مدیر پخش شبکه یک صداوسیما عزل شد| اعلام جرم علیه ۸ نفر چهره ماندگار | درباره جلال‌الدین معیریان، بنیان‌گذار چهره‌پردازی کلاسیک ایران سایه مات خندوانه | نگاهی به برنامه ۱۰۰۱ و انتظارات برآورده نشده آن گفت‌وگو با استادان دانشگاه‌های مشهد به‌مناسبت روز ملی معماری پرورده آفتاب ایران | مختصری در احوال و آثار شیخ بهایی روایتی سینمایی از یک قهرمان | گفتگو با عوامل فیلم سینمایی صیاد انتشار فراخوان جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان تفلیس آغاز اکران انیمیشن رویاشهر در سینما آیا نویسندگان پرفروش آینده دنیا باید ستاره فضای مجازی باشند؟ جایزه یک عمر دستاورد موسسه فیلم آمریکا برای فرانسیس فورد کوپولا فیلم کوتاه داستانی «جای خالی» در جشنواره ایتالیایی برنامه‌های رادیو به مناسبت سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) + زمان پخش اکران سیار انیمیشن «رؤیاشهر» در شهر‌های فاقد سینما درگذشت پاپ تماشاگران «مجمع کاردینال‌ها» را چند برابر کرد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ حضور دیوید کراننبرگ در فیلم «آماده یا نه ۲» آمار فروش سینمای ایران در هفته گذشته (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آغاز پویش «هیس، هیچی نیس!» برای نوجوانان + جزئیات

  • کد خبر: ۲۳۳۱۲۱
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۴
آغاز پویش «هیس، هیچی نیس!» برای نوجوانان + جزئیات
سریال «هیس، هیچی نیس!» همزمان با تعطیلات تابستانه پویش نوجوانانه خود را آغاز کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سریال «هیس، هیچی نیس!» که مدتی است پخش آن از شبکه‌های دو و امید آغاز شده است، همزمان با تعطیلات تابستانه پویش نوجوانانه خود را آغاز کرد. این پویش در حال حاضر با همراهی اپلیکیشن شاد در بخش رویداد‌های ویژه در دسترس قرار گرفته است. 

بدین منظور علاقمندان می‌توانند با مراجعه به اپلیکیشن «شاد» و بخش رویدادها، وارد پویش و کانال مسابقه به آدرس hiss@ شده و با تماشای سریال «هیس، هیچی نیس!» به سوالات هر قسمت پاسخ دهند.

همچنین علاقمندان در بخش‌های دیگری از این پویش می‌توانند خودشان سوال طراحی کرده و در مسابقه لب‌آهنگ تیتراژ شرکت کنند تا با دریافت جوایز نقدی و غیرنقدی جزو برندگان مسابقه باشند.

این پویش با شعار «چیزایی هست که خیلیا نمیخوان تو بدونی» آغاز به کار کرده است و در ابتدای شروع بیش از ۱۲ هزار نفر از نوجوانان و دانش آموزان در آن ثبت نام کرده اند.

«هیس، هیچی نیس!» که با اقتباسی از مجموعه کتاب «سرگذشت استعمار» ساخته شده است شنبه، یکشنبه و دوشنبه ساعت ۱۸ از شبکه دو سیما و چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه حوالی ساعت ۲۱ از شبکه امید پخش می‌شود و بازیگران آن استعدا‌ها و حرفه ای‌های تئاتر شهر‌های مختلف کشور هستند.

سریال فانتزی تاریخی «هیس، هیچی نیس!» به کارگردانی حسین حقانی و تهیه کنندگی حمیدرضا عطارد نخستین محصول مرکز تولیدات نوجوان سوره است که توسط سازمان سینمایی سوره برای مخاطب نوجوان تولید شده است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->