ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جست‌و‌جو‌های آنلاین ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳؛ پژواکی از بحران‌ها و آرزو‌های یک ملت مرحله دوم ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴ از ۱۶ فروردین آغاز می‌شود+ جزئیات اشغال ۹۰ درصدی هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی در ایام نوروز | حدود ۱۰ درصد افزایش سفر‌ها به مشهد را خواهیم داشت ورود بیش از ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۱ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته پیش‌بینی بارش باران در برخی نقاط کشور (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مراقب باشید؛ «آنفلوانزای معده» در کمین سلامتی درمان سرطان خون در کودکان و شانس بهبودی تا ۹۰ درصد کبد چرب؛ مهمانی خاموش که بی‌صدا پیشروی می‌کند! چگونه کودکان را به خوردن میوه علاقه‌مند کنیم؟ تعیین تکلیف نحوه فروش اینترنتی دارو در ۱۴۰۴ رانندگان مصرف غذا‌های پُرچرب و سنگین در سفر را محدود کنند پلمب ۱۳ داروخانه در بازدید‌های طرح سلامت نوروزی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد (۱۱ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

امدادرسانی اورژانس به ۱۴ مورد گرمازدگی در سه روز اخیر در خراسان‌رضوی

  • کد خبر: ۲۴۱۷۵۸
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۷
امدادرسانی اورژانس به ۱۴ مورد گرمازدگی در سه روز اخیر در خراسان‌رضوی
اورژانس پیش‌بیمارستانی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد به ۱۴ مورد گرمازدگی امدادرسانی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر علی یزدانی در خصوص مأموریت‌های اخیر اورژانس در ارتباط با گرمازدگی اظهار کرد: در سه روز اخیر، ۱۴ مأموریت اورژانس ۱۱۵ مشهد با موضوع گرمازدگی انجام شد که از این تعداد، ۱۰ نفر در محل درمان و ۴ نفر به بیمارستان منتقل شدند.

وی افزود: آمار موارد گرمازدگی در این روز‌ها بیشتر از این عدد بوده و رقم اعلام‌شده شامل مراجعان به اورژانس ۱۱۵ مشهد است و دیگر افراد یا خود در منزل اقدامات موردنیاز را انجام داده یا اینکه مراجعه مستقیم به درمانگاه یا بیمارستان داشته‌اند.

یزدانی با بیان اینکه همه گروه‌های سنی در این روز‌ها در معرض خطر و مشکلات ناشی از گرمای شدید قرار دارند، عنوان کرد: در این میان افراد سالمند، مادران باردار، کودکان و افراد دارای بیماری‌های خاص، صعب‌العلاج و زمینه‌ای بیشتر از دیگر گروه‌ها در معرض آسیب هستند.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: افرادی که مجبور هستند در معرض نور آفتاب قرار بگیرند باید از وسایلی استفاده کنند که کمترین میزان اشعه فرابنفش به بدنشان برسد؛ ضمن اینکه استفاده از عینک آفتابی، کلاه آفتاب‌گیر و کرم‌های ضدآفتاب استاندارد هم در شرایط فعلی بسیار مؤثر است.

وی ادامه داد: ضعف، بی‌حالی، تشنگی، تعریق، افزایش ضربان قلب، افزایش تنفس و کاهش سطح هوشیاری از واکنش‌هایی است که بدن در حالت گرمازدگی از خود نشان می‌دهد.

یزدانی خاطرنشان کرد: مهم‌ترین توصیه برای پیشگیری از گرمازدگی ترددنکردن در بیرون منزل در ساعات اوج گرما، مصرف مایعات و نوشیدنی‌های خنک و استفاده از لباس‌های نخی خنک و با رنگ روشن است.

منبع: صداوسیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->