تور موسیقی عرفان طهماسبی به بوشهر رسید فصل دوم لایواکشن وان پیس (One Piece) به زودی آغاز می‌شود + زمان پخش رونمایی از پوستر «مجنون» در آستانه فروش چند میلیاردی + عکس آغاز پیش‌تولید سریالی با موضوع قاچاق دارو انتخاب امیر جعفری برای نقش فردوسی در «سی‌صد» نهایی شد چاپ دوم رمان «پرتگاه پشت پاشنه» راهی بازار کتاب شد | داستان جوانی که همه چیزش را داد تاعشق را تجربه کند اسپانیا میزبان جدید پروژه وودی آلن شد باشگاه نوجوانان رادیو جوان سه ساله شد تالار وحدت میزبان اجرای مشترک ارکستر ملی ایران و مختاباد شد تصویربرداری سریال «دو نیمه ماه» با حضور ۲۸۰ بازیگر در حال انجام است کال آف دیوتی (Call of Duty) بالاخره فیلم می‌شود «نردبان» به احترام محیط‌بانان روی آنتن می‌رود تحلیل «بچه مردم» و واکاوی «ایران‌هراسی در هالیوود» در «هفت» امشب (۹ آبان ۱۴۰۴) وکیل پژمان جمشیدی: موکلم وثیقه را خودش داده و ممنوع‌الکار نیست درخشش خبرنگاران شهرآرا در سومین جشنواره مطبوعات شرق کشور | شهرآرا، سرمایه فرهنگی مشهد است برگزیدگان جشنواره ملی عکس زعفران معرفی شدند + تصاویر برگزیده مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (شنبه، ۱۰ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

«نسیم حرم» و «از سرگذشت» پر‌بازدیدترین و پر‌نشرترین برنامه‌های سیما شد

  • کد خبر: ۲۴۱۴۲۲
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۰
«نسیم حرم» و «از سرگذشت» پر‌بازدیدترین و پر‌نشرترین برنامه‌های سیما شد
طبق تحلیل داده کاوی معاونت فضای مجازی در ایام محرم برنامه‌های «نسیم حرم» و «از سرگذشت» به ترتیب ۴۹ و ۳۰ میلیون بیشترین بازدید را در فضای مجازی به خود اختصاص داده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ طبق تحلیل داده کاوی معاونت فضای مجازی، هم در بخش پرنشرترین و هم در بخش پربازدید‌ترین و بررسی‌های عمیق تحلیل‌گران شبکه اجتماعی از برنامه‌های شاخص رسانه ملی در ایام محرم در شبکه‌های اجتماعی و‌پیام رسان‌های داخلی برنامه‌های نسیم حرم و از سرگذشت به ترتیب ۴۹ و ۳۰ میلیون بیشترین بازدید را در فضای مجازی به خود اختصاص داده است.

همچنین بر اساس میزان انتشار محتوا نیز برنامه‌های «ازسرگذشت» و «نسیم حرم» نیز پس از برنامه حسینیه معلی رتبه دوم و سوم را به ترتیب برای میزان انتشار محتوا بدست آوردند.

‎ شبکه نسیم فقط یک، برنامه محرمی نداشت و در ساعات روز مخاطبین می‌توانستند برنامه‌ای با سبک و سیاق مختلف و فرم‌های متفاوت با محتوای عاشورایی ببینند.

شبکه نسیم از شانزدهم تیرماه و یک روز قبل از شروع ماه محرم، جدول پخش خود را عوض کرد و برنامه‌های تولیدی جدید از جمله سری جدید «از سرگذشت»، «مجلس واقعه»، «نسیم حرم»، «آن لحظه»، «من حسین (ع) را دوست دارم»، «نسیم آوا» و «با حسین (ع) حرف بزن» به مخاطبانش ارائه داد.

برنامه «از سرگذشت» به تهیه کنندگی محسن نجفی سولاری، کامران شهریوری و اجرای علی اکبر قلیچ هر شب ساعت۲۱ از شبکه نسیم به روی آنتن می‌رود. این برنامه در دو شب با مطرح کردن سوژه اجتماعی و در قسمت دوم با حضور یک اهالی هنر زندگی خودش را مطرح کرده و در جایی که نقطه عطفی با سوژه اجتماعی دارد به قسمت دوم برنامه اضافه می‌شود.

همچنین برنامه «نسیم حرم» نیز به تهیه کنندگی و کارگردانی علیرضا خوش بیان با اجرای مصطفی امامی هر شب ساعت یک بامداد از شبکه نسیم به روی انتن رفت. این برنامه با حضور مداحان معروف و گفتگو با مادران شهید از شبکه نسیم پخش شد.

منبع: دانشجو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->