عبدالرضا اکبری «شاپرک خانوم» را به صحنه می‌آورد برنامه «ماجرای جنگ» با میهمانان کشوری و لشکری به آنتن بازمی‌گردد ویدئو | شروین حاجی‌پور صدای نماهنگ تازه فیلم «زن و بچه» شد اختتامیه جشنواره ملی موسیقی جوان | معرفی برگزیدگان بخش‌های مختلف فیلم جدید مارتین اسکورسیزی با حضور دی‌کاپریو و لارنس کلید می‌خورد ۱۲ روز با سینمای دفاع مقدس | جدول پخش فیلم‌ها اعلام شد زمان پخش ثابت مسابقه «۱۰۰» اعلام شد «اسکار از دیروز تا امروز» موضوع پرونده ویژه این هفته «هفت» رائد فریدزاده از تأسیس صندوق توسعه سینما در استان‌ها خبر داد وزیر ارشاد: شعر شهریار مرز زبان کلاسیک و زبان گفتاری را درنوردیده است ارسال ۵۰۰ اثر به جشنواره ادبی داستان‌کوتاه «هشت» در مشهد علیرضا خمسه به «استخر» سروش صحت پیوست برگزاری نخستین نشست فعالان سینمای خراسان رضوی در مشهد تمام مهربانی‌های یار مهربان تصویرگر آواز‌های آبی شهر | یادی از استاد علی‌اکبر زرین‌مهر نقاش فقید مشهدی هم‌زمان با سالروز درگذشتش ماجرای تخلص استاد شهریار در مسابقه تلویزیونی «دونقطه» + فیلم گنجینه ای از هنر ناب ایرانی در حرم رضوی | گذری به موزه تخصصی فرش آستان قدس رضوی روایتی طنزآمیز از روابط انسانی | گزارشی از اکران مردمی فیلم «ناجورها» در مشهد پرتره «سیدحسن حسینی»، شاعر برجسته، روی آنتن تلویزیون + زمان پخش زوربا، یک مرد رها | معرفی کتاب «زوربای یونانی» به بهانه انتشار کتاب صوتی‌اش
سرخط خبرها

اکران مجدد «آمِلی پولن» برای گردشگران المپیک

  • کد خبر: ۲۴۰۶۸۷
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۹
اکران مجدد «آمِلی پولن» برای گردشگران المپیک
فیلم کلاسیک «آملی پولن» محصول سال ۲۰۲۱، همزمان با رقابت‌های المپیک پاریس برای گردشگران در فرانسه اکران می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فیلم کلاسیک و رومانتیک «سرنوشت شگفت‌انگیز آملی پولن» محصول سال ۲۰۰۱ به کارگردانی ژان پیر ژونه، مسلماً بیش از هر فیلمی دیگری در تبلیغ گردشگری پاریس نقش داشته است، داستان عجیب یک دختر نیکوکار خجالتی پاریسی با بازی آدری توتو در نقش اصلی که مصمم به شاد کردن شهروندان فرانسوی بود.

این فیلم با بازی متیو کاسوویتز، جمل دبوز، ایزابل نانتی و دومینیک پینون با دریافت ۱۳ نامزدی و چهار جایزه از جمله بهترین فیلم و بهترین کارگردانی در جوایز سزار فرانسه، و پنج نامزدی اسکار از جمله برای بهترین فیلم بین المللی عملکرد موفقی داشت و در گیشه نیز حدود ۹ میلیون بلیط در فرانسه و بیش از ۳۰ میلیون در سراسر جهان فروخت و به با بودجه ۱۰ میلیون دلاری به فروش جهانی چشمگیر ۱۷۵ میلیون دلاری دست یافت.

موسیقی فیلم؛ «سرگذشت شگفت‌انگیز آملی پولن»

اکنون، گردشگرانی که برای بازی‌های المپیک تابستانی ۲۰۲۴ به این پاریس می‌روند، فرصتی برای بازدید مجدد از آملی در پاریس خواهند داشت. کمپانی «UGC» این فیلم را در سینما‌های فرانسه در نسخه اصلی آن با زیرنویس انگلیسی دوباره اکران می‌کند، به این امید که بتواند تعدادی از میلیون‌ها بازدیدکننده بین‌المللی را که برای بازی‌های المپیک به فرانسه می‌روند را جذب کند. اکران مجدد فیلم «آملی» از چهارشنبه ۲۴ جولای در سینما‌های فرانسه آغازمی شود.

طبق آمار دفتر گردشگری پاریس، انتظار می‌رود بیش از ۱۵ میلیون نفر برای بازی‌های المپیک پاریس که از ۲۶ جولای تا ۱۱ اوت (۵ تا ۲۱ مرداد) و همچنین بازی‌های پارالمپیک که از ۲۸ اوت تا ۸ سپتامبر (۷ تا ۱۷ شهریور) برگزار می‌شود، به این شهر سفر کنند. این افراد شامل حدود ۲ میلیون بازدید کننده بین المللی است که بسیاری از آنها از آمریکا و بریتانیا خواهند بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->