پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴) پرواز‌های بازگشت مستقیم حجاج از سرگرفته می‌شود مراقب تماس‌های ناشناس باشید!
سرخط خبرها

«معیشت» و «درمان» ۲ نیاز اصلی جامعه

  • کد خبر: ۲۳۹۹۲۰
  • ۳۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۸
«معیشت» و «درمان» ۲ نیاز اصلی جامعه
ما انتظار داریم وعده رئیس‌جمهور به جامعه بزرگ کارگران و بازنشستگان اجرایی شود؛ درمان، معیشت و سفره بازنشستگان، مطالبه‌های اساسی ماست.

در میان مطالبات گروه‌ها و قشر‌های مختلف جامعه، جامعه بازنشستگان توقع زیادی از رئیس‌جمهور ندارد؛ مطالبه ما دقیقا حرف و وعده رئیس‌جمهور به کارگران و بازنشستگان است. بازنشستگان کشور اکنون در دورانی از زندگی خود به سر می‌برند که بنا به دلایلی مثل تأمین هزینه ازدواج دختر و پسر یا درگیری با بیماری‌های مختلف و نیز مشکلات جسمانی، با محدودیت‌های مالی فراوانی رو‌به‌رو هستند و نیاز شدیدی به تأمین حداقل‌های مادی در زندگی دارند؛ با‌این‌حال تاکنون اقدام منسجم و مؤثری که بتواند آنها را از این مشکلات رها کند، برای آنها عملیاتی نشده است.

ما انتظار داریم وعده رئیس‌جمهور به جامعه بزرگ کارگران و بازنشستگان اجرایی شود؛ درمان، معیشت و سفره بازنشستگان، مطالبه‌های اساسی ماست. وزیر کار باید اشراف کامل به جامعه کارگری، کارفرمایی و بازنشستگی داشته باشد، اینکه فقط بگوییم کارگران را دریابید، شعار است؛ باید کارفرما و بازنشستگان هم در کنار کارگران دیده شوند. وزیر پیشنهادی باید جامعیت و اشراف کامل بر حوزه تحت مسئولیت خودش داشته باشد. 

یک وزیر باید شناخت کاملی از اقتصاد کشور داشته و بر چالش‌ها و مشکلات اشراف کامل داشته باشد. اگر شناخت وجود نداشته باشد، مشکلات عدیده‌ای ایجاد می‌شود، صرفا داشتن مدرک دانشگاهی برای این وزارت، کافی نیست؛ وزیر کار باید تجربه و تخصص را در کنار هم داشته باشد.

 وزیر کار باید از نزدیک با جامعه کارگری آشنا باشد و دغدغه‌های آنها را بشناسد و در‌راستای رفع مشکلات این طبقه زحمتکش تلاش کند. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی باید با جامعه بزرگ کارگران، تعاونگران، کارفرمایان و همه تشکل‌های عمومی ارتباط و تعاملی سازنده برقرار کند و درد کارگری را چشیده باشد. اشراف بر حوزه کار و کارگری، دارا‌بودن تخصص‌ها، دانش اجتماعی کافی و سوابق اجرایی طولانی، از شروط لازم برای تصدی این پست مهم اجرایی در کشور است.

وزیر کار برای حفظ منافع کارگران باید از تعامل خوبی با دیگربخش‌های مرتبط برخوردار باشد. وی همچنین باید مورد اعتماد تأثیر‌گذاران کلان کشور باشد؛ زیرا مقوله کار و اشتغال، یکی از اولویت‌های اصلی کشور است. وزارت کار، وزیری کلان‌نگر و ملی می‌خواهد که بدنه کارگری را درک کرده باشد. وزیرکار نباید حزبی باشد؛ باید مستقل کار کند تا بر امور همه گروه‌ها و جناح‌ها اشراف داشته باشد. معیشت و درمان جامعه کارگری و بازنشستگی را دریابید و این تنها با سپردن مسئولیت وزارت کار به فرد توانمند، میسر خواهد شد. 

همسان‌سازی حقوق و ارائه خدمات بیمه‌ای، رفاهی و معیشتی، تأمین امنیت شغلی برای تک‌تک کارگران این کشور، ایجاد امنیت مزدی و حق برخورداری از مزد عادلانه و شرافتمندانه و نیز امنیت تشکل‌یابی مهم‌ترین مطالبات جامعه بازنشستگان به شمار می‌رود. استقلال سازمان تأمین اجتماعی یکی از مهم‌ترین خواسته‌های بازنشستگان است. با توجه به اینکه حوزه رفاه و بازنشستگی حوزه‌ای کاملا تخصصی و فرادستگاهی است، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به سبب مسئولیت‌های گوناگون فاقد ساختار مناسب برای اداره این صندوق مهم است. در نتیجه این اولین اقدامی است که می‌توان برای حمایت از صندوق بازنشستگان تأمین اجتماعی انجام داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->