پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آخرین وضعیت تب دنگی در مشهد و خراسان‌رضوی (۸ مرداد ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۴۱۷۳۹
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۴
آخرین وضعیت تب دنگی در مشهد و خراسان‌رضوی (۸ مرداد ۱۴۰۳)
رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دو نفر مثبت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد و یک نفر در دانشگاه تربت‌حیدریه داشتیم که درمان شدند و همچنین تاکنون پشه آئدس مهاجم که ناقل بیماری تب دنگی بوده، در استان صید نشده است.
اکرم مقدسی
خبرنگار اکرم مقدسی

دکتر زهرا نهبندانی در گفتگو با شهرآرانیوز، در خصوص آخرین وضعیت بیماری تب دنگی در خراسان‌رضوی اظهار کرد: از ابتدای شناسایی تب دنگی در مشهد، دو نفر مثبت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد و یک نفر در دانشگاه تربت‌حیدریه داشتیم که هر سه ورودی از کشور امارات بودند.

وی افزود: دو نفر مبتلا در مشهد درمان شدند و به خارج از کشور رفتند. یک نفر مبتلا در تربت‌حیدریه نیز درمان شده است و دانشگاه علوم پزشکی مراقبت اطرافیان وی را انجام می‌دهد و مشکلی ندارند.

نهبندانی ادامه داد: ورودی به کشور نیز ۱۵۰ نفر بوده که ۱۱ نفر انتقال محلی بندر لنگه استان هرمزگان و مابقی ورودی از کشور‌های حوزه خلیج‌فارس و یک کشور آفریقایی بودند.

رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: در حال حاضر کشور امارات پشه‌‎های ناقل بیماری تب دنگی را کنترل کرده، به همین دلیل ورودی از کشور‌های حوزه خلیج‌فارس کاهش یافته است.

وی با بیان اینکه روند ورود از سایر کشور‌ها کاهشی است، اما در برخی مناطق داخل کشور مانند بندر لنگه پشه استقرار پیدا کرده و انتقال محلی بدون سابقه سفر داشتیم، عنوان کرد: در حال حاضر همکاران دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان پیگیر هستند تا پشه را مهار کنند و محیط‌های رشد و نمو پشه را از بین ببرند که به مناطق دیگر وارد نشود و آلودگی ایجاد نکند.

نهبندانی با اشاره به اینکه تاکنون پشه آئدس مهاجم که ناقل بیماری تب دنگی بوده در استان خراسان رضوی صید نشده است، تصریح کرد: ما به صورت هفتگی کنترل حشره‌شناسی را انجام می‌دهیم و تخم‌ها و لارو‌های صیدشده را بررسی می‌کنیم؛ هیچ لارو، تخم و پشه آئدس مهاجم در محدوده استان صید نشده است.

رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با توجه به اینکه در برخی مناطق داخل کشور و کشور‌های دیگر پشه آئدس وجود دارد، هم‌وطنان خود را از نیش پشه و گزش حفاظت کنند. اگر مجبور هستند در مناطق آلوده و فضای باز تردد کنند، حتماً لباس‌های بلند، گشاد و با رنگ‌های روشن بپوشند و در قسمت‌هایی از بدن مانند صورت و دست‌ها که نمی‌توانند پوشش داشته باشند، از دورکننده‌های حشرات استفاده کنند.

وی اضافه کرد: دو ساعت بعد از طلوع و دو ساعت قبل از غروب آفتاب بیشترین زمان گزش است. مادران باردار، کودکان و سالمندان به مناطق آلوده سفر نکنند که این مناطق شامل هشت استان کشور از جمله هرمزگان، سیستان‌وبلوچستان، بوشهر، خوزستان، گیلان، مازندران و گرگان بوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->