به گزارش شهرآرانیوز؛ موسیالرضا کفاش با بیان اینکه طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی، شروع سال تحصیلی، مهرماه است و کلاسهای درس تا پایان اردیبهشتماه ادامه دارد، اظهار کرد: خردادماه فصل برگزاری امتحانات است. براساس مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش سال تحصیلی از مهرماه آغاز میشود و تا شهریورماه سال بعد ادامه دارد. بعد از اعلام نتایج خردادماه، برای دانشآموزانی که شرایط قبولی را کسب نکردهاند، برنامههای تابستانی و کلاسهای آموزشی برگزار میشود تا شهریورماه در ارزشیابی مجدد شرکت کنند و اعلام نتیجه شوند.
وی بیان کرد: شهریورماه، ماه پرتراکمی به لحاظ کارهای آموزشی است. مدارس باید آمادگیهای لازم را برای آغاز سال تحصیلی کسب کنند، از جمله بحث ثبتنامها، کلاسبندی و تامین نیروی انسانی؛ در نتیجه ماه شلوغی است. براین اساس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام تعلیم و تربیت پیشنهادی را به شورای عالی ارائه داد مبنی بر اینکه امتحانات شهریورماه یا امتحانات تابستان زودتر آغاز شود.
کفاش افزود: این درخواست به شورای عالی ارائه و در کمیسیونها به ویژه کمیسیون اساسنامهها و کمیسیون معین مطرح و در نهایت منجر به تهیه مصوبهای شد که در آن به وزارت آموزش و پرورش این اجازه داده میشود تا امتحانات تابستان را در فاصله زمانی بعد از اعلام نتایج خردادماه لغایت شهریورماه برگزار کنند. زمانبندی مشخصی در آن اعلام نشد و تنها اعلام شد در این فاصله زمانی وزارتخانه میتواند با توجه به اقتضائات و شرایط مختلف، با عنایت به عدم کاهش سطح یادگیری دانشآموزان و تقویت یادگیری آنان، امتحانات نوبت تابستان را در فاصله زمانی بعد از اعلام نتایج خردادماه لغایت شهریورماه برگزار کند.
معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به اینکه وزارت آموزش و پرورش طی بخشنامه ارسالی به استانها، امتحانات شهریور را از ۱۵ مردادماه آغاز میکند و نهایتا تا پایان هفته اول شهریور به پایان میرساند. در ارتباط با تغییر تقویم آموزشی و آغاز سال تحصیلی اتفاق خاصی نیفتاده، آغاز سال تحصیلی تا این لحظه همان مهرماه است و فقط بحث امتحانات شهریورماه دچار تغییر شده و مقداری زودتر برگزار میشود تا عوامل اجرایی در مدارس، مدیران مدارس، مناطق آموزش و پرورش و ادارات کل بتوانند بر کارهای دیگری که در شهریورماه با آن مواجه هستند تمرکز بیشتری داشته باشند تا سال تحصیلی پیش رو سالی عاری از مشکل و مسائل مختلف باشد.
منبع: ایسنا