فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور
سرخط خبرها

آخرین وضعیت تب دنگی در مشهد و خراسان‌رضوی (۸ مرداد ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۴۱۷۳۹
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۴
آخرین وضعیت تب دنگی در مشهد و خراسان‌رضوی (۸ مرداد ۱۴۰۳)
رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دو نفر مثبت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد و یک نفر در دانشگاه تربت‌حیدریه داشتیم که درمان شدند و همچنین تاکنون پشه آئدس مهاجم که ناقل بیماری تب دنگی بوده، در استان صید نشده است.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

دکتر زهرا نهبندانی در گفتگو با شهرآرانیوز، در خصوص آخرین وضعیت بیماری تب دنگی در خراسان‌رضوی اظهار کرد: از ابتدای شناسایی تب دنگی در مشهد، دو نفر مثبت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد و یک نفر در دانشگاه تربت‌حیدریه داشتیم که هر سه ورودی از کشور امارات بودند.

وی افزود: دو نفر مبتلا در مشهد درمان شدند و به خارج از کشور رفتند. یک نفر مبتلا در تربت‌حیدریه نیز درمان شده است و دانشگاه علوم پزشکی مراقبت اطرافیان وی را انجام می‌دهد و مشکلی ندارند.

نهبندانی ادامه داد: ورودی به کشور نیز ۱۵۰ نفر بوده که ۱۱ نفر انتقال محلی بندر لنگه استان هرمزگان و مابقی ورودی از کشور‌های حوزه خلیج‌فارس و یک کشور آفریقایی بودند.

رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: در حال حاضر کشور امارات پشه‌‎های ناقل بیماری تب دنگی را کنترل کرده، به همین دلیل ورودی از کشور‌های حوزه خلیج‌فارس کاهش یافته است.

وی با بیان اینکه روند ورود از سایر کشور‌ها کاهشی است، اما در برخی مناطق داخل کشور مانند بندر لنگه پشه استقرار پیدا کرده و انتقال محلی بدون سابقه سفر داشتیم، عنوان کرد: در حال حاضر همکاران دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان پیگیر هستند تا پشه را مهار کنند و محیط‌های رشد و نمو پشه را از بین ببرند که به مناطق دیگر وارد نشود و آلودگی ایجاد نکند.

نهبندانی با اشاره به اینکه تاکنون پشه آئدس مهاجم که ناقل بیماری تب دنگی بوده در استان خراسان رضوی صید نشده است، تصریح کرد: ما به صورت هفتگی کنترل حشره‌شناسی را انجام می‌دهیم و تخم‌ها و لارو‌های صیدشده را بررسی می‌کنیم؛ هیچ لارو، تخم و پشه آئدس مهاجم در محدوده استان صید نشده است.

رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با توجه به اینکه در برخی مناطق داخل کشور و کشور‌های دیگر پشه آئدس وجود دارد، هم‌وطنان خود را از نیش پشه و گزش حفاظت کنند. اگر مجبور هستند در مناطق آلوده و فضای باز تردد کنند، حتماً لباس‌های بلند، گشاد و با رنگ‌های روشن بپوشند و در قسمت‌هایی از بدن مانند صورت و دست‌ها که نمی‌توانند پوشش داشته باشند، از دورکننده‌های حشرات استفاده کنند.

وی اضافه کرد: دو ساعت بعد از طلوع و دو ساعت قبل از غروب آفتاب بیشترین زمان گزش است. مادران باردار، کودکان و سالمندان به مناطق آلوده سفر نکنند که این مناطق شامل هشت استان کشور از جمله هرمزگان، سیستان‌وبلوچستان، بوشهر، خوزستان، گیلان، مازندران و گرگان بوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->