در حال ساخت واکسن سالک هستیم شیوع کمبود ویتامین در مبتلایان به دیابت نوع ۲ اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد، به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) سنگ‌نگاره کمرمقبولا در طرقبه‌شاندیز، در معرض تخریب انسانی آرمان امیدی برای ادامه درمان به تهران منتقل شد تولید کفش ضدیخ با الهام از کف پای مارمولک رانندگانی که فاصله طولی را رعایت نکنند، جریمه می‌شوند ایران، قطب گردشگری سلامت در منطقه راهکارهای ساده برای حفظ سرمایه‌های شهری | بی تفاوت‌نبودن، مسئله این است! انجام ۷۳ مورد عمل کاشت حلزون شنوایی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد وضعیت نگران‌کننده نرخ بازماندگی از تحصیل دانش‌آموزان | ترک تحصیل حدود یک میلیون دانش‌آموز آغاز اصلاح مدل بازرسی مشاغل خاص برای عدم قطع بیمه پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش تدریجی دما از فردا تا روز‌های پایانی هفته چرا از کودکی هیچ خاطره‌ای به یاد نمی‌آوریم؟ تأکید وزیر آموزش و پرورش بر تجهیز مدارس به فناوری‌های نوین دستیابی ایران به فناوری کشت سلولی گیاهی برای تولید ترکیبات ضد سرطان آغاز عرضه بدون محدودیت شیرخشک در داروخانه‌های سراسر کشور (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) دستاورد‌های کمیته امداد در ۴۶ سال خدمت باقی‌مانده پاداش پایان خدمت بازنشستگان فرهنگی در روزهای پیش‌ رو واریز می‌شود سرگذشت پسری معتاد که به‌همراه برادرانش، تمام شهرت و اعتبار پدر را نابود کرد دستگیری چند سارق و مال‌خر توسط پلیس مشهد | زندگی لاکچری زالو‌های شهری خودروی شوتی با ۴۴ میلیون تومان خلافی، در بوشهر توقیف شد ایران، برترین کشور منطقه در اهدای داوطلبانه خون ۱۸ مرگ ناشی از هاری از ابتدای سال تاکنون (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) | آمار قابل تأمل حیوان گزیدگی در ایران کاهش دردهای عضلانی با «زردچوبه» پدیده‌ای جدید بنام «بازنشستگان جوان» در مشاغل سخت و زیان‌آور | ۱۵ سال اختلاف بین بازنشسته عادی و بازنشسته پیش از موعد مهم‌ترین علامت ابتلا به آلزایمر چیست؟ خطرات پنهان هوای آلوده برای مادران باردار و نوزادان بدون مشورت پزشک حجامت انجام ندهید مبلغ عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی، کشوری و لشکری اعلام شد (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) + جزئیات
سرخط خبرها

نتایج کرونا در دوره پساکرونا چیست؟

  • کد خبر: ۲۴۰۹۷
  • ۲۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۰
نتایج کرونا در دوره پساکرونا چیست؟
مهدی‌ عسکری‌پور، روانشناس و استاد دانشگاه معتقد است، بحران کرونا می‌گذرد اما آثار و نتایج مثبت و منفی آن همچون آسیب‌های روحی و ارتقا سطح عمومی بهداشت در جوامع تداوم می‌یابد.
به گزارش شهرآرانیوز، عسکری‌پور در خصوص این پرسش که "جهان پساکرونا چگونه خواهد بود" اظهارکرد: اثرات یک بحران در هر جامعه بی‌شک با اتمام واقعه نیز تداوم می‌یابد.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین آثار و نتایج این آسیب (شیوع کرونا ویروس) افزایش خودمراقبتی جامعه است که گاه منجر به وسواسی افراطی می‌شود.

عسکری‌پور ادامه‌داد: خودبیماری انگاری نیز به‌عنوان یک عادت ذهنی گاه به‌هنگام شیوع یک بیماری در کشور تداوم می‌یابد و سبب اضطراب و تنش می‌شود.

این مشاور بیان‌کرد: سهل‌انگاری افراطی نیز با اتمام این بحران می‌تواند بروز یابد؛ پایان برخی محدودیت‌ها نظیر قرنطینه خانگی گاه جامعه را همچون پرنده‌ای در قفس آزاد می‌سازد.

وی با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور تاکید کرد: انحلال برخی از کسب و کار‌ها و بیکاری شماری از کارگران نیز دشواری‌های اقتصادی و بی‌اعتمادی به سیاست‌گذاری‌ها را در جهان پساکرونا تشدید و اضطراب و نگرانی را تقویت می‌کند.

به گفته این استاد دانشگاه، اما سطح بهداشت جسمانی و روانی و همچنین اتحاد و همبستگی در جامعه افزایش می‌یابد.

عسکری‌پور ادامه داد: جوامع برای مواجهه و برخورد با هر یک از بحران‌ها اعم از محیطی، سیاسی و اجتماعی باید همواره آماده و توان پذیرش، کنترل و مهار اضطراب ناشی از واقعه را داشته باشند.

وی تصریح کرد: دولتمردان و سیاستگذران نیز در هر جامعه باید برای مواجهه و مدیریت تبعات اقتصادی و سیاسی یک بحران همواره برنامه‌ریزی کنند.

عسکری‌پور گفت: همدلی و انسجام اجتماعی نیز به عنوان یکی از مهمترین آثار و تبعات این آسیب بی‌شک در جهان پساکرونا افزایش می‌یابد؛ در این دوران برخی بیماران مبتلا به کرونا جان باختند و برای خویشاوندان و سوگواران حتی برگزاری مراسم تدفین، ختم و... امکان‌پذیر نبود.

وی افزود: این تجارب تلخ و دردناک و اضطراب و تنش ناشی از آن گاه همدلی و همبستگی را در کشور تقویت می‌کند و این اتفاق نیز از نتایج ارزشمند این آسیب (شیوع کرونا ویروس) محسوب می‌شود.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->