امضای اولین تفاهم‌نامه طرح ویژه خودکفایی با سازمان زمین و مسکن شهرداری مشهد هوای مشهد ناسالم برای گروه‌های حساس (۱۸ مهر ۱۴۰۴) آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سامانه الکترونیکی کمیسیون ماده۷۷ شهرداری مشهد راه‌اندازی می‌شود

  • کد خبر: ۲۴۰۸۴
  • ۲۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۳
سامانه الکترونیکی کمیسیون ماده۷۷ شهرداری مشهد راه‌اندازی می‌شود
مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد از راه‌اندازی سامانه الکترونیکی کمیسیون ماده۷۷ شهرداری مشهد خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، محمد جواد رجاییان با اعلام این خبر گفت: تنوع عوارض و قوانین گوناگونی که در این رابطه به تصویب رسیده است بعضاً منجر به اختلاف بین مؤدی (پرداخت‌کننده عوارض) و شهرداری می‌شود و اگر شهروندی در این خصوص اعتراضی داشته باشد به اعتراض او در کمیسیون ماده ۷۷ قانون شهرداری‌ها رسیدگی می‌شود.
 
وی ادامه داد:اداره کل درآمد‌های عمومی شهرداری مشهد تقاضای سیستمی کردن کلیه فرایند‌های مربوط به کمیسیون ماده۷۷ را داشت که بعد از برگزاری جلسات مشترک، در فاز اول، فرآیند‌های مربوط به بدهی‌های نوسازی و صنفی شهروندان مکانیزه و از نیمه بهمن ۹۸ در کلیه مناطق راه اندازی شده است.
 
وی افزود: پس از راه‌اندازی سامانه الکترونیکی کمیسیون ماده ۷۷، کلیه شکایات مربوط به شهرداری از مودیان، بابت بدهی‌های معوقه در سامانه ثبت و تا هنگام صدور و ابلاغ رأی به‌صورت کاملاً مکانیزه و سیستمی پیگیری خواهد شد.

منبع: کانال شهرنگار
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->