ترامپ خروج آمریکا از افغانستان را «بی‌کفایتی فاجعه‌بار» خواند توضیحات معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور درباره توزیع سهمیه استخدامی در استان‌ها ۵۰ کشته در آتش‌سوزی مرگبار در الکوت عراق واکنش ترکیه به حملات اسرائیل به سوریه | با قدرت‌های منطقه‌ای و جهانی در تماسیم سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا: انتظار داریم تهران آغازگر مذاکرات تازه باشد حماس نتانیاهو را مانع اصلی برقراری آتش‌بس در غزه دانست عضو کابینه رژیم صهیونیستی به‌دلیل اختلاف با نتانیاهو بر سر سوریه، استعفا کرد سوریه، موضوع جلسه امروز شورای امنیت سازمان ملل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ادای احترام معاون رئیس‌جمهور و استاندار خراسان رضوی به مقام شهدای گمنام سخنگوی دولت: براساس منافع ملی درباره مذاکرات تصمیم می‌گیریم آمریکا: بحران سوریه امشب پایان می‌یابد فاکتور خسارت ۲۰۰ میلیون دلاری موشک ایرانی روی میز نتانیاهو حماس: ماندن ارتش اسرائیل در هیچ نقطه از غزه را نمی‌پذیریم سخنگوی سازمان ملل: نامه‌ای درباره مکانیسم ماشه علیه ایران دریافت نکرده‌ایم واکنش عراقچی به حملات رژیم اسرائیل به سوریه | این اتفاق قابل پیش بینی بود وقتی پمپ بنزین، از پزشکیان هم کلاهبرداری می‌کند! ژنرال صهیونیست: حملات به سوریه افزایش می‌یابد بدرقه باشکوه پیکر شهید حسین‌نژاد توسط بچه‌محل‌هایش در بولوار لادن مشهد نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره حملات اسرائیل به سوریه یک میدان نفتی در شمال عراق هدف حمله پهپادی قرار گرفت (۲۵ تیر ۱۴۰۴) چرا نمایندگان به خداییان برای عضویت در شورای نگهبان رای ندادند؟ رئیس مجلس به ناطق نوری تسلیت گفت دیوان کیفری بین‌المللی با درخواست لغو بازداشت نتانیاهو مخالفت کرد علت حمله مستقیم رژیم صهیونیستی به صداوسیما چه بود؟ آیین بدرقه پیکر شهید سیدحسن حسینی‌نژاد در مشهد برگزار شد + ویدئو (۲۵ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان: مصوبه اخیر شورایعالی فضای مجازی برای حمایت از اقتصاد دیجیتال بود، نه محدودسازی بن گویر: باید الجولانی را ترور کرد
سرخط خبرها

پیروزی مادورو در انتخابات ریاست‌جمهوری ونزوئلا

  • کد خبر: ۲۴۱۷۷۹
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۴
پیروزی مادورو در انتخابات ریاست‌جمهوری ونزوئلا
بر اساس اعلام کمیسیون انتخابات ونزوئلا، نیکولاس مادورو پس از شمارش ۸۰ درصد آرا، در انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا پیروز شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بر اساس اعلام کمیسیون انتخابات ونزوئلا، مادورو پس از شمارش ۸۰ درصد آرا، در انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا پیروز شد و با کسب ۵۱.۲ درصد آرا برای سومین بار در انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا به پیروزی دست یافت.

نرخ مشارکت در انتخابات ۵۹ درصد اعلام شد. همچنین نیکولاس مادورو با کسب پنج میلیون و ۱۵۰ هزار و ۹۲ رای معادل ۵۱.۲ درصد رای گرفت و نفر دوم، ادموندو گونزالس چهار میلیون و ۴۴۵ هزار و ۹۷۸ رأی معادل ۴۴.۲ درصد آرا را به دست آورد.

مراسم تحلیف رئیس جدید قوه مجریه ونزوئلا در ۱۰ ژانویه ۲۰۲۵ برگزار می‌شود و دوره ریاست او شش سال خواهد بود.

پیش از این هم ستاد انتخاباتی نیکولاس مادورو، نامزد ریاست جمهوری ونزوئلا امروز (دوشنبه) پیروزی او را اعلام کرد و خواستار انتشار آمار رسمی شورای ملی انتخابات شد و از شهروندان برای مشارکت در رای‌گیری قدردانی به عمل آورد.

خورجه رودریگز، رئیس پارلمان ونزوئلا و مدیر کمپین ریاست جمهوری همچنین با اعلام پیروزی نیکولاس مادورو در یک کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد: «ما از شما تشکر می‌کنیم. ما نمی‌توانیم نتیجه را اعلام کنیم، اما می‌توانیم چهره خود را به شما نشان دهیم. این یک پیروزی برای همه بود. این یک پیروزی بود که به ما در ساختن آینده کمک می‌کند. البته باید منتظر اعلام نتایج رقابت از سوی شورای ملی انتخابات باشیم، چون به قوانین کشورمان و قانون اساسی جمهوری بولیواری ونزوئلا احترام می‌گذاریم.»

خورخه رودریگز گفت: «مردم حرفشان را زده‌اند و باید به صدای مردم احترام گذاشته شود و همه برای احترام به آن تلاش خواهیم کرد.» این ستاد از شورای ملی انتخابات ونزوئلا به دلیل «کار بی‌نقص» سیستم انتخاباتی که اجازه داد انتخابات در «آرامش مطلق» برگزار شود، تشکر کرد.

جمهوری بولیواری ونزوئلا همچنین دوشنبه در بیانیه‌ای مداخله گروهی از دولت‌ها و قدرت‌های خارجی در انتخابات ریاست جمهوری را محکوم کرد. دولت ونزوئلا اعلام کرد: «نسبت به عملیاتی برای مداخله در روند انتخابات، در حق تعیین سرنوشت ما و در حاکمیت میهن ما توسط گروهی از دولت‌ها و نیرو‌های خارجی هشدار می‌دهیم.»

پیش از این روز یکشنبه، آرژانتین، کاستاریکا، اکوادور، پاناما، پاراگوئه، پرو و ​​اروگوئه با صدور بیانیه‌ای خواستار شمارش شفاف آرا تحت نظارت ناظران شدند. به گفته دولت ونزوئلا، این بیانیه و همچنین سخنان تعدادی از سیاستمداران دست راستی از کشور‌های مختلف «با هدف تحریف آنچه به صورت مسالمت‌آمیز بیان شده است و حق انتخاب مردم است.»

به گزارش اسپوتنیک، مقامات ونزوئلا خاطرنشان کردند که مردم در انتخابات آزادانه و قانونی رای داده‌اند.

این در حالیست که در واکنشی زودهنگام، رئیس‌جمهور آرژانتین گفت، پیروزی مادورو در انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا را به رسمیت نمی‌شناسد. با این حال، ناظران انتخابات از آفریقای جنوبی، این رأی‌گیری انتخابات ریاست جمهوری را آزاد، عادلانه و شفاف دانستند.

«ماریا ماچادو» رهبر راست افراطی ونزوئلا که اجازه شرکت در انتخابات را پیدا نکرد هم گفت: «همه ما در مراکز رای‌گیری می‌مانیم تا زمانی که آرا شمارش کامل شود و سوابق به دست آید.»

«ادموندو گونزالس» نامزد راست افراطی و رقیب اصلی مادورو هم گفت: «نتایج انتخابات ریاست جمهوری را نمی‌توان انکار کرد و کشور تغییر مسالمت‌آمیز را انتخاب کرده است.»

مادورو ۶۱ ساله که از سال ۲۰۱۳ بر ونزوئلا حکومت می‌کند، متعهد است که «صلح و ثبات» را در این کشور حفظ کند. نظام حاکم چاویستا، یک جنبش سیاسی با الهام از سوسیالیست‌هاست که تقریبا سه دهه پیش با انتخاب «هوگو چاوز» آغاز شد و تحت رهبری و حمایت نیکولاس مادورو ادامه یافت.

بیش از ۶۳۵ ناظر بین‌المللی، از جمله تیم‌هایی از کارشناسان و همچنین ۶۵ متخصص از کمیسیون‌های انتخاباتی در سراسر جهان، بر انتخابات ونزوئلا نظارت کردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->