اقلام پروتئینی مورد نیاز ایام محرم ۱۴۰۴ تامین شد بازگشت ۲۰ هزار نفر از حجاج با پرواز‌های بازگشت هما به کشور (۷ تیر ۱۴۰۴) لینک‌های مشکوک با هدف خالی کردن حساب بانکی را چگونه شناسایی کنیم؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۷ تیر ۱۴۰۴) | دلار رشد کرد فرماندار مشهد: سهمیه آرد نانوایی‌های مشهد در صورت نیاز افزایش می‌یابد قیمت دام زنده اعلام شد (۷ تیر ۱۴۰۴) وزارتخانه‌ها و بانک مرکزی برای حمایت از بازار سرمایه اعلام آمادگی کردند ثبت سفارش واردات حبوبات و چای از امروز (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود پرواز‌های فرودگاه مهرآباد و امام (ره) چه زمانی برقرار می‌شود؟ | فعالیت ایرلاین‌های خارجی در کشورمان به روال قبل برمی‌گردد علت توقف معاملات ۲ شرکت بزرگ خودروساز در بورس امروز چیست؟ (۷ تیر ۱۴۰۴) صادرات نفت ایران به چین شدت گرفت ریزش قیمت طلای جهانی در پی توافق تجاری آمریکا و چین (۷ تیر ۱۴۰۴) بررسی بازار ارز‌های دیجیتال (۷ تیر ماه ۱۴۰۴) شروع ریزشی بورس پس از دو هفته تعطیلی (۷ تیر ۱۴۰۴) + نمای بازار قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۷ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش قیمت میوه تخصیص وام قرض‌الحسنه به واحد‌های تخریب‌شده در حمله رژیم صهیونیستی واریز اعتبار کالابرگ سرپرستان خانوارِ دهک‌های اول تا سوم از امروز (۷ تیر ۱۴۰۴) فریب ادعای هک حساب بانکی را نخورید حقوق خردادماه بازنشستگان نیرو‌های مسلح واریز شد بازار سرمایه از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) فعالیت عادی خود را از سر خواهد گرفت سقوط ارزش دلار در جهان به پایین‌ترین رقم در ۳ سال اخیر (۶ تیر ۱۴۰۴) سقوط هفتگی ۱۲ درصدی قیمت نفت (۶ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر جهاد کشاورزی خبر داد: تکلیف قانونی برای خودکفایی ۹۰ درصدی در محصولات اساسی تمدید مجدد لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (۷ تیرماه ۱۴۰۴) شرایط استفاده از برق برای استخراج رمزارز در کشور تسهیل می‌شود طلای جهانی در مسیر کاهش قیمت (۶ تیر ۱۴۰۴) ذخایر ارزی و تجارت خارجی کشور مطلوب است | جنگ هیچ مشکلی برای تولید و تجارت کشور ایجاد نکرد افزایش ۰.۶ درصدی نرخ تورم سالانه در خرداد ماه ۱۴۰۴ بیمه مرکزی: سازوکار ارزیابی خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده به زودی اعلام می‌شود
سرخط خبرها

بوی کهنگی پوشاک تاناکورا، تولیدکننده داخلی را خفه کرد | پُزِ کهنه

  • کد خبر: ۲۴۱۰۹۰
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۵
بوی کهنگی پوشاک تاناکورا، تولیدکننده داخلی را خفه کرد | پُزِ کهنه
«با ۹۹ هزار تومن سر تا پاتو نو کن»؛ این تبلیغی است که در تعدادی از فروشگاه‌های لباس‌فروشی خیابان عبدالمطلب مشهد دیده می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، خیابان عبدالمطلب در کنار خیابان‌هایی همچون راهنمایی، ایثار و... در مشهد به بورس پوشاک مشهد تبدیل شده است. در شرایط بد اقتصادی فعلی که اغلب خانوار‌ها برای تهیه نیاز‌های اولیه خود هشتشان گروِ نُهشان شده، تهیه پوشاک نیز به معضلی جدی برای خانواده‌ها تبدیل شده است. در این شرایط، برخی فروشندگان لباس با تبلیغاتی اغواکننده سعی در جذب مشتری دارند؛ تبلیغاتی که عنوان شده افراد فقط با ۹۹ هزار تومان می‌توانند تمام لباس‌های خود را نو بخرند. 

به خیابان عبدالمطلب می‌رویم. آدرس این فروشگاه‌ها را پرسان‌پرسان پیدا می‌کنیم. خانمی جلوی ویترین یک فروشگاه ایستاده و در حالی که به نظر می‌رسد لباس‌ها چندان باب میلش نیستند، به لباس‌های داخل ویترین نگاه می‌کند. 

باب گفتگو را با او باز می‌کنم. خود را فاطمه حسین‌زاده معرفی می‌کند و می‌گوید: به نظر من امکان ندارد با ۹۹ هزار تومان بتوان سرتاپا را نو کرد. 

او که نگاه دقیقی به لباس‌ها انداخته ادامه می‌دهد: از ظاهر لباس‌ها و وارفتگی آن‌ها مشخص است که لباس‌ها نو نیستند و به نظر من دست‌دوم هستند. 

داخل مغازه، خانمی که به همراه دخترش برای خرید آمده یکی‌یکی لباس‌ها را وارسی می‌کند. نظرش را در مورد تبلیغ این فروشگاه می‌پرسم که می‌گوید: این تبلیغ آن‌قدر اغواکننده‌ است که هر کسی را به داخل فروشگاه می‌کشاند. اما از کهنگی لباس‌ها مشخص است که تاناکورا هستند. 

او ادامه می‌دهد: گوشه بعضی از لباس‌ها نیز زدگی یا سوراخ دارد که ممکن است از دید برخی افراد پنهان بماند. نمی‌دانم چطور برخی افراد حاضر می‌شوند بابت چنین‌لباس‌هایی پول بدهند. 

خانم دیگری خریدش را تمام می‌کند و از فروشگاه خارج می‌شود. به سراغش می‌روم و نظرش را درباره خریدش می‌پرسم که شرایط بد اقتصادی را دلیلی برای روی‌آوردن به خرید این دست لباس‌ها می‌داند و می‌گوید: اگر وضع مالی مناسبی داشتم، هیچ‌وقت سراغ این لباس‌ها نمی‌آمدم. 

زیان تولیدکننده داخلی به‌دلیل فروش پوشاک قاچاق

در این خصوص به سراغ سیدمهدی لسان‌طوسی، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان پوشاک مشهد، می‌رویم که قول بازرسی از فروشگاه‌ها را می‌دهد. 

پس از هماهنگی‌های انجام‌شده و پایان بازرسی از فروشگاه‌های عنوان‌شده، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان پوشاک مشهد به خبرنگار شهرآرانیوز می‌گوید: همان‌طورکه به نظر می‌رسید، این پوشاک قاچاق و مستعمل یا همان تاناکورا هستند. 

وی با اشاره به اینکه فروش لباس‌های قاچاق نقطه مقابل تولید کشور است و به تولید آسیب می‌زند، می‌افزاید: خرید و فروش این لباس‌ها منجر به افزایش بیکاری در جامعه می‌شود و به واحد‌های صنفی که به صورت قانونی فعالیت دارند، آسیب می‌رساند. این معضل باعث افزایش شکایت اعضای صنف پوشاک نیز شده است. 

لسان‌طوسی درباره ادعای فروشندگان مبنی بر اینکه این پوشاک نو هستند، توضیح می‌دهد: با وجود افزایش قیمت پارچه، دستمزد دوخت و... به‌هیچ‌وجه امکان ندارد با ۹۹ هزار تومان بتوان یک دست کامل لباس نو تهیه کرد. 

پوشیدن لباس تاناکورا سلامت مردم را به خطر می‌اندازد

همچنین وی توضیح می‌دهد: در تمام دنیا، لباس‌های دست‌دوم برای امور خیریه جمع‌آوری می‌شوند، اما سر از بازار‌های کشور‌هایی مانند ایران، پاکستان و افغانستان درمی‌آورند. 

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان پوشاک مشهد به شهروندان توصیه می‌کند: به هیچ عنوان این قبیل لباس‌ها را خریداری نکنید؛ چراکه سلامت شما را به خطر می‌اندازند. 

اخطار به فروشگاه‌های کهنه‌فروش

وی درباره نتیجه بازرسی از این فروشگاه‌های لباس نیز می‌گوید: به این فروشگاه‌ها اخطار‌های لازم داده شد و باید به اتحادیه، تعهد جمع‌آوری اجناس مستعمل را بدهند. در صورت تخطی از این موضوع، در مدت ۴۸ ساعت، پروانه فعالیت آن‌ها باطل و فروشگاه پلمب خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->