حداقل ۳۶ کشته و بیش از ۵۰ زخمی بر اثر ازدحام جمعیت در تجمع انتخاباتی در هند بن‌فرحان: دیپلماسی، تنها راه حل بحران برنامه هسته‌ای ایران است حجت‌الاسلام زرندی: دستگاه قضایی در کنار صنعت، معدن و تجارت است دست رد رئیس جمهوری آرژانتین به سینه نتانیاهو معاون امور معادن و فرآوری وزارت صمت خبر داد: رشد ۱۲ درصدی صادرات کشور طی یک سال اخیر ترکیه: فلسطینی‌ها باید خودشان غزه را اداره کنند واکنش دفتر رهبر انقلاب به سخنرانی نتانیاهو برای صندلی‌های خالی واکنش شورای عالی امنیت ملی به شایعه تعیین جانشین مقامات انتقاد استاندار خراسان رضوی از تعلل در واگذاری اختیارات معادن مهلت یک‌ماهه رئیس کمیسیون اصل ۹۰ به شبکه بانکی برای رعایت نسبت مصارف به منابع در خراسان رضوی سرلشکر صفوی: نقاط ضعف پدافند هوایی در جنگ ۱۲ روزه در حال بازسازی است رسانه عبری: بخشی از طرح ترامپ پیشبرد توافقنامه‌های ابراهیم است استقرار تیپ نظامی ناتو در مرز با روسیه وزیر خارجه مصر: جامعه جهانی در برابر نقض قانون بین الملل تماشاچی است وزیر خارجه آلمان: آنچه در غزه اتفاق می‌افتد یک کابوس انسانی است عراقچی: تروئیکا و آمریکا به دنبال وادار کردن ایران به امتیازدهی بودند تظاهرات گسترده آلمانی‌ها در مخالفت با حمایت برلین از اسرائیل رویترز: حماس هنوز طرح آتش بس ترامپ را دریافت نکرده است سخنگوی سپاه: تجزیه ایران هدف اصلی دشمن در دو جنگ تحمیلی بود رهبر انصارالله: سیدحسن نصرالله وحشت و کابوس واقعی برای صهیونیست‌ها بود لاوروف: تلاش برای اعمال مجدد تحریم‌ها علیه ایران غیرقانونی است عراقچی با دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس دیدار کرد پزشکیان: آمریکا ایران ضعیف و ذلیل می‌خواهد پزشکیان از نیویورک بازگشت (۵ مهر ۱۴۰۴) انفجار بمب در حومه دمشق (۵ مهر ۱۴۰۴) روحانی: سعید جلیلی با من مناظره کند + فیلم دیدار عراقچی با رئیس مجمع عمومی سازمان ملل (۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تصاویر جدید پهباد هدهد حزب‌الله از تاسیسات رژیم صهیونیستی + فیلم

  • کد خبر: ۲۴۰۹۳۴
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۱
تصاویر جدید پهباد هدهد حزب‌الله از تاسیسات رژیم صهیونیستی + فیلم
حزب‌الله لبنان تصاویر جدیدی از تصویربرداریِ پهپاد هدهد از تأسیسات حیاتی صهیونیست‌ها که دیروز انجام شده را منتشر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، گروه رسانه‌ای «الاعلام الحربی» لبنان، امروز چهارشنبه، سومین ویدئو از تصویربرداری پهپاد هدهد بر فراز آسمان اراضی اشغالی فلسطین را منتشر و اعلام کرد که این مختصات روز گذشته از آسمان اراضی اشغالی تصویربرداری شده است.

بر اساس این گزارش، در این ویدئو پایگاه هوایی اسرائیلی رامات دیوید واقع در ۵۰ کیلومتری مرز لبنان که تنها پایگاه هوایی اشغالگران در شمال فلسطین اشغالی است، تحت رصد دقیق هدهد قرار می‌گیرد. امری که با واکنش شدید رسانه‌های اسرائیلی همراه شد و بار دیگر این سوال را طرح کردند که چگونه این پهپاد شناسایی نشده و بهانه مقامات اسرائیلی و نهاد‌های امنیتی برای این «رسوایی» چیست؟

بر اساس این گزارش پهپاد هدهد، روز گذشته بدون آنکه از سوی ارتش اشغالگر شناسایی یا رهگیری شود، بیش از ۴۰ دقیقه بر فراز یکی از مهم‌ترین پایگاه‌های هوایی اسرائیل پرواز کرد و اطلاعات جمع‌آوری کرد.

شبکه المیادین لبنان به نقل از یک منبع آگاه در حزب الله گزارش داد که همزمانی تصویربرداری هدهد از این پایگاه هوایی با سفر نتانیاهو به واشنگتن، پیام روشنی داشت. پس از تجاوز رژیم صهیونیستی به بندر الحدید یمن، پیام امروز، تاکید بر وحدت جبهه‌های حمایت از مردم فلسطین است.

وی تاکید کرد که شاید این نخستین‌بار در تاریخ رژیم صهیونیستی باشد که به حریم هوایی یک پایگاه هوایی اسرائیلی نفوذ شده باشد. 

با وجود آماده‌باش کامل در اراضی اشغالی از بیم پاسخ نیرو‌های مسلح یمن به تجاوز صهیونیست‌ها به بندر الحدیده، پهپاد هدهد پس از انجام ماموریت، در سلامت کامل به آشیانه بازگشت. مقاومت لبنان بار دیگر توانست کلیه پدافند‌های هوایی، دستگاه‌های رصد و شناسایی را گمراه و سردرگم کند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->