توافق استقلال با دو ستاره جوان پرسپولیس به دنبال تمدید با ستاره جوان نتیجه بازی ایران و کره شمالی در مقدماتی جام جهانی(۲۰ خرداد ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| مشت امیر به سمت مخالفان ویدیو| خلاصه بازی ایران و کره شمالی در مقدماتی جام جهانی(۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو| سخنرانی گواردیولا در حمایت از مردم غزه در دانشگاه منچستر انگلیس اعتراض استقلال به برگزاری دیدار سوپر جام پیش از آغاز لیگ برتر پرسپولیس: به بیفوما پول دادیم هشدار جباری به مدیران استقلال درباره شروع تمرینات پخش زنده بازی ایران و کره شمالی در مقدماتی جام جهانی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تعلیق سرپرست، سرمربی و مسئول حراست تیم ملی دوومیدانی برگزاری مسابقات جایزه بزرگ هزار امتیازی آقایان با حضور ۱۱۰ تنیسور برتر ایران در مشهد + فیلم پیشنهاد ۱۳۰ میلیاردی آقاسی به استقلال تعویق شروع لیگ برتر فوتسال باشگاه استقلال: ورشکسته نیستیم مجیدی در امارات ماندنی شد کمالوند از جنوب به شمال رفت تاریخ و محل بازی پلی آف سپاهان و الدحیل اعلام شد لیست مازاد استقلال مشخص شد قرارداد بیفوما ثبت نشد! وحید امیری دفاع چپ می‌شود تأیید حضور نمایندگان ایران در مسابقات آسیایی با چراغ سبز AFC
سرخط خبرها

قهرمانی فیروزجا در مسابقات ۵۰ هزار دلاری

  • کد خبر: ۲۴۰۷۶
  • ۲۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۸
قهرمانی فیروزجا در مسابقات ۵۰ هزار دلاری
علیرضا فیروزجا موفق شد با پیروزی در فینال مسابقات اینترنتی بنتربلیتس آن هم مقابل مرد شماره یک شطرنج جهان قهرمان این مسابقات شده و ۱۴ هزار دلار را برنده شود.

به گزارش شهرآرا نیوز، فینال ۱۴هزاردلاری فیروزجا و کارلسن برگزار شد که در طی آن  علیرضا فیروزجا توانست با نتیجه ۸.۵ بر ۷.۵ به پیروزی برسد. این بازی که به صورت آنلاین از سایت میزبان این رقابت ها پخش می شد حدود ۳۰ هزار تماشاچی داشت.

رقابت فیروزجا و کالرسن بسیار نزدیک دنبال شد. فیروزجا در بازی نخست موفق شد کارلسن را شکست دهد، بازی دوم به تساوی رسید. این مسابقه بسیار جذاب بسیار نزدیک به هم دنبال شد به طوری که دو بازیکن بعد از رقابت شانه به شانه در امتیاز ۷.۵ هم امتیاز شدند اما این فیروزجا بود که موفق شد به امتیاز ۸.۵ برسد و قهرمان این مسابقات شود.
مگنوس کارلسن ۲۹ساله نفر اول رده بندی شطرنج جهان با ریتینگ ۲۸۶۲ در حالی شکست را پذیرا شد که  علیرضا فیروز جا نفر ۲۱جهانی و نفر اول رده بندی جوانان جهان با ۱۶سال سن و ریتینگ ۲۷۲۶ بود.


همچنین دیدار قبلی  این دو شطرنج باز در رقابت های قهرمانی سریع و برق آسای جهان در سال 2020 بود. در آن مسابقه شاه فیروزجا افتاد و زمان برای این شطرنج باز از دست رفت. در حالی که فیروزجا در وضعیت برنده بود به دلیل از دست رفتن زمان برای علیرضا داوران کارلسن را برنده اعلام کردند. همچنین آن بازی حاشیه های زیادی را همراه داشت.

رقابت‌های بنتربلیتس یک مسابقه حذفی با ۱۲۸ بازیکن در سایت chess۲۴ است که در آن از همه بازیکنان خواسته می‌شود تا هنگام بازی از تمام قدرت تفکر خود استفاده کنند.

مجموع جوایز این مسابقات ۵۰ هزار دلار است که نفر اول این دیدار ۱۴ هزار دلار را برنده شد. هر مسابقه از ۱۶ بازی سه‌دقیقه‌ای برق‌آسا تشکیل می‌شود و برنده اولین شطرنج بازی است که به ۸.۵ امتیاز برسد.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->