تغییر زیادی در سیاست خارجی ایفا کرد. سیاست خارجی راهی ادامه‌دار است که رئیس‌جمهور‌ها می‌توانند تاثیراتی را طبق مواضع خودشان و عناصر تکنیکالی مانند وزیر امور خارجه را که معرفی می‌کنند ایجاد و سیاست خارجی را پیش ببرند.

راهبرد پزشکیان حفظ تعهدات با بلوک شرق است

وی ادامه داد: با توجه به صحبت‌ها و مواضع آقای پزشکیان بعد از پیروزی در انتخابات پیش‌بینی من این است که آقای پزشکیان راه رفته را به سمت تعهدات متقابل با بلوک شرق و کشور‌های منطقه حفظ و تلاش خواهد کرد و این یکی از راهبردهایش است. به صورت تدریجی و با اجرای مکانیزم‌هایی سیاست خارجی ایران را به سمت غرب به نحوی هدایت کند که تا حدی منافع ایران تامین شود و آهسته آهسته به سمت توازنی میان مناسبات ایران با شرق و غرب برود. به دلیل اینکه آقای پزشکیان چهره‌ای علمی بوده و کار روشمند انجام می‌دهد در حال سامان دادن به کارگروه‌های تخصصی هستند که آنها کابینه دولت را انتخاب می‌کنند.

انتظار می‌رود به تدریج دست خصولتی و خصومتی‌ها کوتاه شود

رئیس حزب اتحاد ملت ایران در خراسان رضوی درباره راهبرد‌های اقتصادی دولت آقای پزشکیان تصریح کرد: من معتقدم پزشکیان می‌تواند با توان و حمایت از سوی رهبری دست خصولتی و خصومتی‌ها را از اقتصاد کوتاه‌تر کند این به این معنا نیست که انتظار داشته باشیم به سرعت آنها خلع ید شوند، اما به صورت تدریجی این کار باید انجام شود. من فکر می‌کنم پزشکیان به اقتصاد آزاد و قشر متوسط جان بیشتری بدهد و چرخ‌های اقتصاد را راه بیاندازد. زمانی که دولت‌ها به سمت کم کردن قدرت‌های دولتی در اقتصاد می‌روند، معمولا به قشر آسیب‌پذیر در جامعه که متکی به یارانه‌های آشکار و پنهان هستند آسیب وارد می‌شود.

وی با اشاره به اقدامات تیم اقتصادی دولت چهاردهم درباره بهبود وضعیت فعلی جامعه خاطرنشان کرد: سوالی که وجود دارد این است که آقای پزشکیان چگونه می‌تواند دست نهاد‌های دولتی و حکومتی را از اقتصاد کوتاه کند به نحوی که قشر ضعیف جامعه آسیب نبیند و وضعیت‌اش مطلوب‌تر شود. پاسخ این است که پزشکیان ناگزیر است در حوزه اقتصاد از سیاست هیبریدی استفاده کند یعنی از یکسو تلاش کنند اقتصاد بخش متوسط تقویت شود و از طرفی دیگر دست اقتصاد‌های خصومتی که حتی مالیات هم به دولت پرداخت نمی‌کنند کوتاه شود. 
ارتباط پزشکیان با کانون قدرت موثر بوده است

 این فعال سیاسی اصلاح‌طلب درباره چالش‌های دولت چهاردهم و مجلس شورای اسلامی بیان کرد: آقای پزشکیان تجربه گران‌بهایی در پنج دوره نمایندگی مجلس شورای اسلامی دارد و سازوکار عملکرد و طیف‌بندی‌های مجلس را می‌شناسد. خوشبختانه تا کنون ارتباط پزشکیان با کانون قدرت درست و موثر بوده و دچار مواضع افراطی نشده است.

آملی‌مقدم تصریح کرد: پزشکیان با آقای قالیباف که رئیس مجلس شورای اسلامی است؛ ارتباط خوبی دارد. این در حالی است که در زمان انتخابات ما شاهد این بودیم که بسیاری از طرفداران آقای قالیباف در دور دوم از آقای پزشکیان حمایت کردند. به نظر می‌رسد که آقای پزشکیان در موقعیت خوب و مناسبی قرار دارد و امیدواریم شرایط غیرمنتظره‌ای پیش نیاید تا بتوانیم بعد از سال‌ها، کشور را در مداری آرام، علمی و منطقی ببینیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->