به گزارش شهرآرانیوز، دکتر کوروش نیکبخت، خاطر نشان کرد: تکثیر سلولی در تمام مراحل زندگی وجود دارد، اما برخی از سلولها به دلیل اشعه ماوراء بنفش و سمومی که وارد بدن میشود دچار تزاید غیر طبیعی میشوند که این سلولها نیاز به بررسی دارند.
وی ادامه داد: با افزایش سن سیستم بدن کارآمدی خود را به مرور از دست میدهد و بافتهای سرطانی در بدن تشکیل میشود.
دکتر نیکبخت با بیان اینکه هر گونه تغییر الگوی سردرد در افراد نیاز به بررسی دارد، تصریح کرد: سردردهای ناگهانی بدون وجود سابقه و یا تغییر شکل و الگوی درد نیاز به برررسیهای بیشتر دارد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه ما در معرض آلوده شدن با سموم مختلفی هستیم که این موضوع میتواند یکی از علل ابتلا به بدخیمی باشد، گفت: احساس سنگینی در سر میتواند علت تغییرات هورمونی داشته باشد که باید با پزشک متخصص، مشورتهای لازم انجام شود.
وی با بیان اینکه در تومورهای نوع خوش خیم تهاجم به بافت اطراف ندارد و موجب نفوذ به عناصر حیاتی عروق نمیشود، علاوه بر این با خارج کردن ریشه پاسخ درمانی مناسب دریافت میشود، اظهار کرد: در تقسیم بندی نوع تومورها نیز تومورهای بافت اولیه نسبت به تومورهای ثانویه از شرایط درمانی مطلوب تری برخوردارند.
وی با بیان اینکه تومورها صرف نظر از نوع تومور در مغز و ستون مهرهها فضای محدودی برای رشد دارند، گفت: برخی عفونتهای داخل مغز مانند آبسه میکروبی، کیستهای عفونی و ام اس میتواند خود را به شکل تومور مغزی نشان دهد.
متخصص مغز واعصاب و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه سردرد شبانه که فرد از شدت سردرد از خواب بیدار میشود نیاز به بررسی دارد، اظهار کرد: بسیاری سردردها ناشی از تغییرات فرم فشار خون و دیابت است و پس از بررسی توسط پزشک عمومی مشکل مرتفع میشود.
وی با بیان اینکه برای درمان تودههای مغزی روشهای درمانی براساس سن افراد و میزان تحمل آنها برگزیده میشود، گفت: خوشبختانه اکثر تومورهای مغزی خوش خیم و درمان پذیر هستند ولی امکان رشد مجدد تومور خوش خیم و بدخیم وجود دارد.
دکتر نیکبخت با اشاره به اینکه روشهای درمانی تومور مغزی شامل جراحی، شیمی درمانی و رادیو تراپی است، گفت: بسته به موقعیت مکانی تومورهای مغزی و میزان دسترسی برای خارج کردن ریشه، جراحی موفق برای بیماران انجام میشود.