ارائه روزانه ۷۰ هزار خدمت در درمانگاه‌های خصوصی مشهد | ۷ هزار پزشک و پرستار در مراکز درمانی خصوصی مشغول به کار هستند درمانگاه‌های مشهد گرفتار مشکلات مالی هستند| زنجیره ورشکستگی مراکز درمانی باید قطع شود علت آتش‌سوزی امشب و مشاهده دود در شرق تهران(خیابان دماوند) چه بود؟ (۱۸ مهر ۱۴۰۴) تعطیلی ۲۴ درمانگاه خصوصی مشهد در ۵ سال اخیر | بدقولی بیمه‌ها، بلای جان مراکز درمان سرپایی + فیلم دستگیری عامل اسیدپاشی به رئیس شورای شهر «درود» خراسان رضوی زندگی سالم با سلامت روان | گذری کوتاه بر مفهوم سلامت روان از منظر روان‌شناختی، جامعه‌شناسی، پزشکی و دینی آیا میزان مهریه کاهش می‌یابد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۱ درجه می‌رسد پیش‌بینی بارش باران و رعد و برق در برخی مناطق (۱۸ مهر ۱۴۰۴) شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر
سرخط خبرها
رئیس پلیس پیشگیری ناجا:

شعب قضائی به کلانتری تبدیل می‌شود/ ۱۸۹ شعبه قضائی موجود در شهرستان‌های کوچک به کلانتری تبدیل شده است

  • کد خبر: ۲۴۲۱۸
  • ۳۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۲
شعب قضائی به کلانتری تبدیل می‌شود/ ۱۸۹ شعبه قضائی موجود در شهرستان‌های کوچک به کلانتری تبدیل شده است
رئیس پلیس پیشگیری نیروی انتظامی با تاکید بر اینکه تامین امنیت عمومی را با اقتدار دنبال می‌کنیم، از تصویب توسعه ساختار و سازمان نفرات و تجهیزات یگان‌های جدید التأسیس پلیس راه‌آهن و تبدیل ماهیت شعب قضائی به کلانتری توسط فرمانده ناجا خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، سردار محمد شرفی به موضوع مدیریت شعب قضائی اشاره کرد و گفت: یکی از چالش‌های اساسی فرماندهان انتظامی استان‌ها در سنوات گذشته مدیریت شعب قضائی بود که مکاتبات متعددی در این زمینه با پلیس پیشگیری انجام می‌شد.

سردار شرفی ادامه داد: این امر مورد توجه و حمایت بی دریغ هیات رئیسه ناجا قرار گرفت و تحول لازم با همکاری خوب و موثر معاونت طرح و برنامه و بودجه ناجا محقق و ساختار سازمانی تمام شعبات قضائی مورد بازنگری قرار گرفت.

وی افزود: پس از بررسی تخصصی و برگزاری جلسات متعدد کارشناسی، پیشنهاد این پلیس در خصوص تبدیل ماهیت شعبات قضائی (کلانتری مرکز) به «کلانتری» مورد موافقت و تصویب سردار فرمانده ناجا قرار گرفت و تغییر انجام شده در سیستم جامع نیروی انسانی ناجا برای سازماندهی کارکنان اعمال گردید.

سردار شرفی بیان کرد: اکنون ساختار ۱۸۹ شعبه قضائی موجود در شهرستان‌های کوچک سراسر کشور به کلانتری تبدیل شده است که این تغییر ماهیت به دنبال خود تسهیل در خدمات‌رسانی انتظامی و افزایش رضایتمندی عمومی را به دنبال دارد.

وی ادامه داد: باتوجه به اهمیت و حساسیت حوزه پیشگیری انتظامی در روند کاهش یا افزایش جرم در سطح جامعه و با عنایت به حمایت‌ها و تدابیر هیات رئیسه ناجا و اهتمام این پلیس در خصوص تقویت سرانگشتان به خصوص حوزه ماموریتی پلیس پیشگیری ناجا، امتیاز طیف فوق العاده سختی کار و کار در محیط نامتعارف مشاغل حوزه پیشگیری انتظامی مورد بازنگری قرارگرفت.

شرفی با اشاره به پیگیری‌های مستمر به عمل آمده در این خصوص، افزود: با همکاری موثر معاونت طرح و برنامه و بودجه ناجا و پس از ماه‌ها بررسی کارشناسی و برگزاری جلسات متعدد در نهایت پیشنهاد‌های این پلیس در خصوص افزایش امتیاز سختی کار مشاغل حوزه پیشگیری انتظامی مورد موافقت و تصویب ستاد کل نیرو‌های مسلح قرار گرفت.

رئیس پلیس پیشگیری نیروی انتظامی گفت: در این راستا امتیاز فوق العاده سختی کار مشاغل کلانتری، پاسگاه و یگان امداد ۷۰۰ امتیاز افزایش و این امر منجر گردید بطور میانگین ۲۰۰ هزار تومان حقوق کارکنان حوزه‌های پیشگیری انتظامی افزایش که در فیش حقوقی اسفندماه سال ۹۸ لحاظ شد.


توسعه ساختار و سازمان یگان‌های جدید التأسیس پلیس راه‌آهن
رئیس پلیس پیشگیری نیروی انتظامی به تحول انجام شده در حوزه پلیس راه‌آهن اشاره کرد و گفت: برابر موافقت و تصویب فرمانده ناجا، ساختار و سازمان نفرات و تجهیزات پلیس راه‌آهن کشور متناسب با توسعه خطوط حمل و نقل ریلی جدید التاسیس مورد تقویت قرار گرفت که این امر فرصت بهره‌مندی اقتصادی کشور از حوزه راه‌آهن در امور حمل و نقل بار و مسافرت مطمئن و در کمال آرامش را برای مردم عزیز فراهم می‌سازد.

شرفی افزود: با توجه به گسترش خطوط ریلی کشور در طول سال‌های اخیر، توسعه ساختار و سازمان پلیس ایستگاه‌های راه‌آهن برای محور‌های ریلی جدید از اوایل سال ۱۳۹۸ به صورت جدی در دستور کار پلیس پیشگیری ناجا و فرماندهی پلیس راه آهن کشور قرار گرفت.

وی گفت: پس از برگزاری جلسات تخصصی و بررسی همه جانبه ضرورت‌های توجه به توسعه امنیت آفرین در حوزه ریلی، مراتب مورد تصویب و تأیید فرمانده نیروی انتظامی قرار گرفت.

سردار شرفی با اشاره به تنوع و گستردگی ماموریت‌های پلیس راه‌آهن در سطح کشور ادامه داد: مسئولیت پیشگیری از وقوع جرایم در شبکه حمل و نقل ریلی و تامین امنیت مسافران برابر قانون به عهده ناجا است و این امر توسط پلیس راه‌آهن کشور اجرا می‌شود بنابراین ناجا این مسئولیت مهم را به صورت مستمر و با اقتدار دنبال می‌کند.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا گفت: یگان‌های جدید التأسیس پلیس راه‌آهن که ساختار و سازمان آن‌ها در راستای تامین امنیت مطلوب خطوط ریلی جدید و امنیت مسافران ارتقاء یافته شامل پلیس راه آهن آذربایجان با چهار ایستگاه، پلیس راه‌آهن اراک با سه ایستگاه، پلیس راه آهن شمال با دو ایستگاه، پلیس راه‌آهن ناحیه غرب به مرکزیت همدان با چهار ایستگاه و پلیس راه‌آهن ناحیه شمال ۲ به مرکزیت رشت با دو ایستگاه است.

سردار شرفی با بیان اینکه تامین امنیت عمومی را با اقتدار دنبال می‌کنیم گفت: بطور قطع با تصویب و تأیید توسعه ساختار و سازمان یگان‌های جدید التأسیس پلیس راه‌آهن، برکات و دستاورد‌های مطلوب امنیتی از لحاظ توسعه اقتصادی و حمل و نقل مسافری عاید مردم شریف و شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران خواهد شد.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->