ثبت ۶۹ فوتی در تصادفات جاده‌ای استان‌های مرزی اربعین تکلیف امتحانات معوق دانشگاه‌ها مشخص شد | زمان آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۴ اعلام شد خواستگار قلابی با کلاهبرداری ۲۵ میلیارد ریال دستگیر شد علت شنیده شدن صدای انفجار در بندرعباس چه بود؟ (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) چهارمین سال تنش آبی در مشهد | مدیرکل آبفای مشهد: رسانه‌ها در مدیریت مصرف نقش کلیدی داشتند فوت بیش از ۱۰ هزار نفر بر اثر غرق شدگی در ۱۰ سال گذشته تشکیل کانون‌های بهداشتی دامپزشکی خراسان رضوی تا پایان تابستان ۱۴۰۴ + فیلم هشدار به بدمصرف‌ها | قطع انشعاب آب در انتظار متخلفان مشهدی توصیه‌های مهم به زائران اربعین برای مراقبت از سمعک در برابر گرما راهنمای سلامت برای زائران پیاده اربعین این خوراکی‌ها را در تابستان مصرف نکنید کشف کارگاه تولید غیرمجاز قرص‌های متادون و ترامادول | یک نفر بازداشت شد (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) کاروان اربعین طب ایرانی راهی کربلا شد دستگیری شرور فراری معروف به «عنکبوت زرد» پس از ۶ سال تعقیب‌وگریز ۵۶ هزار پرونده جرایم سایبری در سال ۱۴۰۴ تشکیل شد| آمار‌های سرقت در کشور کاهشی است تمهیدات ویژه راه‌آهن برای اربعین | افزایش قطار‌ها و کاهش تأخیر‌ها ضارب دادستان رفسنجان دستگیر شد| زوایای پنهان پرونده در حال بررسی است (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) ثبت ۱۶۳ زمین‌لرزه در کشور | بوشهر و سمنان زلزله‌خیزترین استان‌ها در هفته گذشته (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) آمار هولناک از خطر فرونشست زمین در محدوده ۴۶۵۰ بافت تاریخی خراسان رضوی دستگیری زنی که قصد قاچاق شیشه به اروپا داشت ! سلامت روان، مورد نیاز تمام رانندگان! دستگیری ۳ عضو کانون‌های شورشی گروهک منافقین در پاکدشت (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) دستگیری شرور معروف شرق تهران به‌اتهام قتل (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) توصیه‌های پزشکی برای پیاده‌روی اربعین افزایش ۱۵ درصدی شیر‌های اهدایی در بانک شیر مشهد چگونه به پوکی استخوان مبتلا نشویم؟ آیا دارو‌های گیاهی می‌توانند عوارض داشته باشند؟ خطر پنهان نوشابه‌های رژیمی برای سلامتی پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) | تداوم گرمای شدید در کشور؛ اهواز در آستانه ۵۰ درجه
سرخط خبرها

نتایج کرونا در دوره پساکرونا چیست؟

  • کد خبر: ۲۴۰۹۷
  • ۲۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۰
نتایج کرونا در دوره پساکرونا چیست؟
مهدی‌ عسکری‌پور، روانشناس و استاد دانشگاه معتقد است، بحران کرونا می‌گذرد اما آثار و نتایج مثبت و منفی آن همچون آسیب‌های روحی و ارتقا سطح عمومی بهداشت در جوامع تداوم می‌یابد.
به گزارش شهرآرانیوز، عسکری‌پور در خصوص این پرسش که "جهان پساکرونا چگونه خواهد بود" اظهارکرد: اثرات یک بحران در هر جامعه بی‌شک با اتمام واقعه نیز تداوم می‌یابد.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین آثار و نتایج این آسیب (شیوع کرونا ویروس) افزایش خودمراقبتی جامعه است که گاه منجر به وسواسی افراطی می‌شود.

عسکری‌پور ادامه‌داد: خودبیماری انگاری نیز به‌عنوان یک عادت ذهنی گاه به‌هنگام شیوع یک بیماری در کشور تداوم می‌یابد و سبب اضطراب و تنش می‌شود.

این مشاور بیان‌کرد: سهل‌انگاری افراطی نیز با اتمام این بحران می‌تواند بروز یابد؛ پایان برخی محدودیت‌ها نظیر قرنطینه خانگی گاه جامعه را همچون پرنده‌ای در قفس آزاد می‌سازد.

وی با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور تاکید کرد: انحلال برخی از کسب و کار‌ها و بیکاری شماری از کارگران نیز دشواری‌های اقتصادی و بی‌اعتمادی به سیاست‌گذاری‌ها را در جهان پساکرونا تشدید و اضطراب و نگرانی را تقویت می‌کند.

به گفته این استاد دانشگاه، اما سطح بهداشت جسمانی و روانی و همچنین اتحاد و همبستگی در جامعه افزایش می‌یابد.

عسکری‌پور ادامه داد: جوامع برای مواجهه و برخورد با هر یک از بحران‌ها اعم از محیطی، سیاسی و اجتماعی باید همواره آماده و توان پذیرش، کنترل و مهار اضطراب ناشی از واقعه را داشته باشند.

وی تصریح کرد: دولتمردان و سیاستگذران نیز در هر جامعه باید برای مواجهه و مدیریت تبعات اقتصادی و سیاسی یک بحران همواره برنامه‌ریزی کنند.

عسکری‌پور گفت: همدلی و انسجام اجتماعی نیز به عنوان یکی از مهمترین آثار و تبعات این آسیب بی‌شک در جهان پساکرونا افزایش می‌یابد؛ در این دوران برخی بیماران مبتلا به کرونا جان باختند و برای خویشاوندان و سوگواران حتی برگزاری مراسم تدفین، ختم و... امکان‌پذیر نبود.

وی افزود: این تجارب تلخ و دردناک و اضطراب و تنش ناشی از آن گاه همدلی و همبستگی را در کشور تقویت می‌کند و این اتفاق نیز از نتایج ارزشمند این آسیب (شیوع کرونا ویروس) محسوب می‌شود.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->