۵۶۰۰ قربانی در سکوت؛ روایت تلخ جوانانی که در دام الکل گم شدند هشدار گرایش متخصصین زنان به انجام اعمال زیبایی | تعرفه‌ها هیچ تناسبی با مسئولیت خطیر این پزشکان ندارد اعترافات هولناک عامل جنایت برج مجلل دربند| قتل مرد افغان به‌خاطر فحاشی توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط آلودگی هوا: مواد غذایی فله‌ای نخرید و آب زیاد بنوشید فاز نخست آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز کلید خورد معمای مرگ مشکوک دختر دانشجو در واژگونی خودرو شگرد مرموز باند سارقان زن برای دستبرد به فروشگاه‌های پوشاک در مشهد انهدام باند سرقت جغدهای پارکینگی توسط پلیس مشهد میهمان من باش در آستانه عید غدیر، ۶۲۱ نفر از زندانیان استان خراسان رضوی آزاد شدند نگاهی به آمار روز‌های نفس‌گیر مشهد در سال ۱۴۰۳ | شاخص آلودگی هوا رکورد یک دهه را شکست مراقبت بهداشتی مرزی از حاجیان در مشهد آغاز شد مراحل تعویض پلاک بدون معطلی در مشهد | تعویض پلاک در ۴۵ دقیقه طلایی! رئیس اداره جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: در سطح استان یک میلیون و ۲۶۰ هزار کانون بحرانی فرسایش بادی وجود دارد اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های کشور برای تعطیلات عید غدیر ۱۴۰۴ غذای سالم تاثیر مستقیم بر سلامت انسان دارد مراقب سکته قلبی خاموش باشید واگذاری هزار و ۷۳۵ هکتار از اراضی ملی در خراسان رضوی برای ساخت نیروگاه خورشیدی و ۲۱۷ هکتار برای نیروگاه بادی فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: تاکنون ۵۰ هکتار منطقه درگیر آتش شده است هر هکتار آبخیزداری سالانه ۵۳۰ مترمکعب در هکتار استحصال آب دارد حرکت سریع خراسان رضوی به سمت بیابانی شدن| وجود ۳۰ کانون بیابانی بحرانی در ۲۲ شهرستان معرفی چند نمونه از ارزان ترین هتل های مشهد نزدیک حرم ۳ فوتی و ۲ محبوس بر اثر حریق کشتی در بوشهر + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) گلایه برخی شهروندان مشهدی از انتظار طولانی پشت خط «صدای مشاور» سد‌های مشهد در  آستانه تابستان، تشنه‌تر از  همیشه پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران تا فردا صبح پرونده ترک فعل وزارت میراث فرهنگی روی میز دادسرای دیوان محاسبات کشور انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تمدید شد چگونه خطر چاقی دوران کودکی را پیش‌بینی کنیم؟
سرخط خبرها

۱۲ نکته برای مدیریت پسماند‌ها در روز‌های کرونایی

  • کد خبر: ۲۴۰۷۳
  • ۲۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۶
۱۲ نکته برای مدیریت پسماند‌ها در روز‌های کرونایی
هر چند که زمین این روز‌های بهاری به دلیل خانه‌نشینی و قرنطینه افراد نفسی تازه می‌کند، اما شیوع بیماری، تولید پسماند‌های عفونی و پلاستیکی را افزایش داده است. با رعایت برخی نکات مهم، اما بسیار ساده می‌توان تولید این‌گونه پسماند‌ها را مدیریت کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، به دلیل شیوع بیماری کووید ۱۹ در نقاط مختلف جهان از جمله کشور ما تولید زباله‌های پلاستیکی، بیمارستانی و عفونی افزایش پیدا کرده است. بر اساس آخرین آمار سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران، تولید پسماندهای عفونی در تهران ۲۰۰ تن بیشتر شده است. این پسماندهای نه تنها عفونی هستند و می‌توانند آلودگی آب و خاک و صدمه به سایر انسان‌ها یا موجودات زنده را در پی داشته باشند بلکه ماهیت پلاستیکی آن‌ها سبب می‌شود که تا سال‌های سال بدون آنکه تجزیه شوند در محیط باقی بمانند. در ادامه به ۱۲ نکته برای مدیریت پسماند طی این روزها اشاره شده است. این نکات برگرفته از صفحه اینستاگرامی «کمپین پس از این» است.

*لوازم حفاظت شخصی خود مانند ماسک، دستکش و دستمال‌های مرطوب را به هیچ عنوان در معابر و خیابان‌ها رها نکنیم و پیش از دور انداختن، آن‌ها را در کیسه‌های زباله مجزا قرار دهیم و درِ کیسه را به صورت محکم گره بزنیم.

*اینگونه پسماندها را فقط در مخازن زباله موجود در سطح شهر قرار دهیم.

*با توجه به دفع مستقیم پسماندها در این ایام در کاهش تولید پسماند همکاری و پسماندهای تر را در خانه آبگیری و خشک و پسماندهای خشک را فشرده و کم حجم کنیم.

*مراقب باشیم که کیسه‌های حاوی پسماند سوراخ نباشد تا شیرابه آن روی زمین ریخته نشود.

*با توجه به اینکه ویروس کرونا قابلیت انتقال دارد به هیچ عنوان آدامس، ته سیگار و آب دهان خود را روی زمین نیندازیم.

*با مصرف کامل مواد شوینده، ضدعفونی کننده‌ها و الکل‌های موجود در بسته‌بندی‌ها از سمی نبودن پسماندهای تولید شده مطمئن شویم و احتمال آتش‌سوزی آن‌ها را کم کنیم.

*در روزهای شیوع بیماری کرونا استفاده از کیسه‌های پارچه‌ای برای خرید می‌تواند به ما در حفظ سلامتی کمک کند همچنین این کیسه‌ها را می‌توان به‌راحتی پس از خرید با آب و مواد شوینده شست.

* از جمله دیگر راهکارها برای کاهش تولید پسماند و مصرف پلاستیک استفاده از دستکش‌های نخی به جای دستکش‌های پلاستیکی است. دستکش‌های نخی را می‌توانیم به محض ورود به خانه با شوینده‌های مناسب بشوییم.

*برای ضدعفونی کردن سطوح و وسایل خود به جای دستمال کاغذی از دستمال‌های پارچه‌ای قابل شست و شو استفاده کنید.

*اگر در این روزها باید به سرکار بروید برای حفظ سلامتی خودتان و زمین از بطری شخصی خود برای آب خوردن در محیط کار استفاده کنید.

*مخازن و سطل‌های پسماند درون منازل را با آب گرم و مواد شوینده ضدعفونی کنید.

*برای جلوگیری از انتشار بیماری از تحویل پسماندهای خشک خود به عوامل غیر مجاز خودداری کنید.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->