حادثه تلخ گازگرفتگی در فریمان خراسان رضوی؛ یک خانواده چهارنفره جان باختند (۸ فروردین ۱۴۰۴) تصادف خونین دو پراید در قوچان خراسان رضوی با ۱۱ مصدوم (۸ فروردین ۱۴۰۴) ۷۰ درصد مسافران قطار مبدأ یا مقصدشان مشهد است آمار تکان‌دهنده از تلفات سوانح رانندگی تعطیلات نوروزی (۸ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو | تصاویری از زلزله وحشتناک تایلند بیمارستان‌های کشور ۱۰۰ هزار پرستار کمبود دارند زلزله ۷.۷ ریشتری میانمار را لرزاند | لرزش‌ها در تایلند و مناطق اطراف احساس شد + عکس و فیلم پذیرش بیش از ۱۵ هزار خانوار در اسکان مدارس خراسان رضوی (۸ فروردین ۱۴۰۴) جابه‌جایی ۵ میلیون نفر در بخش جاده‌ای تا ۶ فروردین ۱۴۰۴ پیش‌بینی سازمان هواشناسی از بارش باران در ۱۱ استان تا سه‌شنبه آینده (۸ فروردین ۱۴۰۴) حادثه تروریستی در ایرانشهر | تیراندازی به خودرو گشت پلیس | یک نفر شهید و دو نفر مجروح شدند + فیلم زمان واریز مرحله دوم کالابرگ الکترونیک مشخص شد + جزئیات ژاپنی‌ها با استفاده از روشی جدید دو معلول نخاعی را درمان کردند غرق شدن ۴ عضو یک خانواده مشهدی در سواحل قشم + جزئیات سقوط درخت در پارک جنگلی نور جان دو مسافر نوروزی را گرفت ارائه خدمت به بیش از ۱۷۹ هزار نفر در مراکز جامع سلامت مشهد در نوروز ۱۴۰۴ ۷۱ درصد گنجایش اقامتی مشهد تکمیل شده است (۷ فروردین ۱۴۰۴) ۱۱۶ حادثه توسط امدادگران هلال احمر خراسان رضوی امدادرسانی شد (۷ فروردین ۱۴۰۴) ۴.۸ میلیون مسافر نوروزی با ناوگان حمل‌ونقل عمومی جابه‌جا شدند (۷ فروردین ۱۴۰۴) وزیر میراث فرهنگی: ۴۵ میلیون نفر از مردم به سفر رفتند توزیع ۲۵۰ هزار سبد غذایی بین نیازمندان خراسان رضوی در قالب طرح اطعام مهدوی میزان بارش باران و برف در مشهد و سایر شهرستان‌های خراسان رضوی طی ۲۴ ساعت گذشته (۷ فروردین ۱۴۰۴) اسکان بیش از ۱۴ هزار خانوار در مدارس خراسان رضوی (۷ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از یکشنبه آینده (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) هشدار به مسافران نوروزی | کاهش دید و لغزندگی محور‌های خراسان رضوی (۷فروردین۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۷ فروردین ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش دما از امروز سقف حقوق بازنشستگان و کارمندان اعلام شد + جزئیات مترو و ۴۱۰ دستگاه اتوبوس در روز راهپیمایی قدس در مشهد رایگان شد اورژانس مشهد نسبت‌به افزایش گازگرفتگی‌ها هشدار داد | ۳۰ مسموم با گاز مونوکسیدکربن طی ۴۸ ساعت (۷ فرورودین ۱۴۰۴) چطور والدین افسرده را راضی کنیم پیش روان‌شناس بروند؟ چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟
سرخط خبرها

افزایش سفر‌های جاده‌ای به خراسان‌رضوی در تیر‌ماه ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۲۴۱۷۵۶
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۳
افزایش سفر‌های جاده‌ای به خراسان‌رضوی در تیر‌ماه ۱۴۰۳
معاون فنی و راه‌های روستایی اداره کل راهداری و حمل‌و‌نقل جاده‌ای خراسان‌رضوی گفت: در تیرماه ۱۴۰۳، سفرهای جاده‌ای به خراسان‌رضوی افزایش یافته و دراین‌خصوص، بیشترین مجموع ورود و خروج خودرو در استان خراسان‌رضوی مربوط به ۲۹ تیرماه امسال بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، کاظم قلاسی با بیان اینکه بیشترین مجموع ورود و خروج خودرو در استان خراسان‌رضوی مربوط به ۲۹ تیرماه امسال بوده است، اظهار کرد: سامانه‌های ترددشمار این مرکز عبور ۲ میلیون و ۴۵۰ هزار و ۳۷۲ وسیله نقلیه در مبادی ورودی و خروجی استان در تیرماه را ثبت کرده‌اند که در مقایسه با مدت مشابه پارسال، سه درصد افزایش داشته است.

وی افزود: از نظر سهم مبدأ تردد پلاک‌های مشاهده‌شده در استان خراسان‌رضوی، رانندگان تهرانی با سهم ده درصد، اصفهان با پنج درصد و خراسان شمالی با سهم سه درصد بیشترین پلاک‌های رؤیت‌شده در جاده‌های استان را به خود اختصاص داده‌اند.

معاون فنی و راه‌های روستایی اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان‌رضوی اظهار کرد: ۲۳ درصد از مجموع ماندگاری خودرو‌ها در استان بین یک تا سه روز، ۳۱ درصد بین سه تا هفت روز و ۱۵ درصد نیز بیش از یک هفته بوده است.

قلاسی ادامه داد: بیشترین مقاصد سفر هم‌استانی‌هایمان در تیرماه نیز به ترتیب تهران با سهم ۱۲ درصد، خراسان شمالی با سهم ۱۱ درصد، سمنان با سهم ۱۰ درصد و مازندران با سهم هشت درصد بوده است.

وی افزود: بر اساس اطلاعات ثبت‌شده در سامانه‌های توزین در حال حرکت در تیرماه سال جاری، ۱۰ هزار و ۷۰ تخلف اضافه‌تناژ قطعی در جاده‌های خراسان‌رضوی ثبت شده است.

معاون فنی و راه‌های روستایی اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان‌رضوی خاطرنشان کرد: رانندگان می‌توانند جهت کسب اطلاع از آخرین وضعیت جاده‌های استان با سامانه تلفنی ۱۴۱ تماس حاصل نموده و همچنین با مراجعه به سایت و نصب نرم‌افزار https://۱۴۱.ir/ از آخرین وضعیت محور‌های کشور مطلع شوند.

قلاسی گفت: همچنین کاربران می‌توانند در سایت و نرم‌افزار ۱۴۱ تصاویر دوربین‌های نظارتی جاده‌ای را به صورت برخط مشاهده نمایند.

وی ادامه داد: مرکز مدیریت راه‌های خراسان‌رضوی در تمامی ساعات شبانه‌روز، آماده دریافت انتقادات، پیشنهاد‌ات و شکایات هم‌وطنان گرامی در حوزه راه و حمل‌ونقل از طریق سامانه تلفنی ۱۴۱ است.

قلاسی تعداد کل تماس‌ها با سامانه ۱۴۱ مرکز مدیریت راه‌های خراسان‌رضوی را ۲۷ هزار و ۵۵۹ تماس بیان کرد و افزود: از این تعداد، چهار هزار و ۵۳۳ تماس قابل‌پیگیری بوده و ترتیب اثر داده شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->