انتقال مهدکودک‌ها به آموزش و پرورش اتفاق موفقیت‌آمیزی نبود زباله‌هایی که زباله نیستند | درباره مواد بازیافتی که معمولاً به سطل زباله انداخته می‌شوند غذا‌های اقتصادی، خوب یا بد؟ مرجان‌های خلیج فارس احیا شدند رئیس سازمان محیط زیست: موضوع گردوغبار سرخس در دستورکار ماست + فیلم سند طرح جنگل‌داری اجتماعی در حوزه زاگرس تدوین شد تجهیز محیط‌بانان تهران در دستور کار قرار گرفت مرجعیت کنوانسیون تنوع زیستی به محیط زیست واگذار شد تلاش آموزش و پرورش برای رتبه بندی کادر اداری مدارس امتیاز جدید برای هنرستانی‌ها | هنرستان‌ها می‌توانند از مراکز فنی‌‌وحرفه‌ای، رایگان استفاده کنند نایب‌رئیس مجلس به تغییر ساعت شروع مدارس اعتراض کرد مهارت معلمان آموزش خانواده باید بازنگری شود هشدار جدی: اشتباهات مرگبار در مصرف مسکن‌ها و راه‌های پیشگیری فعالیت ستاد احیای دریاچه ارومیه با محوریت معاون اول رئیس جمهور پرداخت هزار میلیارد تومان برای تأمین منابع شیرخشک در دستورکار قرار گرفت فرود ایران به چاله جمعیتی؛ کاهش نرخ باروری به زیر ۱.۳۶ و سالمندی ۲۶ درصدی تا ۱۴۳۰ | هشدار مدیر جمعیت مشهد: بدون اقدام فوری، جبران کاهش جمعیت بیش از ۱۰۰ سال زمان می‌برد! انتقاد نماینده مجلس از بلاتکلیفی آزمون کیفیت‌بخشی معلمان وام، طلا و ارز؛ ۳ حربه وسوسه‌انگیز کلاهبرداران سایبری پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | اوج گرما در مشهد بیش از ۷ میلیون گردشگر خارجی در سال ۱۴۰۳ به ایران وارد شدند هدف‌گذاری ساخت ۵ هزار واحد خوابگاهی متأهلی در هر سال رأی پرونده قتل داریوش مهرجویی تأیید شد یک بام و دو هوای مصوبات کشوری در خراسان رضوی باران نیامد؛ مشهد خشک‌تر از همیشه درمانگاه جهادی شهید رئیسی در مشهد افتتاح شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) شروع مدرسه از ۶ صبح! | چالش‌های یک سیاست اضطراری ارسال لیست بیمه تأمین‌اجتماعی در روز‌های پنجشنبه هم امکان‌پذیر است اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی خبر داد: بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در اکتشاف معادن اطلاعیه وزارت بهداشت درباره آمار مرگ‌ومیر کودکان بر اثر آلودگی هوا
سرخط خبرها

آخرین وضعیت تب دنگی در مشهد و خراسان‌رضوی (۸ مرداد ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۴۱۷۳۹
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۴
آخرین وضعیت تب دنگی در مشهد و خراسان‌رضوی (۸ مرداد ۱۴۰۳)
رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دو نفر مثبت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد و یک نفر در دانشگاه تربت‌حیدریه داشتیم که درمان شدند و همچنین تاکنون پشه آئدس مهاجم که ناقل بیماری تب دنگی بوده، در استان صید نشده است.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

دکتر زهرا نهبندانی در گفتگو با شهرآرانیوز، در خصوص آخرین وضعیت بیماری تب دنگی در خراسان‌رضوی اظهار کرد: از ابتدای شناسایی تب دنگی در مشهد، دو نفر مثبت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد و یک نفر در دانشگاه تربت‌حیدریه داشتیم که هر سه ورودی از کشور امارات بودند.

وی افزود: دو نفر مبتلا در مشهد درمان شدند و به خارج از کشور رفتند. یک نفر مبتلا در تربت‌حیدریه نیز درمان شده است و دانشگاه علوم پزشکی مراقبت اطرافیان وی را انجام می‌دهد و مشکلی ندارند.

نهبندانی ادامه داد: ورودی به کشور نیز ۱۵۰ نفر بوده که ۱۱ نفر انتقال محلی بندر لنگه استان هرمزگان و مابقی ورودی از کشور‌های حوزه خلیج‌فارس و یک کشور آفریقایی بودند.

رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: در حال حاضر کشور امارات پشه‌‎های ناقل بیماری تب دنگی را کنترل کرده، به همین دلیل ورودی از کشور‌های حوزه خلیج‌فارس کاهش یافته است.

وی با بیان اینکه روند ورود از سایر کشور‌ها کاهشی است، اما در برخی مناطق داخل کشور مانند بندر لنگه پشه استقرار پیدا کرده و انتقال محلی بدون سابقه سفر داشتیم، عنوان کرد: در حال حاضر همکاران دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان پیگیر هستند تا پشه را مهار کنند و محیط‌های رشد و نمو پشه را از بین ببرند که به مناطق دیگر وارد نشود و آلودگی ایجاد نکند.

نهبندانی با اشاره به اینکه تاکنون پشه آئدس مهاجم که ناقل بیماری تب دنگی بوده در استان خراسان رضوی صید نشده است، تصریح کرد: ما به صورت هفتگی کنترل حشره‌شناسی را انجام می‌دهیم و تخم‌ها و لارو‌های صیدشده را بررسی می‌کنیم؛ هیچ لارو، تخم و پشه آئدس مهاجم در محدوده استان صید نشده است.

رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با توجه به اینکه در برخی مناطق داخل کشور و کشور‌های دیگر پشه آئدس وجود دارد، هم‌وطنان خود را از نیش پشه و گزش حفاظت کنند. اگر مجبور هستند در مناطق آلوده و فضای باز تردد کنند، حتماً لباس‌های بلند، گشاد و با رنگ‌های روشن بپوشند و در قسمت‌هایی از بدن مانند صورت و دست‌ها که نمی‌توانند پوشش داشته باشند، از دورکننده‌های حشرات استفاده کنند.

وی اضافه کرد: دو ساعت بعد از طلوع و دو ساعت قبل از غروب آفتاب بیشترین زمان گزش است. مادران باردار، کودکان و سالمندان به مناطق آلوده سفر نکنند که این مناطق شامل هشت استان کشور از جمله هرمزگان، سیستان‌وبلوچستان، بوشهر، خوزستان، گیلان، مازندران و گرگان بوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->